- 11 Ocak 2020
- 6
- 0
- 36
- 36
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #4.821
Dün oradaydım covit testi yapıldı,pazartesi de işlem yapılacak denildi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaAynen bende aradım aynı şeyi bana da söylediler almıyoruz diyeYani çok saçma yeni hasta almıyoruz diyorlar zaten yeni hasta değilim ki tüm tetkitleri yapılmış tedaviye başlayacak hastayım
merhabaDün oradaydım covit testi yapıldı,pazartesi de işlem yapılacak denildi.
sulu ultrosan benimde çekildi temiz çıktı. adetin ilk günü ara tüp bebek için tedavi başlanacak dediler. arayınca bu ay yazı geldi durduruldu tedaviler dediler.Merhaba. Ultrason çekildi
Banada 2 donmuş tranfer edilcekti adet oldunca ara dediler aradim kabul etmediler virüsten dolayi
12 gün once cnmBugün mü aradınız
İlk gittiginizde nasıl oluyor acaba ? Telefon ile mi arayıp randevu almamız gerekli?Merhabalar bende 11 kasımda gittim eşim numune verecekti herhangi birşey demediler adet olunca ara dediler umarım daha fazla ertelemezler
Merhaba tepecik doğuma direk mi gidip randevu talebinde bulundunuz? Yoksa öncesinde kadın doğum ile görüşüp mu yönlendirme oldu acaba?2 gün önce gittim sordum randevular dolu 20 aralıktan sonra arayın dediler özel hasta olayını sordum o şekilde de dolu dedi hemşire bende tepeciğe doğuma gittim adetin 2. Günü gel dediler bakalım inşallah hayırlısı ile başlarız
Ben yarın arayacağım yine Ocak ilk haftası demislerdiMuayene ve tedaviler başlamış mı arayan öğrenen var mı bir tarih verdiler mi hiç
Dönüş alırsanız bilgi verir misiniz teşekkür ederim cevabınız için deBen yarın arayacağım yine Ocak ilk haftası demislerdi
Adet olunca aradım randevu verdiler ama öncesinde istenilen evrakları tamamladım kan tahlili simir testi eşinin tahlilleri vb.İlk gittiginizde nasıl oluyor acaba ? Telefon ile mi arayıp randevu almamız gerekli?