Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Arkadaşlar merhaba Ege de transferi olup 5. Gün ultrason ve e 2 isteneniz oldu mu ben nedeni ni anlamadım bir türlü? Bir de ovitrelle verileniniz oldu mu bir eczacı olumlu görürlerse veriyorlar gibi bişiler dedi cevap verirseniz sevinirim
5.gun catlatma ignesini bende vuruldum ama diger istediklerini sonuc icin gittigimde kendileri bakmisti.

Günaydınlar Bendende 5.gun istediler e2yi ve iğneyi nedeni bilmiyorum Ege hanım diğer arkadaşlar a da istemişti.[

Arkadaşlar merhaba Ege de transferi olup 5. Gün ultrason ve e 2 isteneniz oldu mu ben nedeni ni anlamadım bir türlü? Bir de ovitrelle verileniniz oldu mu bir eczacı olumlu görürlerse veriyorlar gibi bişiler dedi cevap verirseniz sevinirim[/UOTE]

Son düzenleme:
Sanırım siz hamilesiniz anladığım kadarıyla eczacı doğru Bilgi vermiş transfer yapıldığı anda az çok anlaşılıyor sanırım
Evet ama tutmayip vurulanlarda var. merak edip arastirdigimda tutunmayi arttirdigini vede toplanmayan yumurtalari catlattigini okumustum ama hangisi dogru bilmiyorum. Ins güzel haberinizi aliriz.

Hayırlısı olsun hepimiz için neresinden tutunsak ta umutlansak diye bakıyoruz olaya. 21 nde öğrenicem çok fazla kurcalamayayım forumları

Ben ege hanımla başladım mayısta başvurdum 2 hafta sonra kuruldan çıkmıştı.haziranda aşılama oldum.lakin sonrasında ege hanım seminerde yok hastane tatilde tadilatta derken kasımı buldum.biz sizi ararız diyorlar ancak bazen unuttukları oluyor siz bilgi almak için adeti beklemeden ararsanız biraz daha hızlanmış oluyor.arkdasim 2 ay bekledi aramadılar sonra kendisi arayınca hızlandı .
Merhaba geçen yıl haziranda aşılama oldum demişsiniz bana da aşılama kararı çıktı. olumlu sonuç alabildiniz mi. sorun neydi de aşılamaya karar verdiler bilginiz var mı.Anestezi kullandılar mı.

Merhaba arkadaşlar. Daha önceden tüp bebek sürecini bilmediğimden merak edip burada soruyordum. Ben de şuana kadar yaptıklarımı yazayım belki arkadaşlara fikir olur.

Ilk olarak adetin 2. Günü gittim. Ege hanimin hastası oldum. 7 gün boyunca kullanacagim iğnelerim yazıldı. Sonraki pazartesi günü tekrar çağırdılar. Bundan sonraki süreç her gün oldu. Salı tekrar muayene ve catlatma ignesi yazildi. çarşamba yatış islemleri... perşembe günü de yumurta toplama oldu. Transferi bekliyorum. Bu surec kisiden kisiye degisiyor. Eger yumurtalar gelismediyse bu surec biraz daha uzuyor. Umarım herkes için en hayirlisi olur. Herkes bu yolun sonunda çok mutlu olur...

Merhaba gülçin 87 bende bugün karar verdim tüp bebek tedavisine müsadenle bir iki sorum olacak öncelikle tüp bebek merkezinden randevu alarak mi gittiniz ve eşle birlikte mi gitmeliyim birde yanında neler olmalı bilginiz varsa paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Merhaba gülçin 87 bende bugün karar verdim tüp bebek tedavisine müsadenle bir iki sorum olacak öncelikle tüp bebek merkezinden randevu alarak mi gittiniz ve eşle birlikte mi gitmeliyim birde yanında neler olmalı bilginiz varsa paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Merhaba. Evet randevu alınarak gidiliyor. Eşinizle birlikte gidiyorsunuz ilk görüşme gününe. Önceden gerekli evraklar var. Eşinizden örnek alınıyor o gün. Androloji laboratuvarına gidiyor. Siz de eşiniz de kan veriyor. Bunlar geçen sene oldu bizim o yüzden hatırladığım kadarıyla yazıyorum. Bazı evraklar da isteniyor randevu alırken sorun size tek tek söylerler. Amh değeriniz isteniyor onu hastane yapmıyordu. Özelde yaptırdık biz. Dahiliyeden gebeliğe engel herhangi bir sorunu bulunmamaktadır yazısı isteniyor. Hsg cektirdiyseniz daha önce o da isteniyor. Nüfus kayıt örneği her ikinizden de. Hizmet belgeniz. Nüfus cüzdan fotokopileri ve fotoğraf. Aklıma gelen bunlar. Aradığınızda bunları zaten söylerler size. Evrak tamamlamak zaman alıyor bir de çok yoğunlar bir an önce arayıp randevu alın. Çok sonraya veriyorlar. Size tavsiyem çok beklemeyin arayın randevu almak için.

Merhaba. Evet randevu alınarak gidiliyor. Eşinizle birlikte gidiyorsunuz ilk görüşme gününe. Önceden gerekli evraklar var. Eşinizden örnek alınıyor o gün. Androloji laboratuvarına gidiyor. Siz de eşiniz de kan veriyor. Bunlar geçen sene oldu bizim o yüzden hatırladığım kadarıyla yazıyorum. Bazı evraklar da isteniyor randevu alırken sorun size tek tek söylerler. Amh değeriniz isteniyor onu hastane yapmıyordu. Özelde yaptırdık biz. Dahiliyeden gebeliğe engel herhangi bir sorunu bulunmamaktadır yazısı isteniyor. Hsg cektirdiyseniz daha önce o da isteniyor. Nüfus kayıt örneği her ikinizden de. Hizmet belgeniz. Nüfus cüzdan fotokopileri ve fotoğraf. Aklıma gelen bunlar. Aradığınızda bunları zaten söylerler size. Evrak tamamlamak zaman alıyor bir de çok yoğunlar bir an önce arayıp randevu alın. Çok sonraya veriyorlar. Size tavsiyem çok beklemeyin arayın randevu almak için.

Cevapladığınız için çok teşekkür ederim pazartesi nasipse randevu alicam umarım rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını nasip etsin hayirlisiyla.

Herkese merhabalar umarım rabbim bizlerede cennet kokan meleklerimizi nasip eder.bugun saatlerce uğraşmam neticesinde aralık ayina randevu alabildim şükür zaman uzun olsada planımız zaten yeni yılda tüp bebeği denemekti.2.5 yıllık evliyiz hic korunmadik ve hic gebelik olusmadi ne yazikki.hasimato hastasiyim fakat şükürki değerlerim güzel engel bir durum yok gebeliğe esim de sperm sorunu vardi oda düzeldi 2017 de bir bu sene mayısta olmak üzere iki başarısız aşılamam var Her şeyin hayirlisi.henuz erken denilse de yaş nedeniyle biraz aceleciyim tabi sabirsizlikda var umarım burda herkes bu duyguyu yaşar ve rabbim bizlerede anneliği tattırır.

Back
X