Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

:KK49:
Amin inşallah Yukarıda ki rakamlarla ilgisi Yok yani bende raporluyum kurula girmedi sperm çok düşük olduğu için adet dönemini bekliyorum tedaviye başlanacak ben direk Ege de başladım merakla bekliyorum sizin durumunuzu okuduktan sonra pko hastasıyım ve bizim gibilerde daha çok olduğunu okudum bir çok yerde ve çok korktum hayırlısını versin yaradan bu gümümüzü aratmasın inşallah hoşçakalın
Amin canım.ben pko değilim ama ohss oluyorum.umarım siz olmadan tedaviniz güzel sonuçlarla neticelenir.yumurta toplandığı gün parayı yatırıyorsun.iki ayrı fatura veriyorlar birisi herkesin yatırdığı 372tl diğeri öğretim görevlisi pirim farkı oda 1139 tl artı ilaçlarınız.ilaçlarda en az 550 tutuyor.ben az olan hasta grubundaydım.birde 165 tl muayne ücreti.bu kadar başkada yok.tabi bağkur emekli sandığı fiyatı değişebilir ben emekli sandığı mensubuyum.

Amin canım.ben pko değilim ama ohss oluyorum.umarım siz olmadan tedaviniz güzel sonuçlarla neticelenir.yumurta toplandığı gün parayı yatırıyorsun.iki ayrı fatura veriyorlar birisi herkesin yatırdığı 372tl diğeri öğretim görevlisi pirim farkı oda 1139 tl artı ilaçlarınız.ilaçlarda en az 550 tutuyor.ben az olan hasta grubundaydım.birde 165 tl muayne ücreti.bu kadar başkada yok.tabi bağkur emekli sandığı fiyatı değişebilir ben emekli sandığı mensubuyum.
Ben de emekli sandığı mensubuyum transfer ücreti almadı mı Ege hanım mesela pazatesi sulu ultrasona girdim Ege hanım yapacak 100₺ demişti sekreteri ödemeyi sordum bugün ödemeniz Yok dedi neyse konuşmayalım artık keyfini çıkartın mutlu oldum adınıza ❤️

Ben de emekli sandığı mensubuyum transfer ücreti almadı mı Ege hanım mesela pazatesi sulu ultrasona girdim Ege hanım yapacak 100₺ demişti sekreteri ödemeyi sordum bugün ödemeniz Yok dedi neyse konuşmayalım artık keyfini çıkartın mutlu oldum adınıza ❤️
Yok canım bende kaç para olduğunu bilmiyordum.opu günü yatırdık bide transferde yatırcaz sanıyordum.transferde yatırmadım.bide dondurulacak embriyo için 380 tl yatırılıyor tabi dondurmak isterseniz.

Bu arada ege hanım yok kongreye gitmiş.3 temmuzda göreve başlıyacakmış.benimle ilgilenmesi için dosyamı erol beye bırakmış.ama 6 gün hastanede kaldım kendisini görmedim hiç.benimle gülnaz hanım ilgilendi.erol bey böyle istedi şöyle istedi diye söyledi hep gülnaz hanım.

Bu arada ege hanım yok kongreye gitmiş.3 temmuzda göreve başlıyacakmış.benimle ilgilenmesi için dosyamı erol beye bırakmış.ama 6 gün hastanede kaldım kendisini görmedim hiç.benimle gülnaz hanım ilgilendi.erol bey böyle istedi şöyle istedi diye söyledi hep gülnaz hanım.
Evet söylemişti yurtdışına çıkacağını ben pko olduğum için döngü araları baya uzun Ege hanım yapmayacak dediler fakat pazartesi oradaydı o yaptı ultrasonu bi daha ki adet zamanımda temmuz 20 yi bulur sanırım

