- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
o sebepten direk sık kafasına dedim zatenO kafama sıkarsa börek yapmadım diye ne olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o sebepten direk sık kafasına dedim zatenO kafama sıkarsa börek yapmadım diye ne olacak![]()
pekiii soruyorum cevaplayın lütfen, müslüman değilsek ama börek yapmayı bilmiyorsak bişey olur mu
ya da müslümanız ama tiramisu yapabiliyoruz mesela, o zaman aile birliğimiz sarsılmaz değil mi
ya da sarma sarsak uyar mı![]()
Ewet yufka ile olsa kurtarırim bende :)Aaa bende cheseecake yapabiliyorum böğürtlenli limonlu
Bide konuya açıklık getirelim hazır yufkadan borek yapınca da sayılmaz mı
Hamuru kendimiz yapip , açınca mı evlilik devam edebiliyor ???
Börek yapmayı bilen kadın, yaptığı börekleri Yediği ve 100 kilo olduğu için o aile dağıldı.....
bu konu kapanmamış hayret ne kadar boş ve asılsız bir konu kii kadın çıkıp o twitler bana ait değil dediği halde bizde burada boş boş çenemizi yoralımm..Börek yapmayı bilen kadın, yaptığı börekleri Yediği ve 100 kilo olduğu için o aile dağıldı.....
Börek yapmayı bilen kadın, yaptığı börekleri Yediği ve 100 kilo olduğu için o aile dağıldı.....
yazıklar olsun bana an itibariyle baktığım linki paylaşıyorum: http://www.uludagsozluk.com/k/evde-yiyecek-hiçbir-şey-kalmadığında-yenilenler/2/![]()