• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

günaydın arkadaşlar,herkesin geçmiş kandillerini kutluyorum, bugün aşılamanın 12. günü test yapsam mı acaba.......

günaydın arkadaşlar,herkesin geçmiş kandillerini kutluyorum, bugün aşılamanın 12. günü test yapsam mı acaba.......

Sen bilirsin, dayanamayacaksan yaptır.Ama idrar testi yapma bence kan testi yaptır.Kan testinde 12. gün belli olanlar var.İdrar testi çok yanıltıcı oluyor...

canım ben 13. günü yaptırdığımda öğrenmiştim. eğer dün yaptırmadıysan git bu gün yaptır bence... içinde kalmasın. inşalah güzel haberler getireceksin bize..:34:

35_OZ bugün test günün, daha önce test yapmadıysan bugün sonucun çıkacak.Merakla bekliyorum. Bize bayram öncesi güzel haberler vermeni umuyorum...

sağol hestia ama haberler kötü ,olmadı yine ,çok üzgünüm ama elden bir şey gelmiyor,ben beceremiyorum bu işi,,,,

bayramdan sonra tüp kararı çıkacakmış galiba ,beni arayacaklarmış bakalım,

sağol hestia ama haberler kötü ,olmadı yine ,çok üzgünüm ama elden bir şey gelmiyor,ben beceremiyorum bu işi,,,,

bayramdan sonra tüp kararı çıkacakmış galiba ,beni arayacaklarmış bakalım,

Üzüldüm ama tüpte olacak bence, sen güzelce dinlen ve kendini tüpe hazırla.Şimdiden iyi bayramlar...

sonucum 10.küsür ....

üzülme diyecem ama biliyorum bu söz boşuna çünkü sen yine üzüleceksin çünkü senin yaşadığın şeyi senden daha iyi kimse bilemez ama şunu biliyoruz ki burda hepimiz aynı durumdayız ve biribirimizi çok iyi anlıyoruz dua etmekten vazgeçme istemekten vazgeçme olacak inan buna ben çok karamsardım halada öyleyim sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum bişey olcak mı düşücek mi diye korkuyorum ama ALLAHIM neyi nezaman vereceğini ve alacağını bilir bize düşen sadece ONDAN istemek dua etmek inş sende kavuşacaksın bebeğine en kısa zamanda dua ediyorum hem kendim için hemde isteyen herkes için ALLAHIM isteyen herkesin sağsalim kucağını bebeğiyle doldursun

sağol masal,kalbim o kadar üzgün ki bu bayramlardan da nefret eder oldum,herkezde çocuk yeni hamileler bunlar beni ve eşimi çok üzüyor,ezik hissediyoruz,bizim boynumuz bükük ,bitsin artık bu hasret,hiçbir tedavimden sonuç alamadım şimdi tüp bebek deneyecekler ,ama ben biliyorum ben yine hamile kalamıcam

sağol masal,kalbim o kadar üzgün ki bu bayramlardan da nefret eder oldum,herkezde çocuk yeni hamileler bunlar beni ve eşimi çok üzüyor,ezik hissediyoruz,bizim boynumuz bükük ,bitsin artık bu hasret,hiçbir tedavimden sonuç alamadım şimdi tüp bebek deneyecekler ,ama ben biliyorum ben yine hamile kalamıcam

yapma böyle aslında sende kendimi görüyorum demek ki aynı benim gibi karamsar birisi daha varmış ama sana ne söylesem boş olacağınıda biliyorum sadece seni gerçekten çok iyi anlıyorum ne hissetttiğini tahmin ediyorum ama senin gibi hissettmem mümkün değil sadece anlıyorum biliyorum ki içi acıyan sensin ama bak ben inanıyorum seni tesselli etmek içinde söylemiyorum senin bebeğin olacak ALLAHIN izniyle sende inan tamam karamsarlıktan kurtulmak çok zor biliyorum insana bi yapışınca bırakmıyor ama benim içimde küçücük çok aptal olduğunu düşündüğüm bi umut kırıntısı vardı taa derinlerde sende onu hisset sendede olsun bu umut biliyorum zor ama çıkmaza sokma kendini bak sen hamile kalacaksın ve benim gibi bukezde bebeğe bişey olcak mı yok kesesi yok kalp atışı diye strese sokacaksın kendini ama olacak inanıyorum ben:)

Evet meslishcim hiç göremiyorum burda seni artık.Özlettin kendini.İnanılır gibi değil ama ben tüpten sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım.Mucize diyorum başka bişey demiyorum :) Hep dua ediyorum Allaha sizlerede bu mucizeyi versin diye.Sen nasılsın? Neler yapıyosun? Bir takım testler yapılacaktı sanırım en son böyle hatırıyorum...

canım benim yeni okudum :) canımsın ne güzel bir şey bu..mucize işte bu..inşallah her şey yolunda gider..

benim durumumda değişiklik yok..ben tüp falan yaptırmayı düşünmüyorum artık..hem zaten para gerekiyor hem de o psikolojiyi kaldıraacak gücüm yok..

testlerim vardı evet, genetik testlerimiz..daha yapılmadı..öyle üzerine de düşmüyorum.bu testler eşimle benim uyumumuz ile ilgili testler..çünkü eşimin zaten genetikmiş...amann öylee iştee...sana çok sevindim arkadaşım..yanlış anlama sakın, sanırım benim kaderim hep bir başkasına sevinmek olacak..inan ben çokk ama çok uzaklaştım :((( dualarla kardeşim..

