Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

ilk tedaviniz ne zaman oldu ücret ne kadar tuttu.. şimdi rapor kullanmadan ne kadar tutacak dondurulmuşta bi bilginiz var mı
İlk tedavim geçen sene oldu raporlu oldu. Tuttu ama düşük yaptım. Bunda ilaç parası dışında 900 TL dedi hastane ilacı da ücretli alıyoruz ödemiyor.

bide bişey sorcam bizim ilk tüp bebek tutmadı ya 2. de embriyoları genetiğe gönderebiliyo muyuz var mı öyle bi şans ege de.. varsa ücretli mi ücretsiz mi bilen var mı acaba
Pgt Ege de yapılıyor mu bilmiyorum öyle bi durumda sorarsınız. Âmâ pgt her yerde ücretli genetik araştırma yapılan embriyo başına ücret alınıyor.

Pgt Ege de yapılıyor mu bilmiyorum öyle bi durumda sorarsınız. Âmâ pgt her yerde ücretli genetik araştırma yapılan embriyo başına ücret alınıyor.
Tm cnm teşekkür ederim geçen sene ne kadar tuttu maliyeti.. düşüğün sebebi neydi öğrendiniz mi ya ne kadarlık düşük yapmıştın..

Tm cnm teşekkür ederim geçen sene ne kadar tuttu maliyeti.. düşüğün sebebi neydi öğrendiniz mi ya ne kadarlık düşük yapmıştın..
Geçen sene rapor varken ilaçlar dahil 1000 TL civarı falandı yumurta toplayabilme için fazla ilaç vardı 18 haftalık su gelmesi sonucu düşük yaptım. Patoloji temiz çıktı. Genetik sonuçlarımız da normal çıktı. Nasip böyleymiş.

Geçen sene rapor varken ilaçlar dahil 1000 TL civarı falandı yumurta toplayabilme için fazla ilaç vardı 18 haftalık su gelmesi sonucu düşük yaptım. Patoloji temiz çıktı. Genetik sonuçlarımız da normal çıktı. Nasip böyleymiş.
Aynen cnm naziğimizde ne zman varsa o zman alcaz kucağınıza

Çok geçmiş olsun bebeğim annen seni çok özlüyor yazıyı görünce burnum sızladı. İnşallah sağlıklı hayırlı evladınız olur.

yok sonuçlarımı çıkarıp dahileyeden o imzayı da alıp gittim..29 kasım perşembe hastaneye gittik cuma imzalattım pazartesi işim vardı salı öğleden sonra götürdüm
Sağol canım benm de eksik tahlillerimin sonuçları çıkmış ,çıkınca getir demişlerdi randevu konusunda da tereddütte kaldım o yüzden sordum

Back
X