- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #2.581
Arkadaşlar yokmu baska egede tüp bebek sürecine başlayan yada başlamak üzere olan bu süreci beraber gecirelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde 3 haziran demissinz ne durumdasnzBizim de 3 haziran. İnşallah hayırlı gelişmeler paylaşırız burdan.
Açıkcası gitmedik. Yaz sonuna kadar normal deneyeceğiz. Maddi manevi hazır hissetmedim kendimi. Tüp denemeleri olumsuz sonuçlanan arkadaşların yazılarını okudum. Süreç gerçekten zor. Yaz geçsin bakalım. Siz hangi aşamadasınız.Sizde 3 haziran demissinz ne durumdasnz
Eşimde tikanikliktanmidir neydendir bilmedigimz bişey oldu menide hiç sperm yok suan azosperm olduAçıkcası gitmedik. Yaz sonuna kadar normal deneyeceğiz. Maddi manevi hazır hissetmedim kendimi. Tüp denemeleri olumsuz sonuçlanan arkadaşların yazılarını okudum. Süreç gerçekten zor. Yaz geçsin bakalım. Siz hangi aşamadasınız.
Allah yardımcınız olsun. Eşinize multivitamin beznzeri şeyler kullanırırlar sanırım bir süre. ürolojide özele mi gitseniz acaba sonuçların çabuk çıkması ve hemen tedaviye başlamak açısından. Problem olmazsa ilk denemede tutan arkadaşlarım olmuştu. Darısı başınıza. Hayırlı haberler alırsınız inşallah. İçinizi ferah tutun. Ne yazık ki stres çok büyük etkenlerden biriymiş.Eşimde tikanikliktanmidir neydendir bilmedigimz bişey oldu menide hiç sperm yok suan azosperm olduüroloji doktoru bikaç test istedi onların çıkmasını beklioz 3 haftaya fln çıkar yada 1 ay sonra üroloji doktoruna gostercez ona göre tese olucak bende o arada randevu aldm tabi tüp bebek bölümünden 9 ağustosa evrakları gecms testleri hazırlıorum
Hormon testini vs son 6aya yaptırmış olunmasını istiyolar ama rahim filminde öyle olduğunu sanmıyorum şahsi fikrim rahim filmi için 10 ay çok degilben de ege universitsine tüp bebek raporu cikartmaya gidicem. tinaztepe tüp bebek bölümünden elime bi liste verdiler bunlari hazirla dediler.
benim rahim filmim 10 ay önce cekildi tinaztepedeki doktor olur dedi ama ben bi yerde en fazla 6 ay icinde cekilmis olmasi gerek diye okudum insallah bi daha istemezler yaa cok moralim bozulduinsanin bilmedigi bi yola girmesi ne zor. Allahim sen yardim et bizlere
insalllaaaahhhhh canim. arkadasimin birinden histeroskopi de istemisler ama o orda tedavi görüyordu. bi de rapor almaya giderken randevu filan almam gerekiyor mu? nasil alcam? hic bilmiomHormon testini vs son 6aya yaptırmış olunmasını istiyolar ama rahim filminde öyle olduğunu sanmıyorum şahsi fikrim rahim filmi için 10 ay çok degil
Terosospermi nedemk bilmiyorum canim?internette ege unv tup bebek bolumu var arayip randevu alabilirsin.elinde tum testlerinle git onlar yonlendiriyorlar.oncelikkle senin hikayeni olusturuyorlar neler yapilmasi gerekiyorsa tam anlamyla yapip oyle tup tedavsi oluyor.yani soyle bu surecte raporluk bi durumun varmi yokmu onlarida tespit ediyorlar en son sana siz ucretli hasta olacaksnz rapor cikmaz diyebilirler hastaliginiza gore.birde gitmeden tlfnla randevu almak istedgnde istenilen evraklari sor calsyorsan ssk dan sgorta primi vb. Seyler istiyorlar fotograf bulundur yaninda.arkadaşlar merhaba bende 3 yıllık evliyim evlilğimin 9.ayında düşük yaptım ve tekrar gebelik oluşmadı klomen femara biosteron ve ovitrelle ile denemeler oldu başarısız.en son irenbe tüp bebek merkezine başvurudm rahim filmi çekildi doktor bana hafif tıkanıklık olduğunu ve film esnasında açldığını 6 aya kadar normal yolla olabileceğni sölyledi eşimde orda test yaptırdı sıkıntı yok dediler 3 aydır yumurtlama testi ile deniyoruz olmuyo sperm testinin çıktısını almamştım 2 gün önce aldımve orda sonuç teratospermi yazıo ve doktor bundna hiç bahsetmedi teratospermi olan erkeklerde aşılama ve tüp denenniyomuş internetten okudğum kadarıyla.o yüzden artık özellere de güvenim kalmadı egede tedavi olmak istiyorum.uzu oldu hakkınızı helal edin ama ne yapmam gerekiyo telefon numarası bilmiyorum randevumu alıcam nasıl başvuruluyo tüp bebek merkezine ücretler kısaca ne biliyosanız paylaşrmısınız nerden başlıcam bilemiyorum allah razı olsun şimdden
