- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 53
- 44
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #4.841
Ben yarın arayacağımMuayene ve tedaviler başlamış mı arayan öğrenen var mı bir tarih verdiler mi hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarın arayacağımMuayene ve tedaviler başlamış mı arayan öğrenen var mı bir tarih verdiler mi hiç
Hafta sonu da olsa yapılıyor yumurta toplama pazar günü yapılmıştı bana hatta 30 Ağustos resmi tatil günüydüÜniversite hastanelerinde tüp bebek yaptırırken bir şey merak ediyorum yumurta toplama yada transfer hafta sonuna denk gelirse nasıl oluyor çok merak ediyorum
Özel olmadığı için hafta sonu tatil olmuyor mu yani peki transfer yapılıyor mu hafta sonuna denk gelirseHafta sonu da olsa yapılıyor yumurta toplama pazar günü yapılmıştı bana hatta 30 Ağustos resmi tatil günüydü
Tüp bebek bölümünde kısıtlı da olsa çalışıyorlar transfer de oluyor acil yapılması gerektiğinden bu işlemleri erteleme söz konusu değil. Ama şöyle bi durum oldu anestezi ekibi yetişemedi benim yumurta toplamayı anestezisiz yaptılar onun haricinde aksilik olmadı hafta sonu olmasından dolayıÖzel olmadığı için hafta sonu tatil olmuyor mu yani peki transfer yapılıyor mu hafta sonuna denk gelirse
Anestazisiz mi çok acımadı miTüp bebek bölümünde kısıtlı da olsa çalışıyorlar transfer de oluyor acil yapılması gerektiğinden bu işlemleri erteleme söz konusu değil. Ama şöyle bi durum oldu anestezi ekibi yetişemedi benim yumurta toplamayı anestezisiz yaptılar onun haricinde aksilik olmadı hafta sonu olmasından dolayı
Acıdı baya hemde bide son anda belli olduğundan kendimi hazırlayamadim sanırım çok gerildimAnestazisiz mi çok acımadı mi
Arkadaşlar kaç sefer aradım hastaneyi açmiyolar telefonları. Yakın zamanda görüşen var mı tedavilere başlıyorlar mı?
Bende uzaktayım yarın aricam tekrar ulaşırsam bilgi veririmBende yarın arayacaktım adet olunca arayın demişlerdi gidememde uzaktayım nasıl olacak böyle
İnternetten randevuyu kadın doğumamı yoksa direk tüp bebeğemi alıyosynuzMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim emeklerimizin karşılığını versin insalalh hamileyim yazmayı nasip etsin buraya bende ege üniversitesine ilk kez gideceğim İnternet üzerinden randevular açılmış ben dün aldım 11 marta randevum süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum 4.denemem olucak rapor hakkım yok herşeyin hayırlısı diyerek gideceğim bilgi paylaşımı yaparım
İnternetten artık alınıyor tüp bebek olarak açılmış tedaviye girerken telefondaki hastaya söylüyordu hemşire hanımİnternetten randevuyu kadın doğumamı yoksa direk tüp bebeğemi alıyosynuz
Ağrılı olmadı mı?Merbaha benimde anestezi yapılmadan toplandı yumurtalar zaten lokal anestezi altında yapıyorlarmış
Lokal anestezi de mi yapmadılar ilkinde?Benimde ilk denemede anestezisizdi baya baya acı çektim ikincide mutlaka anestezi istiyorum dedim öyle de oldu mis gibi uyudum uyandım. Birinci de çektiklerim için daha da üzüldüm bukadar kolay olacakken ağlaya ağlaya işlem yapılması psikolojimi bozmuştu. Kimseye tavsiye etmem ben açıkçası anestezisiz
Hayır yapmadilar anestezi ekibi yetişemediLokal anestezi de mi yapmadılar ilkinde?