Teşekkür ederim ,ben takip ediyorum yazdıklarını cute, bence eşin baba olmayı hakediyor en çok buna inanarak motive etmelisin kendini
cutecim rabbin yeniden anne olmaya nasip etsin banada etsin inş..
pirthlaşmayi 2 nisan mi dedin bende o civarinda bekliyorum sonuçlarimi...
ilk bebegimi 7,5 ayllıken hipertansiyondan kaybettim.. bi sürü nedeni vardi hangisini desem bilmiyorum..
7,5 ay oldu 30 martta 8 ay olucak..
egitim araştirma hastanesine gittim bütün testlerimi yaptırmak istedim fakat 3 tüp kan aldilar kolumdan..
ikisi hemoloji biri pirtlaşma.. doktor yazmişti önemli olani.. almamişim keşke olsaydi
bu ay korumaya biraktim yinede hastanede kan aldilar benden..
temiz mi çikicak bilmiyorum günler geçmiyor stresliyim bi anda hemen çiksaa
gebelik mi bat 27 mart. bakalim çikicakmi?
hipertansiyon zatten vardir hamilelik öncesinde.. bunu farketmemişim.. sonradan farkettim.Teşekkür ederim ,elimden geleni yapacağım
Aminn isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Pıhtılasma için benim 1 genime bakıldı sadece , normalde 4 test malum ısın ıcıne gırınce ogrenıyor ınsan ama doktor daha once saglıklı bır dogumun oldugu ıcın onlara gerek duymuyorum en onemlısını yaptırmanı ıstıyorum dedı . Bırde kromozon ama adet oldugumda bır dızı test daha var gizli şeker, tsh , hormonlar bir sürü şey var.
7.5 aylık kaybın ıcın cok uzuldum fark edılmemısmıydı ? Hıper tansıyon dedıgın gebelık zehırlenmesı sanıyorum dımı ?
Insallah hamılesındır ve bu ısın ıcıne ıyıce gırmen gerekmez , ve saglıkla kucagına alırsın
Cunku benımde muhtemelen senınde hedefımız hamıle kalmak degıl, saglıklı bır cocuk dogurmak
Yinede bana haber ver sonucu olur mu?
Umut olsun hepimize
Ay çok üzüldüm ya , allah bunları unutacak acılar vermesın ınsallah .hipertansiyon zatten vardir hamilelik öncesinde.. bunu farketmemişim.. sonradan farkettim.
6 aya kadar sağlıklı hamilelik geçirdim.. 6 aydan sora tuzlu şeyler yenince preeklempsi geçirdim.. preeklempsi demedi doktor bana ayaklarim ellerim sismişti patliycak durumdaydim.. bebişim dayanamadi hipertansiyondan..karnimda çok da hareket etmişti.. bilemedimhastaneye gidecegimi bile aklima gelmedi.. demekki rabbim alcakmişti. ömrü o kadarcikti.. isyan etmedim o Allaha emanet.. orda çok mutlu.. bazen endişe duyuyorum.. bebegime kiyafetler almişim... kaynanam rüyasinda oğlumu görmüş çiplak geziyordur dedi.. öle olunca kiyafetleri dagitmaya karar verdim dagittim da.. oğlum orda huzurla yaşasın.. benimde seninde hedefim sağlıklı doğurmak.. inşallah rabbim kucagimza almaya nasip eder.. bu ay başladim denemeye.. her hangi belirtim yok olmuycak bu gibi.. bilmiyorum bekliyorum.
amin inşALLAH..Ay çok üzüldüm ya , allah bunları unutacak acılar vermesın ınsallah .
Bundan sonrası ıcın planını yaptın mı ? Hangı doktorda olacaksın hastaneye yakın olman gerekıyor sanırım , ısyerınden bı arkadasımda bu sebeble erken dogum yapmıs normalde gebelıkte tansıyonu hep dusuk olurmus o gunku randevuda tansıyonu normal cıkmıs doktor demıskı senın bı sorunun var bu geceburada kal demıs 2 gun sonrada proteın kacagı cıkınca hemen doguma almıslar.
Kıyafetlerıde dagıtmıssın olsun uzulme Allah bu cektıgın acıların mukafatını mutlaka verecek,
Bu ay olmazsada olmasın bende bı plan yaptım bu yaza hamıle olarak gırmek ıstıyorum cunku oglumdan ayrı kalmak ıstemıyorum eger yazın olursa hastanade yatarsam onuda yanıma aldıracagım dıye dusunuyorum ama okullar acıldıgında ben onun hasretınden karnımdakı yavruya odaklanamıyorum yasadım . ne dıyodum bu ay olmazsada uzulme bız boyle plan yapıyoruz ya , yapmamak lazım aslında arkadasım . Hayırlısıyla ınsallah herkese Rabbım aratmadan versın ınsallah
İnşallah herşey güzel olacak , bebeciğin kardeşini gönderecek bol bol dua edelimamin inşALLAH..
Eskişehirdeki turgay Şenere gitmeyi düşünüyorum her konuda çok bilinçliymiş.. mutlaka gebeliğimi takip edicem.. özel hastanede doğumu düşünüyorum.. eskişehirde özel ümit hastanesi abdurrahman beye gitmeyi düşünüyorum.. bakalim ne olucak.
inşallah Bol dua ve selametle ...İnşallah herşey güzel olacak , bebeciğin kardeşini gönderecek bol bol dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?