"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

CNqR3nxUcAAgsrm.png:large
:KK53::KK70:

Hadi borek kismini anlamaya calisayim diyecegim de muslumanligin konuyla ilgisi ne?

Yahudi bir kadin borek yapmayi bilmeyince kocasi bosamaz diye bir kaide mi var? Veya ateist kadinlar da pirasa yapmazsa yuvasi dagilir falan gibi?

Kafamda deli sorular:confused:

Oooo dakika 1 gol 1,hadi bakalım yeni hükümet eğlenceli olacağa benziyor...
Canım sen kadının börek bilip bilmediğini sorgulayacağına,sor bakalım börekleri lüp lüp yutan obez koca istiyor muyuz biz:KK12:

:63::63::63::63:haklı:KK53:

bi teyzem vardı ay çok ayıp ama yazcam:KK48::KK22:

kocaya vamalı deel koca tumanı yumalı derdi:KK53::KK48::KK48::KK48:

sen üniversitede öğretim üyesi ol, bakan ol ama kadınları börek için harca. oldu mu şimdi? yakıştı mı?
AKP liyim, bu kadını istemiyorum partimde. O öğretim görevlisi börek yapıcısı olarak devam etsin bence.

Yuppi ben biliyorum:kk77: teeeeallahım ya ne gereksiz bi laf boş konuşmak diye buna dense gerek:KK34:

Yuppi ben biliyorum:kk77: teeeeallahım ya ne gereksiz bi laf boş konuşmak diye buna dense gerek:KK34:

Kadını bulaşık- çamaşır yıkama makinesi olarak gören, İslam dinini 3-4 kadınla evlilikten öte göremeyemeyen, Atatürk'ü sadece rakı ve leblebi zanneden zihniyetin yeni zırvalarını izliyoruz. Sanırım canı börek çekti.

Kadını bulaşık- çamaşır yıkama makinesi olarak gören, İslam dinini 3-4 kadınla evlilikten öte göremeyemeyen, Atatürk'ü sadece rakı ve leblebi zanneden zihniyetin yeni zırvalarını izliyoruz. Sanırım canı börek çekti.
Canının Börek çektiği çok açık densiz kadın:63:

Bende diyorum ki neden yufka konusuna girmişler. Kadın böbrek demiş börek tarifi vermedikleri kalmış diye ... yarebbimmmmm sana geliyorum :KK55: taşlık tavuğun totosu sanırım o_O yerinde yerini bilmem:21:
Taslik totosu filan degil yav, ne yaptin?:-) Midesinin altinda bir yerlerde ogutmeye yarayan bir organ iste.. Iyyy.. sakatat yemem zaten..

Koskoca hükümetin bakanıyla dalga geçmeye utanmıyor musunuz ey kafirler. Oysa ki kadın ne kadar haklı. Börek yapmazsınız, kocalarınızın önüne bir tas çorba koymazsınız, ayaklarını yıkamaz masaj yapmazsınız, çamaşırlarını ütülü temiz, evini düzenli tutmazsınız, istediği zaman sevişmezsiniz sonra kadınım diye dolaşırsınız ortalıkta. Neymiş çalışan kadınmış, neymiş hayat müşterekmiş. Hah müşterek. Sonra kocalarınız sizi aldatır işte böyle.

Ha bu arada kısas meselesi de aslında sizin iyiliğiniz için. Düşünsenize aldatan kocaların pipisi kesilecek. Bundan ala intikam mı olur?
Aldatan kocanin pipisi niye kesilsin canim? Kisas diyor, yani erkek karisini aldatirsa kari da kocasini aldatacak..:KK53:

sukurler olsun borek yapmayi biliyorum .
oh bugun de yuvayi kurtardik :ssz:

Bakanım ben su böregine kadar yaparım hemde kendim açarım, onun yanında farklı böreklerde bilir yaparım lakin benim koca uçtu gitti :KK70: eee bu ne demek oluyor bakanım :KK53:

Back
X