- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün hazır yufkayla tava böreği yaptım, eşim yedi mutlu oldu, oh çok şükür bugünde yuvamı kurtardım![]()
Cidden mibugün, bugün derken subniminal mesaj verdiğini düşünüyorum, bugün tv de nazlı ılıcak kadını yerden yere vuruyor şuan![]()
Cidden mine o kanalı açtım ne de Nazlı Ilıcak'ın konuşmasını duydum
çok masumca sabah yaptığım börekten bahsediyordum
Allah'ım 3. gözüm açılmış
Nazlı Ilıcak şaşırtıyor beni, bir zamanlar böyle değildi, Aralık ayına bir girdik, ondan sonra ver yansınneler söyledi neler,haklıydı ama, burda paylaştığımız bütün saçma tweetlerinide okudu
madem bunları yazdın, neden siliyosun silme diye de ayarı verdi![]()
Nazlı Ilıcak şaşırtıyor beni, bir zamanlar böyle değildi, Aralık ayına bir girdik, ondan sonra ver yansın
Ahh ahh bir öyle bir böyle olmasalar![]()
öyle bişey söyleyip söylemediğinden emin değilmiş, arkadaşlarına sorması lazımmışEeee hani konuya açıklık getirmiş mi börekçi bakanımız...
Çok şükür rabbim eiiyiki öğretmiş anam bana yufka açmasını bu arada illaki yufka böreği olması lazımmış yuvayı kurtarmak için....
Arkadaşlarınamı bende buraya ne yazdım ne yazmadım dur G gulay_gulay soram bir o bilşr beniöyle bişey söyleyip söylemediğinden emin değilmiş, arkadaşlarına sorması lazımmış![]()
Evde yufka var tembellikten börek yapmıyom,nolacak şimdi![]()
direk adamın kafasına sık , sonun adliye çünkü![]()
amaa sende çok tembelleşmişin hazır yufka bidee kalk bir gözleme yap resminide at burayada bizde gözlerimiz bayram etsin.. enişteye söyleyeceğim boşasın seni .bu kadarda tembellik olmazki...Evde yufka var tembellikten börek yapmıyom,nolacak şimdi![]()
amaa sende çok tembelleşmişin hazır yufka bidee kalk bir gözleme yap resminide at burayada bizde gözlerimiz bayram etsin.. enişteye söyleyeceğim boşasın seni .bu kadarda tembellik olmazki...![]()