Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Canım ya sana çok soru soruyorum ama kusura bakma artık ege üniversitesinde uzun protokol mü uygulanıyor ki hep siz tedaviye adetinizn kacıkcı günü başladınız ☺️
Sor tabi cnm olurmu.Hep uzun degil canm msla bana hep kisa uygulandi adetin 2. Veya 3. Gunu basladm ben hep. Neye gore uzun yada kisa yapiolar onu bilmiyorum ama

Sor tabi cnm olurmu.Hep uzun degil canm msla bana hep kisa uygulandi adetin 2. Veya 3. Gunu basladm ben hep. Neye gore uzun yada kisa yapiolar onu bilmiyorum ama
Ben aramıştım da dün adet olduğunuzda arayın haber verşn sizi tedavi programına alıcaz demişlerdi bu ay da boş gecer dedilerde dedim acaba uzun tedavi mi oluyor hep

Ben aramıştım da dün adet olduğunuzda arayın haber verşn sizi tedavi programına alıcaz demişlerdi bu ay da boş gecer dedilerde dedim acaba uzun tedavi mi oluyor hep
Belkide dosyan hazir degildir heyetten cikmamistr diye oyle demislerdr. Bidahaki adettemi ara dediler yoksa adetin 21.gunu idi sanrm igne biseyler kullanmani soylediler

Belkide dosyan hazir degildir heyetten cikmamistr diye oyle demislerdr. Bidahaki adettemi ara dediler yoksa adetin 21.gunu idi sanrm igne biseyler kullanmani soylediler
Önce dosyanızıa bir şey olmamış daha dedi sonra be. Gece. Ay sulu ultrason cekildim dedim ondan sonrada adetinin ilk günü ara tekrar dedi yani bu sistem nasıl işlşyo hala anlayamadım ben 2 ay oldu dosyayı açtıralı

Önce dosyanızıa bir şey olmamış daha dedi sonra be. Gece. Ay sulu ultrason cekildim dedim ondan sonrada adetinin ilk günü ara tekrar dedi yani bu sistem nasıl işlşyo hala anlayamadım ben 2 ay oldu dosyayı açtıralı
Canm nerde oturuosun bilmiyorum ama bi git sor istersen gidince daha iyi olur. Yada naslsa buay gecti bidahaki ay ara baslarlar sanm bidahaki ay

Selam arkadaşlar:) ege unide de asilamasi tutan hic kimse yokmuu?? Benim 2. Asilamam 5 gun once yapildi sag kasigimda batma basladi. Oksuremiyorum bile.hamilelik baslangicinda boyle seyler oluyormus acaba belirti olabilirmi?

Kızlar yumurta toplamam oldu ama metafaz 1den 2aşamasına bugün geçmemiş. Yarın geçerse ne ala grçmrzse iptal olacakmış. Bilginiz varmı bu konuyla ilgili?

Back
X