Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

ben aradım şimdi yarım saat sonra arayın toplantıda halkla ilişkiler dedi 14:30 da arayacağım o zamana kadar kimse aramazsa beni. Sende ara istersen bakalım sana ne diyecekler

bende sat 2 de aradım ben arkadaşlara tekrar hatırlatayım dosyanızı hocalara gösterip sonra sizi arıyolar dedi.en geç yarına kadar ararlar dedi.sabah erken haber vermiştim dedim tamam tekrar hatırlatırım dedi

02323903660 bu numarayı arıyorum.sabah hemşire açtı galiba ama öğleden sonra aradığımda sekreter varya girişte sarışın dosyaları çıkartan yönlendiren onun sesine benziyodu.sen nereyi arıyosun

bende orayı arıyorum şimdi aradığımda sabah bilgilerimi verdiğim açtı kapat telefonu meşgul olmasın şuan dönüş yapmaya başladılar şimdi ararlar dedi bakalım bekliyorum :)

beni aradılar şimdi bugün tedavi planlamanızı yapamadık bir kaç gün içinde yapıp sizi bilgilendireceğiz dedi. :( önümüzdeki aya mı kalacak ki ya :(

pınar bize niye dönmediler yaa :( bu arada naptın yumurtalar toplandımı hastane çokmu kalabalık

Canim benim uzme kendini allah herşeyi bizim için kararlastirmistir sabret bekle bugün yumarta toplama islemim yapıldı 4 yumurtam olmuş yoldayız şimdi balikesire dönüyoruz transfer için arayacaklar bu arada hastane kalabalık sen balikesirdemiydin haber. Bekliyorum :)

canim benim uzme kendini allah herşeyi bizim için kararlastirmistir sabret bekle bugün yumarta toplama islemim yapıldı 4 yumurtam olmuş yoldayız şimdi balikesire dönüyoruz transfer için arayacaklar bu arada hastane kalabalık sen balikesirdemiydin haber. Bekliyorum :)

geçmiş olsun canım nasıl geçti yumurta toplama işlemi anestezilimi oldu yoksa normal mi.zormu geçiyo nasıl bilgilendirirsen sevinirim.ben aydındayım canım haberini bekliyorum inşallah sorunsuz transfer olur

geçmiş olsun canım nasıl geçti yumurta toplama işlemi anestezilimi oldu yoksa normal mi.zormu geçiyo nasıl bilgilendirirsen sevinirim.ben aydındayım canım haberini bekliyorum inşallah sorunsuz transfer olur

Canim anestezili oldu bir gün önceden yatırdılar hastaneye yumurta toplanırken uyudugun için sorun yok sonrasında ise adet sancısı gibi ağrıların oluyoo cok azda kanama oluyo ben hemen toparlandim ayağa kalktim korkulacak hiç birşey yok güzelim 2-3 gun icinde transfer için arayacaklarmis allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Back
X