oo canım gaziantepte boşanma avukatları işsiz kaldı desene![]()

yenılen börek sayısına gore duruşmalar gerceklesır bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo canım gaziantepte boşanma avukatları işsiz kaldı desene![]()
Sen geçinmeye niyetim yok desene şuna.Valla aynen chess.. Arada bir heveslenip salak sacma birsey yapiyorum ordan burdan tarif ustune..![]()
Istedigim kadar lezzetli olmuyor onlar da.. 30 sene borek hic sevmedim, belki onun da etkisi vardir..
Sonuç içler acısı cidden :)
yenılen börek sayısına gore duruşmalar gerceklesır bence
Yoktu valla.. Esim bosnak olduguna boregi cok seviyordu, o yuzden bosadim gitti..Sen geçinmeye niyetim yok desene şuna.![]()
Aaaaa bakınn Börek yapmayan bir kadın örneğiYoktu valla.. Esim bosnak olduguna boregi cok seviyordu, o yuzden bosadim gitti..![]()
Birde kurban olayım Müslümanlık kısmına değinmeden yazın, Bakan yazmış ama siz yazmayınkonu kapanır.
Börek bilen Kadınla bilmeyen Kadının yuvası diye devam edelim biz, bilmeyenler varmış, yuvanız dağılacak hemen öğrenin![]()
Yalnız var ya bende topun ağzında olabilirdim, ya Börek değilde Baklava deseydievet arkadaşlar konumuz börek yapmazsak kocamız bizi beğenmez, seksü iç çamaşırıda kurtarmaz artık bizi ne demişler,
ne demişlerdi ya![]()