"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

borek-bakanligi.jpg

bugün kursta hocamızın yanına gittim.
-hocam lütfen bize el açması börek yapmayı öğretir misiniz.(ehh hazır yufkayla epey bir şeyler yapıyorum.)
-olmaz,biliyorsun bizim pasta,börek kursumuz farklı yavrucuğum.(aslında yavrusu olacak yaştan epey büyüğüm ama ağız alışkanlığı kullanıyor.)
-hocam lütfen bunca sene sonra aile birliğimin bozulmaması için öğrenmem gerekiyor.
-neden kocan çok mu seviyor böreği.(kafama dank etti,benim kocam börek sevmez ki,en fazla arada sigara böreği yer.)
-hocam tek benim yuvam söz konusu değil ki,bakın diğer arkadaşlarımızın yuvası da öz konusu.(düşündü,düşündü.)
-peki yavrucuğum,madem bu kadar önemli size yakın zamanda su böreğini göstereyim.

yuppiiii böreği öğreneceğiz,çok çok mutluyum:KK71::KK71:

Ben milföy hamurundan yapıyorum genelde içine peynir koy kapat :D
O sayılıyo mu peki sayın bakanımmmm :D :D

Bunun da misyonu belli oldu. Mümkün olduğunca aptallaştırın insanları nasılsa sizleri de ciddiye alanlar var.

İstiyorki yapalım börekleri hamur işlerini onun gibi bir kadına dönelim. =) İstemiyor kocamızla zayıf ve fit kalalım :KK76:

Ayrıca bu nasıl bir bakan? Nereden baksan elde kalan bir açıklama. Talihsiz değil bilerek yapılmış bir açıklama. Müslüman kadının misyonunu belirleyen bir beyan. Kadın börek açar, çocuk yapar evde oturur kocasını bekler.. He canım he.

Mantıklı hasbam ya :D o nideeemekk şimdi allah aşkına ağzında çıkını,kulağın duymuyordu zaar :D

Vay be ne olay oldu bir çift saçma ötesi söz
Gündeme oturmak için her zaman sacmalamk gerekiyor bu da kanıtı
Tıpkı kim in poposu ile gündemde kalabilmesi gibi

Vay be ne olay oldu bir çift saçma ötesi söz
Gündeme oturmak için her zaman sacmalamk gerekiyor bu da kanıtı
Tıpkı kim in poposu ile gündemde kalabilmesi gibi
kesinlikle katılıyorum..
ama poposuyla gündemde kalmak isteyenin işi magazin , bu kadının ki siyaset.. onun biraz daha dikkatli olması gerek değilmi..

o değilde inceleniyormuş sözleri önceki twiter hesabından söylenmiş eğer söylenmişse
hatırlamıyorum diyor
yani yeni değilmiş :KK51:
ha bu söylediğinin saçmalığını haklı çıkarır mı hayır
da ben yeni söyledi sandımdı
aspb olarak ilk icraat börek kursu olacak falan:kk77:

o değilde biri gözleme yapıyo çok canım çekti koktu yaaa
burda komşularımdan biri varsa ve gözleme yapıyosa sesleniyorum 3 numarayada gönderinnn bre insafsızlar:KK53:

kesinlikle katılıyorum..
ama poposuyla gündemde kalmak isteyenin işi magazin , bu kadının ki siyaset.. onun biraz daha dikkatli olması gerek değilmi..
Haklısın ama bizdeki siyaset de magazin tadında ne yazikiki

o değilde inceleniyormuş sözleri önceki twiter hesabından söylenmiş eğer söylenmişse
hatırlamıyorum diyor
yani yeni değilmiş :KK51:
ha bu söylediğinin saçmalığını haklı çıkarır mı hayır
da ben yeni söyledi sandımdı
aspb olarak ilk icraat börek kursu olacak falan:kk77:

o değilde biri gözleme yapıyo çok canım çekti koktu yaaa
burda komşularımdan biri varsa ve gözleme yapıyosa sesleniyorum 3 numarayada gönderinnn bre insafsızlar:KK53:
kuzum şu imzana bayıldımm çalayımmıı izin varmıı

Back
X