02323903650 egetup 1arkadaşlar merhaba bende 3 yıllık evliyim evlilğimin 9.ayında düşük yaptım ve tekrar gebelik oluşmadı klomen femara biosteron ve ovitrelle ile denemeler oldu başarısız.en son irenbe tüp bebek merkezine başvurudm rahim filmi çekildi doktor bana hafif tıkanıklık olduğunu ve film esnasında açldığını 6 aya kadar normal yolla olabileceğni sölyledi eşimde orda test yaptırdı sıkıntı yok dediler 3 aydır yumurtlama testi ile deniyoruz olmuyo sperm testinin çıktısını almamştım 2 gün önce aldımve orda sonuç teratospermi yazıo ve doktor bundna hiç bahsetmedi teratospermi olan erkeklerde aşılama ve tüp denenniyomuş internetten okudğum kadarıyla.o yüzden artık özellere de güvenim kalmadı egede tedavi olmak istiyorum.uzu oldu hakkınızı helal edin ama ne yapmam gerekiyo telefon numarası bilmiyorum randevumu alıcam nasıl başvuruluyo tüp bebek merkezine ücretler kısaca ne biliyosanız paylaşrmısınız nerden başlıcam bilemiyorum allah razı olsun şimdden
Fiyat konusuna gelince hatirlamiyorum suan desem yanls bilgi vermek istemem .benim dusuklerim vardi.genetik proplem oldgu icin pgtli tup bebek yaptrdik oyuzden brazdaha fazlaydi normal tup bebekten.ama dger ozel yerlere gore uygun fyati 2015 hazran temmuz gibi ilk randevu oldu sonrasnda testler tamamlana kadar ocak gbi yaptrdik .cunku hep adetebagli testler mecbur bekliyosun bide benim rahim filmim falan yoktu.amh testim yoktu.onlari yaptrdim.en son histeroskopi yapildi egede onun patoljisini bekledim 1 ay .bi sefer doktr yurttdsndayms onu bekledim.sabir isi yani bekliyecegini bil .acele etme.benim sorunum belli genetik olmasina ragmen baska sorun varmi dye tum islemlere bakildi .oyuzden arastrma hastanesi olmasna guven.sabr etarkadaşlar merhaba bende 3 yıllık evliyim evlilğimin 9.ayında düşük yaptım ve tekrar gebelik oluşmadı klomen femara biosteron ve ovitrelle ile denemeler oldu başarısız.en son irenbe tüp bebek merkezine başvurudm rahim filmi çekildi doktor bana hafif tıkanıklık olduğunu ve film esnasında açldığını 6 aya kadar normal yolla olabileceğni sölyledi eşimde orda test yaptırdı sıkıntı yok dediler 3 aydır yumurtlama testi ile deniyoruz olmuyo sperm testinin çıktısını almamştım 2 gün önce aldımve orda sonuç teratospermi yazıo ve doktor bundna hiç bahsetmedi teratospermi olan erkeklerde aşılama ve tüp denenniyomuş internetten okudğum kadarıyla.o yüzden artık özellere de güvenim kalmadı egede tedavi olmak istiyorum.uzu oldu hakkınızı helal edin ama ne yapmam gerekiyo telefon numarası bilmiyorum randevumu alıcam nasıl başvuruluyo tüp bebek merkezine ücretler kısaca ne biliyosanız paylaşrmısınız nerden başlıcam bilemiyorum allah razı olsun şimdden
allah razı olsun canım uzun uzn açıklamışsın allah bebeğine kavuşmayı nasip etsin bende zaten artık boşa oyalanmak istemediğim için orayı istedim ne varsa araştırılsın ne yapılacaksa ona göre yapılsın da çözüm varsa olsun.benimde pıhtılaşmam var onun için egeye gitmiştim genetik testimde yapılmştı rahim filmim hormon sonuçlarım da var bakalım ne isterlerse yapcam artık.allah kucaklaımızı boş bırakmasın.Fiyat konusuna gelince hatirlamiyorum suan desem yanls bilgi vermek istemem .benim dusuklerim vardi.genetik proplem oldgu icin pgtli tup bebek yaptrdik oyuzden brazdaha fazlaydi normal tup bebekten.ama dger ozel yerlere gore uygun fyati 2015 hazran temmuz gibi ilk randevu oldu sonrasnda testler tamamlana kadar ocak gbi yaptrdik .cunku hep adetebagli testler mecbur bekliyosun bide benim rahim filmim falan yoktu.amh testim yoktu.onlari yaptrdim.en son histeroskopi yapildi egede onun patoljisini bekledim 1 ay .bi sefer doktr yurttdsndayms onu bekledim.sabir isi yani bekliyecegini bil .acele etme.benim sorunum belli genetik olmasina ragmen baska sorun varmi dye tum islemlere bakildi .oyuzden arastrma hastanesi olmasna guven.sabr et
