• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ege'nin Kralı Manisa Kebabı...(Lambrusco'nun Asistanlığında)

Yöresel Yemekler
Usha beni asistanliktan atabilirsin. Sana yardim edecektim güya :)
Cok bunalimdayim cok. Ödevimi bastan savma yapmistim gecen hafta. Hoca begenmedi.
Bu hafta cokkkkkkkk calismam lazim cokkk :2::2::2::2::2::2::2:

Yemegine de baktikca canim cekiyor... :2::2::2:

Usha beni asistanliktan atabilirsin. Sana yardim edecektim güya :)
Cok bunalimdayim cok. Ödevimi bastan savma yapmistim gecen hafta. Hoca begenmedi.
Bu hafta cokkkkkkkk calismam lazim cokkk :2::2::2::2::2::2::2:

Yemegine de baktikca canim cekiyor... :2::2::2:

Asistanlığı bırakırsan çekilirim yarışmadan:43::43:

Yaparsın sana güveniyorum:34: hataları söylediyse düzeltmeler kolay olur:ssz:

Sen birde gel buradaki tatlılarımı gör .60::60::60:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek.../665735-yoresel-yemekler-50.html#post32891675

ellerine saglık yarısmada basarılar dilerim bi egelii(izmirli) olaraak:54::54:

Derhaaaaal :10:

Ellerinize emeğinize sağlık , canım çekmedi desem koca bir yalan olur :9: Azıcık da yutkundum böyle melül melül ekrana bakıp :31:

En iyisi mutfağa gidip bir şeyler tırtıklayayım ,

Yarışmada başarılar dilerim .

Pideyi hazır alırsanız yapımı çok zorlayıcı bir yemek olmaz aslında:34: Denemenizi tavsiye ederim :21:

Teşekkür ederim :42:

Yok yok cekilir miyim hic, ancak sen atarsan atarsin :P

Hahahaaha gülme krizine girdim iyi mi, ilahi!!!!!!!!!!!!:52::52:

Bu da bişey mi, sen dün benim nestle nesfite sütü dökerken çektiğim zahmeti görseydin:ssz:
Sek yöresinin light bölgesine ait meyveli çıtır diye açıcaktım yöresel yemeklere, ama katılan arkadaşları ezmek istemedim:ssz:

Pideyi hazır alırsanız yapımı çok zorlayıcı bir yemek olmaz aslında:34: Denemenizi tavsiye ederim :21:

Teşekkür ederim :42:

Yok yok pideyi yaparım , bana yapmak ve yemek olsun :52:

Şu iki mesaj arası bir poğaça ve browni yiyip geldim :1: Tekrar başarılar diliyorummm...

Bu da bişey mi, sen dün benim nestle nesfite sütü dökerken çektiğim zahmeti görseydin:ssz:
Sek yöresinin light bölgesine ait meyveli çıtır diye açıcaktım yöresel yemeklere, ama katılan arkadaşları ezmek istemedim:ssz:

Menemenin domatesini doğramaya korkmadığın zaman sıkı bir rakip olacaksın med :60: :60: :60: :60:

Yok yok pideyi yaparım , bana yapmak ve yemek olsun :52:

Şu iki mesaj arası bir poğaça ve browni yiyip geldim :1: Tekrar başarılar diliyorummm...

Afiyet olsun :1:

E madem yapmak sorun değil yarın var daha katılın sizde yarışmaya :34:

Nevreste katılacak yoksa malatyalılar saracak dört bir yanımızı :9::9:

Tekrar teşekkürler:17:

Med hiç bir zaman bu doğramaz kesmez (adam pıçaklar o ayrı)..Med sadece yer :60:

Diğer topikte bugün kızlar senin için bir sürpriz yapabilir dediklerinde;

Aç kalırsa, evde kimse olmazsa, ulaşabileceği en yakın hazır yiyecek 1 saatlik yoldaysa, dolaptada yumurta ve domatesten başka birşey yoksa ancak o zaman katılır demiştim :60: :60: :60:

Yanılmamışım :ssz::ssz:

Diğer topikte bugün kızlar senin için bir sürpriz yapabilir dediklerinde;

Aç kalırsa, evde kimse olmazsa, ulaşabileceği en yakın hazır yiyecek 1 saatlik yoldaysa, dolaptada yumurta ve domatesten başka birşey yoksa ancak o zaman katılır demiştim :60: :60: :60:

Yanılmamışım :ssz::ssz:

Dedikoducular :43:

Uso sence bende hazır yiyecek veya yemek için dışarı çıkacak göz var mı? Aha bi bak bakim benim gözlere hele..:19:

Telefon elimin altında..Olmadığı zaman kalkmak biraz zor oluyo ama olsun :60:

Dedikoducular :43:

Uso sence bende hazır yiyecek veya yemek için dışarı çıkacak göz var mı? Aha bi bak bakim benim gözlere hele..:19:

Telefon elimin altında..Olmadığı zaman kalkmak biraz zor oluyo ama olsun :60:

Bak onu düşünemedim ben :60: :60: :60: :60:

Gelsin kilolar gitsin pratik zeka :43::43::43::43:

Back
X