Çok teşekkür ederim canım ya . Evet bekleme süresini göze alarak eylülde gün alsam en geç kasıma verirler diye düşündüm çalışıyorum ancak kış ayı müsait olucak benim için. Ayhh umarım direk tüp denerler yaaa aşılama için çok ümit vermiyorlar ya zaten kader kısmet tabiki ama birde o süreçte git gel yapmak istemiyorum. Peki canım ilk randevüyü aldın gittin konseye girdin vs. tüp bebeğe geçiş yapıldı sonrasında ilaçlar kullanılıp 2 günde bir kontrole gidilecek sanırım o süreçte çok fazla bekleniliyor mu şey diyolar mesela sabahtan gidip akşama kadar bekleniliyor her defasında öylemi ?çalıştığım için o süreçte nasıl izin alıcam bilmiyorum herkezede anlatamıyosun malum

Sen ne durumdasın peki şuan tedavi görüyor musun? Çok heyecanlıyım ben ya son olarak ta şeyi sorucam ege üni içersinde özel doktor mu seçmeliyim sence ege hanımı öneriyorlar genelde burda okuduğum kadarıyla . İlk etapta çok masraflıda olsun istemiyorum açıkcası yani özeldeki fiyatla aymı kapıya çıkacaksa eğer özel doktor seçmeyeyim diyorum hiç. Sen ne önerirsin ?