Canım arkadaşım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,inşallah transferin başarıyla sonuçlanır Allahım senin ve benim ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın aratmasın yaşamayan malesef anlamıyo bunu.Ben de ilk tüp denememi Bayraklı'da Smayrna Art t.b.m'de yapmıştım sonuç olumsuz olunca aradan zaman geçsin hem kendimizi toplayalım maddi yönden dedik geçen yıl eylülde ikinci denememi yaptım ama malesef yine negatif

Tabi benim sorun genetik olduğu için sadece tüp bebek+transfer değil bir de emriyolar genetige gidiyor en üzücüsü de sağlıklı embriyo çok zor bulunuyor iki kromozomumda anomali var bu sebepten 1. denememde sağĺıklı bulunamadi.2. Tedavide çok şükür 1 sağlıklı bulundu transfer oldum ama tutmadı.
Egeye gelince sana sonuna kadar hak veriyorum.Yaklaşık 1 aydır ege hanma özel randevu almak için arıyorum devamlı sallıyorlar.Ne zaman verecekleri de daha belli değil ben daha önce hiç gitmedim ege universtesine tedavi için sırf bu sürecler beni maddi yönden yıpratğı için oraya yöneliyorum mecburen anlattğm gibi benim normal tedavinin 2 kati üstünde Allah'tan haırlısı neresi olcaksa insallah orası olsun derim..Sürecinle ilgili hyırlı sonuçlar tekrar iñsallah canım...

iyi haberlerini duymayı beklicem..