- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hırsızlık yapanın malını çalmıyorlar ki elini kesiyorlar cicim.Aldatan kocanin pipisi niye kesilsin canim? Kisas diyor, yani erkek karisini aldatirsa kari da kocasini aldatacak..![]()
İç malzemesinde cimri davrandıysan bu yüZden olabilirBakanım ben su böregine kadar yaparım hemde kendim açarım, onun yanında farklı böreklerde bilir yaparım lakin benim koca uçtu gittieee bu ne demek oluyor bakanım
![]()
Biri cikip diyetini oderse kesmiyorlar ama.. yaaa...Hırsızlık yapanın malını çalmıyorlar ki elini kesiyorlar cicim.
İç malzemesinde cimri davrandıysan bu yüZden olabilir
En iyi ihtimal o, ama benim aklım tamamen başka yerlere gitti.kocaya varmakla olmaz, donunu da yıkayacaksın.
demek galiba :)
Galiba böreği kendisi pişirip kendisi yemiş, koca da ne yapsın börek yoksa bu yuva dağılır demiş boşamış zahar.
Yakında en az üç tepsi börek şart derse şaşırman obur bakan:)
o ne ya anlamadım valla, türkiş pils![]()
kocaya varmalı değil koca donu yıkamalı
daha Türkçesi yok
![]()
Fırında pişirmeyip bakır sinide odun ateşinde siniyi çevire çevire pişirmediysen bu yüzdendir o zaman :) hele ki turbo ayarında pişirmişsen bu bakanımızın geleneksel börek anlayışına terstir muhtemelen.yok yaa olurmu hiç...en iyi peynirleri alırım kararında peynir koyarım hep. bizde börek yapmak önemlidir. Anadan kıza geçer hehe
Böregimin kıymetini bilecek taliplerime sesleniyorum saygılar![]()
3 çocuk kuralını da bu bayan çıkarmış bugün haberlerde bu yönden aydınlandım![]()
üç börektir o, sarıyer böreği, ıspanaklı börek ve paçanga
kendi sevdiklerimi yazdım yanlız![]()