- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Her sabah "bu ulkede sasiracak ne kaldi ki" diye uyaniyorum ve her gun sasiracak yeni bir seyler oluyor.. yasananlar olarak Afganistan ama gundem konusu olarak Isvec duzeyindeyiz.. asiri doz hamur isi yemekten bu hale geldik..
Şimdi bu mevzuyu Ti'ye aldık diye kızılabilir ama valla Ti'ye alınmayacak gibi değil, makamı bir yana, bir kadın böyle der mi Allah Aşkına?
Evlilik böreğe çöreğe endeksli olur mu? Hadi bizler kaaaç senelik evli kadınlarız, Evliliğin temel unsurlarını hatmetmişiz, ünvan verilse ordinaryüs oluruz ama evlenecek gençler Evliliğin mutfaktan geçtiğini sanacak, hem niye Kadınlara yontuluyor bu evlilik hep?
Erkeğin Rolü nedir? Börek yiyip dişinin arasına kaçan kısmı temizlemek mi?
Haklı tarafı da yok değil.
Bana her gun börek yapan olsa ben de boşamam.
Enaaaa..Ben de yıllardır yuvam neden dagıldı diye dusunup kendimi yiyordum
Borek yerine tavuklu sandvic olmamı?Mune bu konuda senin fikrini almam lazım.
Koskoca bakandan daha mi eyyi bilecen
Börek twiti en masum olanı oluyor sanırım. Sevimli görünme çabaları olabilir.
Hesabını sıfırlamış zaten, isabet olmuş.
Börek twitini bu hesaptan mı atmış? Bunu kapatmış sanırım. Şu an kullandığı hesaptaki twitleri dün başlamış. Işid kısas falan ne ya. Işidin içine yollasak ya şunu.
Eskiden olsa daha once soylemleri ve uygulamalari ile yarattiklari bir cok sebeple birlikte parti kapatma sebebi... Kapanmamak icin yasayi etkisiz hale getirdiler, simdi de HDPyi islemeyen yasa ile kapatmak istiyorlar.. Kapatabilirlerse cok gulerim, o da ayri..Bu hesabı kapatmış. Börek twitini bende bulamadım. Gerçekse kafası güzelken falan yazmış heralde. Yada iğrenç bir espri yapayım da sevimli olayım diye düşünmüş olabilir. Başka mantıklı açıklama gelmedi aklıma.
Işid kısas vs şeriatçılık oynamayı seven bir ablamız ve bakanımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?