- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #4.361
bide bişey sorcam bizim ilk tüp bebek tutmadı ya 2. de embriyoları genetiğe gönderebiliyo muyuz var mı öyle bi şans ege de.. varsa ücretli mi ücretsiz mi bilen var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk tedavim geçen sene oldu raporlu oldu. Tuttu ama düşük yaptım. Bunda ilaç parası dışında 900 TL dedi hastane ilacı da ücretli alıyoruz ödemiyor.ilk tedaviniz ne zaman oldu ücret ne kadar tuttu.. şimdi rapor kullanmadan ne kadar tutacak dondurulmuşta bi bilginiz var mı
Pgt Ege de yapılıyor mu bilmiyorum öyle bi durumda sorarsınız. Âmâ pgt her yerde ücretli genetik araştırma yapılan embriyo başına ücret alınıyor.bide bişey sorcam bizim ilk tüp bebek tutmadı ya 2. de embriyoları genetiğe gönderebiliyo muyuz var mı öyle bi şans ege de.. varsa ücretli mi ücretsiz mi bilen var mı acaba
Tm cnm teşekkür ederim geçen sene ne kadar tuttu maliyeti.. düşüğün sebebi neydi öğrendiniz mi ya ne kadarlık düşük yapmıştın..Pgt Ege de yapılıyor mu bilmiyorum öyle bi durumda sorarsınız. Âmâ pgt her yerde ücretli genetik araştırma yapılan embriyo başına ücret alınıyor.
Geçen sene rapor varken ilaçlar dahil 1000 TL civarı falandı yumurta toplayabilme için fazla ilaç vardı 18 haftalık su gelmesi sonucu düşük yaptım. Patoloji temiz çıktı. Genetik sonuçlarımız da normal çıktı. Nasip böyleymiş.Tm cnm teşekkür ederim geçen sene ne kadar tuttu maliyeti.. düşüğün sebebi neydi öğrendiniz mi ya ne kadarlık düşük yapmıştın..
Aynen cnm naziğimizde ne zman varsa o zman alcaz kucağınızaGeçen sene rapor varken ilaçlar dahil 1000 TL civarı falandı yumurta toplayabilme için fazla ilaç vardı 18 haftalık su gelmesi sonucu düşük yaptım. Patoloji temiz çıktı. Genetik sonuçlarımız da normal çıktı. Nasip böyleymiş.
Geçen sene rapor varken ilaçlar dahil 1000 TL civarı falandı yumurta toplayabilme için fazla ilaç vardı 18 haftalık su gelmesi sonucu düşük yaptım. Patoloji temiz çıktı. Genetik sonuçlarımız da normal çıktı. Nasip böyleymiş.
Merhaba canım hani sen tahlil sonuçlarını ayrı götürmüştün ya onun için randevu almışmıydın?Aynen cnm naziğimizde ne zman varsa o zman alcaz kucağınıza
İnşAllah hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur. Çok sağolun.Çok geçmiş olsun bebeğim annen seni çok özlüyor yazıyı görünce burnum sızladı. İnşallah sağlıklı hayırlı evladınız olur.
yok sonuçlarımı çıkarıp dahileyeden o imzayı da alıp gittim..29 kasım perşembe hastaneye gittik cuma imzalattım pazartesi işim vardı salı öğleden sonra götürdümMerhaba canım hani sen tahlil sonuçlarını ayrı götürmüştün ya onun için randevu almışmıydın?
Sağol canım benm de eksik tahlillerimin sonuçları çıkmış ,çıkınca getir demişlerdi randevu konusunda da tereddütte kaldım o yüzden sordumyok sonuçlarımı çıkarıp dahileyeden o imzayı da alıp gittim..29 kasım perşembe hastaneye gittik cuma imzalattım pazartesi işim vardı salı öğleden sonra götürdüm
direk git nerde oturuyosunuz sizSağol canım benm de eksik tahlillerimin sonuçları çıkmış ,çıkınca getir demişlerdi randevu konusunda da tereddütte kaldım o yüzden sordum
cümlem baya saçma olmuş nerde oyuruyosun sen yazcaktım :)direk git nerde oturuyosunuz siz
Arkadaşlar tedavisinde lucrin depot kullanan var mı ?
Ücretli hasta olarak başvurduğunuz halde Nisa’na mı gün verildi size? Birde eğer ücretliyseniz ne kadar neye veriliyor acaba bilgilendirirseniz sevinirim !kizlar bende nisana gun aldm ege hanim dan. hemen tedaviye basliyormu
evet cnm peof nazan hanima aldim. nisan ayi. 200 tl muayeneÜcretli hasta olarak başvurduğunuz halde Nisa’na mı gün verildi size? Birde eğer ücretliyseniz ne kadar neye veriliyor acaba bilgilendirirseniz sevinirim !