"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

Misafir ol gel banaaaaa börekler açayım sanaaaa:KK70:

Evde börek açmasını bilmem, hazır yufkayla yapıyorum o olur mu?
Mantıyla poğaça yapmayı da biliyorum, yaşasıınnnn yuvam dağılmayacak:rolleyes::rolleyes:
Börek yapmayı bilmeyenler siz derdinize yanın, ben mantı ve poğaçayla götürürüm bu yuvayı:KK70:

Valla aynen chess.. Arada bir heveslenip salak sacma birsey yapiyorum ordan burdan tarif ustune..:kk77: :KK48: Istedigim kadar lezzetli olmuyor onlar da.. 30 sene borek hic sevmedim, belki onun da etkisi vardir..
Sen geçinmeye niyetim yok desene şuna.:KK45:

Birde kurban olayım Müslümanlık kısmına değinmeden yazın, Bakan yazmış ama siz yazmayın;) konu kapanır.
Börek bilen Kadınla bilmeyen Kadının yuvası diye devam edelim biz, bilmeyenler varmış, yuvanız dağılacak hemen öğrenin:KK59:

Yoktu valla.. Esim bosnak olduguna boregi cok seviyordu, o yuzden bosadim gitti..:KK70:
Aaaaa bakınn Börek yapmayan bir kadın örneği:KK14: ibret alın, Börek yapamıyorsan geçimsiz oluyorsun sonucu çıkartabiliriz burdan.
Valla bu konuda Yürür giderim ben kimse tutamaz:KK70:börek ve yuva önemli birşey tabii:KK59:

Biz karistirmiyoruz ki Mune Mune , kendileri karistiriyor. Ben de onu dedim zaten.. :63:

Birde kurban olayım Müslümanlık kısmına değinmeden yazın, Bakan yazmış ama siz yazmayın:KK66: konu kapanır.
Börek bilen Kadınla bilmeyen Kadının yuvası diye devam edelim biz, bilmeyenler varmış, yuvanız dağılacak hemen öğrenin:KK59:

evet arkadaşlar konumuz börek yapmazsak kocamız bizi beğenmez, seksü iç çamaşırıda kurtarmaz artık bizi ne demişler,

ne demişlerdi ya:KK53::KK53:

Acaba saçmalıklar ordusunun kaçıncı neferi bu durum merâkla sıradaki lütfen diyesi geliyor insanın.
Sapla saman birbirine girene dek bu saçmalıklarla dolduyorlar insanları .
Börek yapmakla yada yapmamakla üstüne üstlük müslümanlıkla karışan bir ortam ve ev düzeni zaten baştan yapılmış bir yanlıştır deyip yinede öğrenmekte faide var evlâdım gibi de gülüp geçmek gerek sanırım :))

evet arkadaşlar konumuz börek yapmazsak kocamız bizi beğenmez, seksü iç çamaşırıda kurtarmaz artık bizi ne demişler,

ne demişlerdi ya:KK53::KK53:
Yalnız var ya bende topun ağzında olabilirdim, ya Börek değilde Baklava deseydi:KK61:
Baklava yapmayı bilmiyorum, baklava demesinler sakın yuvam dağılır:KK42:

Hazır yufkayla yapan sayılıyor mu?o_O
Yoksa hepimiz büyük bir yarış içerisinde, koşa koşa bir hışım hamur yoğurmayı mı öğrenelim 'sayın' bakanım!

Son düzenleme:
Şimdi bu mevzuyu Ti'ye aldık diye kızılabilir ama valla Ti'ye alınmayacak gibi değil, makamı bir yana, bir kadın böyle der mi Allah Aşkına?
Evlilik böreğe çöreğe endeksli olur mu? Hadi bizler kaaaç senelik evli kadınlarız, Evliliğin temel unsurlarını hatmetmişiz, ünvan verilse ordinaryüs oluruz ama evlenecek gençler Evliliğin mutfaktan geçtiğini sanacak, hem niye Kadınlara yontuluyor bu evlilik hep?
Erkeğin Rolü nedir? Börek yiyip dişinin arasına kaçan kısmı temizlemek mi?

Back
X