• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ege'nin Kralı Manisa Kebabı...(Lambrusco'nun Asistanlığında)

Yöresel Yemekler
Taze aşure de var mune :56:

Tabi s bedenler nasıl belli ediyor kendini, yiyin çatlayana kadar..Biz de enine doğru çatlamayalım diye uğraşalım :60:

Aşureeeee:56::56: nasılda severim, neler koydun içine anlatsana biraz:56:
Bak şimdi nasıl canım çekti, pişirmemek için direniyorum ama zorla aşure yaptıracaksınız bana:56:

Aşure deme yaaa noolur yaa:43::43::43:

S mi :60::60::60::60::60:

S yi Muneye özel üretiyorlarmış :19:Benim iki branşta X im var :32::32::32:

:60::60::60:

Ay çok yedim bugün :43::43:

Ben de x'lenmeyeyim diye üstün çaba sarfediyorum :ssz:
Hatta xlendim belki ama inkar ediyorum :43:

Fark etmeden verdiler bana X leri :53:

Hemde ikisini aynı anda :52:

Dikkatli olmak lazım :15:

Çok sinsi X komitesi :60::60::60::60::60:

Aşureeeee:56::56: nasılda severim, neler koydun içine anlatsana biraz:56:
Bak şimdi nasıl canım çekti, pişirmemek için direniyorum ama zorla aşure yaptıracaksınız bana:56:

:60::60::60:

Annem uyudu yarın sorayım mune :17:
Ama ana malzemesi buğday :60:

Annem çok güzel yapar ya, onun aşuresi gibisini yemedim valla..
Üstünü bir süsler, aşure ararsın altında:56::56:

Kötü oluyorum bak :43::43::43:

sinsirella x kesin bana da uğradı da haberim yok, hala L'yim diye kandırıyorum kendimi :43:

Ben 1 sene kandırdım hemde kıyafet bile almadım iyice kandırabilmek için :60::60::60::60::60::60:

Fark etmeden verdiler bana X leri :53:

Hemde ikisini aynı anda :52:

Dikkatli olmak lazım :15:

Çok sinsi X komitesi :60::60::60::60::60:

Evet o X'leri bilirim, benim annemde 3 tane var ama annem inkar halinde, anneme sorarsan herkes ondan kilolu:60::60:

Aaaaa annene mi yaptırdın aşureyi, ana malzemeyi bizde biliyoruz herhalde:51:
herkes farklı yapıyor aşureyi ben ne çok katı ne çok sulu seviyorum, birde inciri sevmiyorum içinde morartıyor sanki:ssz:

Evet o X'leri bilirim, benim annemde 3 tane var ama annem inkar halinde, anneme sorarsan herkes ondan kilolu:60::60:

herkes farklı yapıyor aşureyi ben ne çok katı ne çok sulu seviyorum, birde inciri sevmiyorum içinde morartıyor sanki:ssz:

İşte sen ve senin gibi S üretimini teşvik eden minyon tipliler asla bizi anlayamaz müdürüm:43::43:

Aslında herkes bizden kilolu bizi kıyafetler böyle gösteriyo:19:

Hem o etiketleri de yanlış basmışlar:60::60::60:

İncir bizimki de koymaz..Kıvam olarak en güzeli orta kıvam oluyor zaten bence..Bir de ben sıcak sevmiyorum aşureyi..Soğuk soğuk yerim:56:

İşte sen ve senin gibi S üretimini teşvik eden minyon tipliler asla bizi anlayamaz müdürüm:43::43:

Aslında herkes bizden kilolu bizi kıyafetler böyle gösteriyo:19:

Hem o etiketleri de yanlış basmışlar:60::60::60:

Benim metabolizma babama çekmiş, ne yersem yiyeyim, deliksiz 24 saat uyuyayım kilom 3 aşağı 5 yukarı aynıdır, annemse su içsem yarıyor kızım, hiçbirşey yemiyorum der ama maşallah bir tabak yemekle bir ekmek götürür:60::60: sonuç 3 X
Dedikodusunu yaptığımı duysa paralar beni:60::60:

Benim metabolizma babama çekmiş, ne yersem yiyeyim, deliksiz 24 saat uyuyayım kilom 3 aşağı 5 yukarı aynıdır, annemse su içsem yarıyor kızım, hiçbirşey yemiyorum der ama maşallah bir tabak yemekle bir ekmek götürür:60::60: sonuç 3 X

Benimde var ya herşeyim babama çekmiş ama birtek metabolizma bilmiyorum kime çekmiş :ssz::ssz:

Babam 50 yaşına kadar 52 kiloydu sen düşün :53:

Hep babandan kilolu olmak nasıl bir duygudur bilirmisin Mune:43::43::43:

İncir bizimki de koymaz..Kıvam olarak en güzeli orta kıvam oluyor zaten bence..Bir de ben sıcak sevmiyorum aşureyi..Soğuk soğuk yerim:56:

Ya noolur yaa:43::43::43:

Allahım pıçaklıcam şimdi kendimi :43:

Bizimki de yarım dünya gibi oldu, diyo ki ben de kesin bişey var kilo alıyorum devamlı :60:
Gece yarılarına kadar boğazım durmuyor demiyor ama :60:

Benimde var ya herşeyim babama çekmiş ama birtek metabolizma bilmiyorum kime çekmiş :ssz::ssz:

Babam 50 yaşına kadar 52 kiloydu sen düşün :53:

Hep babandan kilolu olmak nasıl bir duygudur bilirmisin Mune:43::43::43:

Ya noolur yaa:43::43::43:

Peki peki anladım, depresyona girdiniz siz:ssz:
Ama birazda olsa motive olmadınız mı yahu:51: hani x'cikler yerine en azından M değil mi ama:60:
Bu topik benim için hayati tehlike oluşturmaya başladı sanırım, ufak ufak kaçsam iyi olur sanki:26:

Elin değmişken bana da batır :52::52:

Bizimki de yarım dünya gibi oldu, diyo ki ben de kesin bişey var kilo alıyorum devamlı :60:
Gece yarılarına kadar boğazım durmuyor demiyor ama :60:

Benim kız sabaha kadar uyumuyor bende onunla uyumayınca uykusuzluk bende kilo yapıyor :18:

sohbetinize bayıldım çok tatlısınız.......:1::1::1:

En tatlıları benim ama değil mi :16:

Ama birazda olsa motive olmadınız mı yahu:51: hani x'cikler yerine en azından M değil mi ama:60:
Bu topik benim için hayati tehlike oluşturmaya başladı sanırım, ufak ufak kaçsam iyi olur sanki:26:

Olduk olduk, m'ler geçen senede kaldı..İnşallah seneye tekrar :60:

İyi geceler müdürüm :16:

52 yi en son ortaokulda gördüğümü düşünürsek benim depresyon nereden baksan 20 seneyi geçmiş o zaman müdürüm:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Bu kadar yıllık depresyona harf mi dayanır :60::60::60:

Back
X