"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

Ben bu tweeti bulamadım ya. Bu kadar saçmalamış olamaz ki.

Her sabah "bu ulkede sasiracak ne kaldi ki" diye uyaniyorum ve her gun sasiracak yeni bir seyler oluyor.. yasananlar olarak Afganistan ama gundem konusu olarak Isvec duzeyindeyiz.. asiri doz hamur isi yemekten bu hale geldik..

aynen

börek beynimizin düşmanıdır : (( okuyalım okutalım : ((

erimiz yesin, yarasın löp löp et olsun, onun rolü börek sefası sürmek tabiisi

Börek twiti en masum olanı oluyor sanırım. Sevimli görünme çabaları olabilir.

Hesabını sıfırlamış zaten, isabet olmuş.

Börek twitini bu hesaptan mı atmış? Bunu kapatmış sanırım. Şu an kullandığı hesaptaki twitleri dün başlamış. Işid kısas falan ne ya. Işidin içine yollasak ya şunu.

Börek twitini bu hesaptan mı atmış? Bunu kapatmış sanırım. Şu an kullandığı hesaptaki twitleri dün başlamış. Işid kısas falan ne ya. Işidin içine yollasak ya şunu.

Bu hesabı kapatmış. Börek twitini bende bulamadım. Gerçekse kafası güzelken falan yazmış heralde. Yada iğrenç bir espri yapayım da sevimli olayım diye düşünmüş olabilir. Başka mantıklı açıklama gelmedi aklıma.

Işid kısas vs şeriatçılık oynamayı seven bir ablamız ve bakanımız.

Eskiden olsa daha once soylemleri ve uygulamalari ile yarattiklari bir cok sebeple birlikte parti kapatma sebebi... Kapanmamak icin yasayi etkisiz hale getirdiler, simdi de HDPyi islemeyen yasa ile kapatmak istiyorlar.. Kapatabilirlerse cok gulerim, o da ayri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…