Çok teşekkür ederim canım ya . Evet bekleme süresini göze alarak eylülde gün alsam en geç kasıma verirler diye düşündüm çalışıyorum ancak kış ayı müsait olucak benim için. Ayhh umarım direk tüp denerler yaaa aşılama için çok ümit vermiyorlar ya zaten kader kısmet tabiki ama birde o süreçte git gel yapmak istemiyorum. Peki canım ilk randevüyü aldın gittin konseye girdin vs. tüp bebeğe geçiş yapıldı sonrasında ilaçlar kullanılıp 2 günde bir kontrole gidilecek sanırım o süreçte çok fazla bekleniliyor mu şey diyolar mesela sabahtan gidip akşama kadar bekleniliyor her defasında öylemi ?çalıştığım için o süreçte nasıl izin alıcam bilmiyorum herkezede anlatamıyosun malum:KK43: Sen ne durumdasın peki şuan tedavi görüyor musun? Çok heyecanlıyım ben ya son olarak ta şeyi sorucam ege üni içersinde özel doktor mu seçmeliyim sence ege hanımı öneriyorlar genelde burda okuduğum kadarıyla . İlk etapta çok masraflıda olsun istemiyorum açıkcası yani özeldeki fiyatla aymı kapıya çıkacaksa eğer özel doktor seçmeyeyim diyorum hiç. Sen ne önerirsin ?
Benm aşılamam olduğu için adetinde gittim sonra (muayane) iğnelere başladım 7 gün sonra bidaha gitrm (kontrol) ertesingunde aşılama oldum.tuo bebek yapan arkdaslar daha iyi bilir ama ben öyle çok beklemedim.ege hanıma gidiyorum bende .en fazla 1 saat sonra muayane oldm çıktım iğnelere basladigim.gun azcık bekledim oda yine 12 gibi bitmişti işim. Özel gittigmz için sanırım daha az bekliyosun. Ama durumun yoksa diğer bayan doktorda çok ılgili çok seviyorum onu yumoş gibi:) ben kıl kocam yüzünden ege hanıma gidiyorum:halay:salı günü test yapcam bakalim bende beklemedeyim ama umudum yok agrım çok.insallah izmirie izmirie gibi hayırlı sonuçlarıni duyarız seninse stres yapma:)

Dün testimi yapmış hastane 49 çıkmış.gebelik oluştu dediler canım.taburcu oldum ama sıkıntılarım geçmedi.gebelik oluştuğu için ohss bir süre daha devam edecekmiş.bayram sonrasına kontrole çağırdılar.şimdilik benden haberler bu kadar.
Rabbim kat kat arttirsin insallahhhhhh❤ cok sevndm guzel haberlere ihtiyacımız var

Benm aşılamam olduğu için adetinde gittim sonra (muayane) iğnelere başladım 7 gün sonra bidaha gitrm (kontrol) ertesingunde aşılama oldum.tuo bebek yapan arkdaslar daha iyi bilir ama ben öyle çok beklemedim.ege hanıma gidiyorum bende .en fazla 1 saat sonra muayane oldm çıktım iğnelere basladigim.gun azcık bekledim oda yine 12 gibi bitmişti işim. Özel gittigmz için sanırım daha az bekliyosun. Ama durumun yoksa diğer bayan doktorda çok ılgili çok seviyorum onu yumoş gibi:) ben kıl kocam yüzünden ege hanıma gidiyorum:halay:salı günü test yapcam bakalim bende beklemedeyim ama umudum yok agrım çok.insallah izmirie izmirie gibi hayırlı sonuçlarıni duyarız seninse stres yapma:)
İnşallah canım.hepimizin yüzü gülsün

Teşekkürler canım inşallah.bu arada titoid hastası değildim.hamileliğe bağlı tsh değerim artmış 1,5 miş tedavi öncesi şuan 4 olmuş ilaca başlattılar.
Bende kullanıyorum canm aşılamadan önce 1.3 du şimdi kaç bilmiyorum. Ilacın ismi ne rica etsem yazar misn

Dün testimi yapmış hastane 49 çıkmış.gebelik oluştu dediler canım.taburcu oldum ama sıkıntılarım geçmedi.gebelik oluştuğu için ohss bir süre daha devam edecekmiş.bayram sonrasına kontrole çağırdılar.şimdilik benden haberler bu kadar.
Ayy hadi inşallah sıkıntısız geçer bekleme Sürecin

