Çiçeği burnunda bakanın talihsiz açıklamalarını eleştirirken obez kadınları rencide etmeyelim lütfen.Her gün börek yediğl belli zaten kilo almış başını gidiyor obez bir görüntüsü var, kendi evinde kesin hizmetçileri vardır her söylediğine inanmamak gerek nede olsa politikacı
Bunun da capi belli oldu..Yakinda Tugce Kazaz'i da Kultur Bakani yapar bunlar..
ben börek yapmayı bilmiyorum nolcak şimdi
mahkemeye hazirlikli ol kocan bosanma davasi acabilir
Valla aynen chess.. Arada bir heveslenip salak sacma birsey yapiyorum ordan burdan tarif ustune..ben börek yapmayı bilmiyorum nolcak şimdi
Valla aynen chess.. Arada bir heveslenip salak sacma birsey yapiyorum ordan burdan tarif ustune..Istedigim kadar lezzetli olmuyor onlar da.. 30 sene borek hic sevmedim, belki onun da etkisi vardir..
pekiii soruyorum cevaplayın lütfen, müslüman değilsek ama börek yapmayı bilmiyorsak bişey olur mu
ya da müslümanız ama tiramisu yapabiliyoruz mesela, o zaman aile birliğimiz sarsılmaz değil mi
ya da sarma sarsak uyar mı
bi Gaziantepli olarak hem super otesı musluman hem super otesı saglam evlılıgım var demekkı
o lahmacunlar borekler kebaplar baklavalar fıstıklar pıdeler dolmalar sayesınde ömrü bıllah sehrımızın yuvası yıkılmaz
kı her pazar anteplilerın kutsal et gunudur
bugun ne börekler corekler yapılır kebaptan sonra cayın yanına yemeeeeğeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?