canım öncelikle dosya açtırmak için randevu alıyosun ama yaklaşık 2 ay kadar sonrasına randevu veriyolar(haziran ayında ağustosa randevu vermişlerdi bize) randevu günü elindeki önceden yaptırdığın bütün testleri vs vs götürüyosun ekstra getirmen gereken test varsa yaptırman gereken işlem yada sana söylüyolar belki sonradan arayıp söylüyolardır benm eksik yoktu aramadılar. herşey tamamlanıncada bir sonraki adet döneminde başlanıo. parasal olarak çok bilemiyorum biz aksilk çıkmazsa raporlu yaptırıcaz biz ama özele göre raporluda çok uygun olduğunu düşünüyorum. benm eşim azosperm tese oldu tese ile sperm bulundu donduruldu bir yıllık dondurma ücreti 380 tl verdk sadece şimdilkarkadaşlar merhaba bende 3 yıllık evliyim evlilğimin 9.ayında düşük yaptım ve tekrar gebelik oluşmadı klomen femara biosteron ve ovitrelle ile denemeler oldu başarısız.en son irenbe tüp bebek merkezine başvurudm rahim filmi çekildi doktor bana hafif tıkanıklık olduğunu ve film esnasında açldığını 6 aya kadar normal yolla olabileceğni sölyledi eşimde orda test yaptırdı sıkıntı yok dediler 3 aydır yumurtlama testi ile deniyoruz olmuyo sperm testinin çıktısını almamştım 2 gün önce aldımve orda sonuç teratospermi yazıo ve doktor bundna hiç bahsetmedi teratospermi olan erkeklerde aşılama ve tüp denenniyomuş internetten okudğum kadarıyla.o yüzden artık özellere de güvenim kalmadı egede tedavi olmak istiyorum.uzu oldu hakkınızı helal edin ama ne yapmam gerekiyo telefon numarası bilmiyorum randevumu alıcam nasıl başvuruluyo tüp bebek merkezine ücretler kısaca ne biliyosanız paylaşrmısınız nerden başlıcam bilemiyorum allah razı olsun şimdden
canım bende sana bişey soriyim bu en son dosyalar heyete giriyoya ordaki amaç ney rapor çıkarılıp çıkarılamayacağınamı karar veriyolar?02323903650 egetup 1
02323903659 egetup 2
02323903661 egtup 3
02323903658 egetup 3
02323903660 nobetci egetupbbk
+905307638947 buda seni arayip bilgi verecek olan hemsire bunu mecbura kalmadan arama onlarin geri donus yaptgi no bu.
evet cnm heyet raporu imzaliyor. bizimkinde urolog iki kere geri göndermiş neden belirtmeden üçüncü seferde imzalamış o yuzden geç çıkmıştı bizim raporcanım bende sana bişey soriyim bu en son dosyalar heyete giriyoya ordaki amaç ney rapor çıkarılıp çıkarılamayacağınamı karar veriyolar?
anladım canım benim çok sağol vakit ayırdığın için arayıp randevu alayım bende bir an önce hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah rabbimcanım öncelikle dosya açtırmak için randevu alıyosun ama yaklaşık 2 ay kadar sonrasına randevu veriyolar(haziran ayında ağustosa randevu vermişlerdi bize) randevu günü elindeki önceden yaptırdığın bütün testleri vs vs götürüyosun ekstra getirmen gereken test varsa yaptırman gereken işlem yada sana söylüyolar belki sonradan arayıp söylüyolardır benm eksik yoktu aramadılar. herşey tamamlanıncada bir sonraki adet döneminde başlanıo. parasal olarak çok bilemiyorum biz aksilk çıkmazsa raporlu yaptırıcaz biz ama özele göre raporluda çok uygun olduğunu düşünüyorum. benm eşim azosperm tese oldu tese ile sperm bulundu donduruldu bir yıllık dondurma ücreti 380 tl verdk sadece şimdilk
sen egedenmi almıştın raporunuevet cnm heyet raporu imzaliyor. bizimkinde urolog iki kere geri göndermiş neden belirtmeden üçüncü seferde imzalamış o yuzden geç çıkmıştı bizim rapor
Aynen oyle canim.canım bende sana bişey soriyim bu en son dosyalar heyete giriyoya ordaki amaç ney rapor çıkarılıp çıkarılamayacağınamı karar veriyolar?