B
euthyrox 50 lik kullanıyorum.ultrason yapıldı nodül yok.gebeliğe bağlı tiroid yükselmesiymiş benimki
Bende aynısını kullanıyorum 2 hafta gibi bi sürede düşmüştü benm.rabbm inşallahhh bebeğini kucağına aldığın günleri göstersin unuttursun bu sıkıntılarını :KK200:

izmirie izmirie canııım çok sevindim hayırlı olsun inşallah :) bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarın Bayram üstü ne güzel haber olmuş iyi bayramlar bu Arada Bu arada söylemeden geçemicem 2200 çok iyi bir fiyat hem de özel muayene, normal kim bilir kaç liradır !!

izmirie izmirie canııım çok sevindim hayırlı olsun inşallah :) bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarın Bayram üstü ne güzel haber olmuş iyi bayramlar bu Arada Bu arada söylemeden geçemicem 2200 çok iyi bir fiyat hem de özel muayene, normal kim bilir kaç liradır !!
Sağol canım inşallah.umarım seninde tedavinde güzel sonuçlanır.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.sanada iyi bayramlar.bu arada poliklinik hastası olanlar sadece hastaneye opu günü 372 lira para yatırıyor.ilaçlar da raporla çok uygun oluyor zaten.6 güb ege üni. Tüp bebekte yatınca çok kişiyle tanıştım. Özelde birkaç denemesi olup tutmayanların genelde egede ilk tedavilerinde tutmuş.aslında çokta kişiye özel bir uygulama yok ama başarı oranları yüksek.ayrıca hemşiresinden doktoruna herkes çok ilgili.çok şaşırttı ege üni. Beni

Merhaba. Bende fikrimı belirtmek istedim umarım size yardimci olur. Bende ege hanim dan randevu almıştım özelden gideyim diye. Muayene ücreti önemli değil ama tüp bebek yapilirsa ekstra ücret alıyormuş ege hanim bizzat sekreteri söyledi. Zaten bende burda okuyup gördüm ekstra para alınacağını emin olmak için aradım doğruymuş eğer rapor çıkarsa verebilirim ama çıkmazsa bütçemiz ancak yeter. O yüzden normalden randevu alıp gittim. Salı günü idi hatta randevum. Çok ilgililer bıkmadan sorularinizi cevapliyorlar ben mennun kaldım. Kalbimi bozmayacagim artık. Veren allah sonucta elbette hekim farkı vardır ama onlar vesile diye düşündüm. Benim yan komsumda dokuz eylulde bir profa gitti ozelden 10000 o bulmus ilaclar falan hepsi bugun sonucu bakildi gebelik olusmadi. Nasip artik Bakalım bizde bekleyip göreceğiz. Hakkınızda hayirlisi olsun.

Öyle canım tabikide yaa nasipten ötesi yok . Yani nasipte yoksa istersen en iyisine git olmadımı olmuyor.Acaba ne kadar alıyor ekstradan .Muayene içinde her defasında 200 tl ödeniyormuş sanırım öyle duydum duydum neyse artık o kadarını arar sorarım bende olmadı. Ben özel içinde belli bir bütçe ayırabilirim yani 10 000 değil bu bütçe ama:) Yani şuan için zaman sıkıntım daha fazla ama senin söylediklerinde içime su serpti şimdi. Bakalım hayırlısı canım. Seninde hayırlı olsun tedavin inşallah ve inşallah rabbim biran önce mutlu haber almanızı nasip eder. Sizdeki probem neydi canım yaklaşık ne kadar zamandır uğraşıyorsun?

Sağolasın canım hayırlısı olsun inşallah .Aşılama şansı düşük ama vakti geldiyse eğer onlada mümkün tabiki:) inşallah güzel haberler alırsın. Yani evet diğer doktorlar içinde çok kötü yorumlar almadım genel itibariyle ilgili bir hastane sanırım . Kimisi çok yaka silkmiş ama iyi düşünmek istiyorum Allah ın izniyle iyi başlar ve iyi biter inşallah. Ege hanım ekstradan ne kadar ücret alıyor biliyormusun ayrıca her gittiğinde ücret ne kadar ödüyorsun . Eğer uçurum yoksa arada bende sanırım ondan alıcam randevü. Sizdeki problem neydi peki ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?:)

Back
X