benimde başarısız 1 aşılamam var doktorum tüp bebek önerdi bende ege ünv. yaptırmayı düşünüyorum okuduğum yorumlardan sonra hele başka yere gitmem herhalde ama ücret konusunda herhangi birşey yazılmamış
ssk nin tüp bebek şartlarına harfi harfine uyuyoruz bu şartlar altında tüp bebek yaptıran varsa ne kadar tuttuğunu yazabilir mi?
birde bende pko var eşimde bi problem yok

benimde başarısız 1 aşılamam var doktorum tüp bebek önerdi bende ege ünv. yaptırmayı düşünüyorum okuduğum yorumlardan sonra hele başka yere gitmem herhalde ama ücret konusunda herhangi birşey yazılmamış
ssk nin tüp bebek şartlarına harfi harfine uyuyoruz bu şartlar altında tüp bebek yaptıran varsa ne kadar tuttuğunu yazabilir mi?
birde bende pko var eşimde bi problem yok

Merhaba burcu, seni aşılama topiğinden hatırlıyorum, hakkında hayırlısı olsun inşllah.Devlet destekli yaptıracaksan, sanırım tüpten önce 2 aşılama yapmadan tüp raporun çıkmaz.(Eşinde ve sende önemli bir sorun olmadığı için)Yani egede yaptırırsan öncelikle 2 aşılama geçireceksin.Aşılama için hastaneye 120 tl. ödüyorsun.Bi takım mazemeler almanı istiyorlar onlarda 40-45 tl. tutuyor.Kullanacağın ilaçlarında devletin ödemediği kısmını eczaneye ödüyorsun.Tüp bebek içinde hastaneye 1000 tl. ödüyorsun.Yine ilaçlarında bir kısmını ödüyorsun ben yaklaşık 700 tl civarında ödemiştim eczaneye.

canım benim yeni okudum :) canımsın ne güzel bir şey bu..mucize işte bu..inşallah her şey yolunda gider..

benim durumumda değişiklik yok..ben tüp falan yaptırmayı düşünmüyorum artık..hem zaten para gerekiyor hem de o psikolojiyi kaldıraacak gücüm yok..

testlerim vardı evet, genetik testlerimiz..daha yapılmadı..öyle üzerine de düşmüyorum.bu testler eşimle benim uyumumuz ile ilgili testler..çünkü eşimin zaten genetikmiş...amann öylee iştee...sana çok sevindim arkadaşım..yanlış anlama sakın, sanırım benim kaderim hep bir başkasına sevinmek olacak..inan ben çokk ama çok uzaklaştım :((( dualarla kardeşim..

Teşekkür ederim.Aslında bu fikirden uzaklaşmana sevindim.Allah yazdıysa zaten olacaktır bebeğin.Biz bu fikre öyle çok saplanıp kalıyoruz ki hayattaki pek çok şeyi atlıyoruz bu yüzden.O yüzden belki de olacaksa bile olmuyor.Hayatı doğal akışına göre yaşamamız gerekior.Bende 2. tüp bebeği yaptırmamayı düşünüyordum ki hamile kaldım.Hani hep diyorlarya aklımdan çıkardım oldu diye.Benimkide öyle oldu.Tabi herkeste öyle olacak diye bir şey yok ama hayatı doya doya yaşamak lazım bir şeyleri kafaya çok takmadan.İyi olmana çok sevindim.Allaha emanet ol.

Merhaba burcu, seni aşılama topiğinden hatırlıyorum, hakkında hayırlısı olsun inşllah.Devlet destekli yaptıracaksan, sanırım tüpten önce 2 aşılama yapmadan tüp raporun çıkmaz.(Eşinde ve sende önemli bir sorun olmadığı için)Yani egede yaptırırsan öncelikle 2 aşılama geçireceksin.Aşılama için hastaneye 120 tl. ödüyorsun.Bi takım mazemeler almanı istiyorlar onlarda 40-45 tl. tutuyor.Kullanacağın ilaçlarında devletin ödemediği kısmını eczaneye ödüyorsun.Tüp bebek içinde hastaneye 1000 tl. ödüyorsun.Yine ilaçlarında bir kısmını ödüyorsun ben yaklaşık 700 tl civarında ödemiştim eczaneye.

evet doğru hatırlıyorsun heista
aslında devlette yani raporlarda görünen 2 ama biz 1 deneme yaptık galiba görünen önemli değil mi?
benim anlamadığım şimdi aşılama yaptırmış olmama rağmen yeniden egede 2 aşılamamı yapılacak?
tüp bebek içinde yaklaşık 1700 -2000 tl arası gibi şey ödüyoruz değil mi devlet destekli tabi.
ayrıca cevap verdiğin içinde tşk ederim

evet doğru hatırlıyorsun heista
aslında devlette yani raporlarda görünen 2 ama biz 1 deneme yaptık galiba görünen önemli değil mi?
benim anlamadığım şimdi aşılama yaptırmış olmama rağmen yeniden egede 2 aşılamamı yapılacak?
tüp bebek içinde yaklaşık 1700 -2000 tl arası gibi şey ödüyoruz değil mi devlet destekli tabi.
ayrıca cevap verdiğin içinde tşk ederim

Özelde yaptırdığın aşılamalar sayılmıyor diye biliyorum.Eğer 1 aşılamanı devlette yaptırdıysan sayılır ama özeldeyse sayılmaz.Büyük ihtimal egede 2 aşılama yaparlar.Ama aşılamalar bir sorun oluşmazsa 3 ay falan sürer. iki aşılama arasında 1 ay ara veriyorlar kist falan oluşmamışsa.Evet dediğin rakamlar tutar anca tüp bebek ege ünv.de.

BEN BU SİTEye yeni üye oldum daha çözemedim nere yazacaagimi ben dört yillik evliyim ikinci senemde bir dış gebekik geçirdim ve bekledik birazdaha duralim olur diye olmadi tek tüpüm tikali ve tüp bebek diyolar doktorlar kafamda soru işaretleri var napcam ne etcem bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yardim edin bana

Back
X