- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuppi ben biliyorumteeeeallahım ya ne gereksiz bi laf boş konuşmak diye buna dense gerek
![]()
Canının Börek çektiği çok açık densiz kadınKadını bulaşık- çamaşır yıkama makinesi olarak gören, İslam dinini 3-4 kadınla evlilikten öte göremeyemeyen, Atatürk'ü sadece rakı ve leblebi zanneden zihniyetin yeni zırvalarını izliyoruz. Sanırım canı börek çekti.
Taslik totosu filan degil yav, ne yaptin?Bende diyorum ki neden yufka konusuna girmişler. Kadın böbrek demiş börek tarifi vermedikleri kalmış diye ... yarebbimmmmm sana geliyorumtaşlık tavuğun totosu sanırım
yerinde yerini bilmem
![]()
Aldatan kocanin pipisi niye kesilsin canim? Kisas diyor, yani erkek karisini aldatirsa kari da kocasini aldatacak..Koskoca hükümetin bakanıyla dalga geçmeye utanmıyor musunuz ey kafirler. Oysa ki kadın ne kadar haklı. Börek yapmazsınız, kocalarınızın önüne bir tas çorba koymazsınız, ayaklarını yıkamaz masaj yapmazsınız, çamaşırlarını ütülü temiz, evini düzenli tutmazsınız, istediği zaman sevişmezsiniz sonra kadınım diye dolaşırsınız ortalıkta. Neymiş çalışan kadınmış, neymiş hayat müşterekmiş. Hah müşterek. Sonra kocalarınız sizi aldatır işte böyle.
Ha bu arada kısas meselesi de aslında sizin iyiliğiniz için. Düşünsenize aldatan kocaların pipisi kesilecek. Bundan ala intikam mı olur?
haklı
bi teyzem vardı ay çok ayıp ama yazcam
kocaya vamalı deel koca tumanı yumalı derdi![]()
kocaya varmakla olmaz, donunu da yıkayacaksın.o ne ya anlamadım valla, türkiş pils![]()