Sonucu pozitif çıkan arkadaşlar transferden sonra neler yaptıklarını anlatsalar bizde ona göre daha dikkatli olsak ne güzel olur..
cnm bnm tabiki yazarız neler yaptığımızı ama sanırım bu iş biraz kısmet meselesi yani biz ne yaparsak yapalım herşey rabimin ol demesine bakıyor.
ben transferden sonra hastanede hiç kalkmadan 4 saat yattım neredeyse, daha sonra arabamızla 40 dk mesafedeki evimize geldik, 2 gün hiç bir iş yapmadım yattım arada kan dolaşımı için kısa yürüyüşler yaptım.
3. gün pikniğe gittik bütüngün ayaktaydım diyebilirim. daha sonraki günlerde ise işime devam ettim. 15 öğretmene hafta içi hergün evimde yemek yaptım elimde koca koca tencerelerle koştur koştur okula gittim geldim. hiç dikkat edemedim hatta yorgunluktan ağladığımı biliyorum o gün bebeğim tutunursa mucize olur herhalde demiştim.
ilk bir hafta hiç banyo yapmadım bir hafta sonra sade suyla duş aldım saçımı öne eğip şampuanladım bi arkadaşım özellikle böyle yapmamı söylemişti ( oda
tüp bebek yöntemiyle 7 aylık hamile) bende yaptım işte.
beslenme konusuna gelincede ilk 2 gün birer dilim ananas yedim. hergün bir avuç kabak çekirdeği, her sabah 3-4 adet ceviz, köy yumurtası, 1-2 kase ev yapımı yoğurt, peynir tükettim.
her türlü baharattan, acıdan, ekşi ve turşudan kesinlikle uzak durdum. bunu transfer öncesi hemşire söylemişti.
yazdıklarımın hepsi transferden sonra yaptıklarım, ama birde öncesinde yaptıklarım var ve ben tutmasını asıl onlara bağlıyorum. onlarıda hemen sizinle paylaşmak istiyorum.
41 gece hiç ara vermeden meryem suresini okudum. benim mazeretli olduğum günler eşim okudu.
hergün 707 defa ya vaaris çektim.
4444 defa tefriciye okudum.
7 gün oruç tuttum.
hergün edebildiğim kadar tövbe ettim.
sizede bildiğiniz bütün duaları yapabildiğiniz kadar yapın derim.