Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Günaydınlar...ben yine yollardayım ve kontrole gidiyorum bugün. En son cuma gitmiştim bugün tekrar çağrıldım. Bakalım bugün neler olacak:)) öğleden sonra tekrar yazarım. Tedaviye yeni başlayanlar varsa onlara da bilgi olur. Son olarak da vazgeçilmez sorumu tekrar sorayım: bugün ege de olacak var mı? Ben ordayım da:))

Günaydınlar...ben yine yollardayım ve kontrole gidiyorum bugün. En son cuma gitmiştim bugün tekrar çağrıldım. Bakalım bugün neler olacak:)) öğleden sonra tekrar yazarım. Tedaviye yeni başlayanlar varsa onlara da bilgi olur. Son olarak da vazgeçilmez sorumu tekrar sorayım: bugün ege de olacak var mı? Ben ordayım da:))

Inşallah hayırlı gelişmeler olur. Baya erken gidiyosun canm uzak mi evin..aşılamanın 5. Gününde bitmeyen kasık ağrısıyla delircem tutmadı diye çok korkuyorum:( :bicak:

Ben hastanede yatıyorum.ohss oldum.cumartesi günü ege hanım yatman gerek dedi.:kızgın:

Inşallah hayırlı gelişmeler olur. Baya erken gidiyosun canm uzak mi evin..aşılamanın 5. Gününde bitmeyen kasık ağrısıyla delircem tutmadı diye çok korkuyorum:KK43: :bicak:
Erken gitmek daha iyi oluyo en azından muayene işleri filan bitiyo. Ama biz de bir de her kontrolde kan veriyoruz ve sonucunu bekliyoruz. Bu yüzden erken geliyorum kanı vermek için. Evim ulukentte menemen tarafı. Valla benim aşılamada hiç ağrım yoktu üç kere yaptırdık üçünde de ağrı mağrı yoktu ama sonuç negatif. Onlara takılma canım gerçekten

Aa geçmiş olsun Canm transferine olumsuz etkisi yoktur değil mi !! Kaçıncı gündü transferinde bir de senin kalan embriyolardan haber var mı !!
Teşekkürler canım.transferi riske atmamak adına hastanedeyim sanırım.gebelik oluşursa artan hormon seviyeleri ohss yi şiddetlendiriyormuş.kalan 7 embriyo beşinci güne ulaşmış ama dondurulunca bozulma olabilir diye dondurulamamış.anlıyacağın çöp oldu 7 embriyo

Teşekkürler canım.transferi riske atmamak adına hastanedeyim sanırım.gebelik oluşursa artan hormon seviyeleri ohss yi şiddetlendiriyormuş.kalan 7 embriyo beşinci güne ulaşmış ama dondurulunca bozulma olabilir diye dondurulamamış.anlıyacağın çöp oldu 7 embriyo
nsıl yaa ?? peki neden 5.güne bekletmişler yani kaçıncı günde olsa donduracaklarmış?? en zından 3 tane falan dondursalarmış ya :(

nsıl yaa ?? peki neden 5.güne bekletmişler yani kaçıncı günde olsa donduracaklarmış?? en zından 3 tane falan dondursalarmış ya :KK43:
Sizin embriyolarınızı beşinci güne kadar takipleyip öyle dondurmayı düşünüyoruz dediler.bende tamam demiştim.bilseydim üçüncü gün dondurulsun derdim.

Sizin embriyolarınızı beşinci güne kadar takipleyip öyle dondurmayı düşünüyoruz dediler.bende tamam demiştim.bilseydim üçüncü gün dondurulsun derdim.
Çok emin değilim ama sanırım dondurmak için 5. Güne bekletip öyle donduruyorlar diye duymuştum.sıkma canını bence belki de dondurulmuşlara ihtiyacın olmayacaktır. Bu arada bu ohss olayı senin bünyenle alakalı mı baştan biri ilaçlara böyle reaksiyon gösteriyor muydun

Çok geçmiş olsun. Bende yarın ege de olacağım nasipse ilk defa gidiyorum. Hastanede epey büyük tüp bebek ne tarafda kalıyor bilmiyorum inşallah ararken vakit kaybetmem Bakalim dosya falan açılacakmis neler olacak yarın göreceğiz dualarınizi esirgemeyin arkadaşlar

Çok geçmiş olsun. Bende yarın ege de olacağım nasipse ilk defa gidiyorum. Hastanede epey büyük tüp bebek ne tarafda kalıyor bilmiyorum inşallah ararken vakit kaybetmem Bakalim dosya falan açılacakmis neler olacak yarın göreceğiz dualarınizi esirgemeyin arkadaşlar
Ana girişinin ordan giriyorsunuz tüp bebek servisi için. Sonra birqz sol sağ filan yapılıyor ama girip biraz ilerledikten sonra bir duvarda binanın planı asılı oklarla gösteriyor. Önce bulabilmeme rağmen bana da karmaşık geliyodu fakat şimdi hiç de karışık değilmiş diyorum:))) ben de yarın sabah yine ordayım tekrar kontrole çağırdılar

Ana girişinin ordan giriyorsunuz tüp bebek servisi için. Sonra birqz sol sağ filan yapılıyor ama girip biraz ilerledikten sonra bir duvarda binanın planı asılı oklarla gösteriyor. Önce bulabilmeme rağmen bana da karmaşık geliyodu fakat şimdi hiç de karışık değilmiş diyorum:))) ben de yarın sabah yine ordayım tekrar kontrole çağırdılar
Teşekkür ederim tarif için buluruz elbette. Yarın karsilasiriz belki oralarda

Kaçta orda olacaksınız ben 8 gibi orda oluyorum. Oraya geldiğimde yine yazarım burdan üstümde ne var filan diye siz de yazarsınız ıygun olursanız tanışırız konuşuruz vakit olursa

Günaydın canım. Nasıl oldun daha iyisin umarım
Hala yatıyorum canım.ateşim var bugün antibiyotiğe başladılar.troid hastası değilim ama dünkü tahlillerimde tsh hormonu 4 çıktığı için endokronolojiye muayne oldum.ultrasonda birşey çıkmadı ama bu sabah itibariyle hapa başlattılar.benden haberler bu kadar.sen neler yaptın opu ne zaman

Hala yatıyorum canım.ateşim var bugün antibiyotiğe başladılar.troid hastası değilim ama dünkü tahlillerimde tsh hormonu 4 çıktığı için endokronolojiye muayne oldum.ultrasonda birşey çıkmadı ama bu sabah itibariyle hapa başlattılar.benden haberler bu kadar.sen neler yaptın opu ne zaman
İyi olacak sonuç ben inanıyorum güzel haberlerini duyurcaksın burdan. Ben de bugün yine geldim çağırdılar tekrar. Dün son dozumu vurdum diye tahmin ediyorum öyle söylediler çünkü ama daha muayene olmadım.iğne vurulmak filan en kolayıymış bundan sonrası daha stresli dönlencek mi yaşıcak mı kaliteli olcak mı. En başta bunları hiç düşünmüyodum ama gün yaklaştıkça düşünülecekler artıyo. Bende de durumlar böyle:))))

Back
X