Canım kırılma ama ben inanmıyorum bu yazdıklarına sen belirli aralıklarla konu açıyorsun bunuda ilgi çekmek için yaptığını düşünüyorum kendini yanlız hissediyorsun çünkü ilgi istiyorsundr a gittinmi sen ay sonu gidicem diyordun
Canım bana kalırsa konuyu kapattır. Görüşleri düşünceleri aldın zaten, bundan sonrası canını sıkar, moralini bozar, kendini kötü hissettirir. Hissettirmiştir de zaten. Yine de sen bilirsin.çok sağol bitanemmm benimm :))
Canım konularını kapattırmaz yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var yazar geneldeCanım bana kalırsa konuyu kapattır. Görüşleri düşünceleri aldın zaten, bundan sonrası canını sıkar, moralini bozar, kendini kötü hissettirir. Hissettirmiştir de zaten. Yine de sen bilirsin.
Ben bütün konularında aynı hisse kapılıyorum zaten o yüzeen yazdım açık açıkBende inanmiyorum, dogruyu söylemek gerekirse. O hamile kadini aslinda olay daha dramatik olsun diye yazmis galiba fakat nasil bir mantik hatasi oldugunu fark edemedi. Bu olayin hic bir mantikli aciklamasi yok zaten. Velev ki kadin o deger adam ile beraber calisiyor, konu sahibini ordan kovmak ile ne eline geciyor? Ya aninda polis aransaydi?
Kisacasi, ben bu olaya inanmiyorum iste.
Bilemiyorum ki; morali bozulmuş kendini ısbatlamaya çalışıyor ve ikna edemiyor gibi geldi. Ondan dolayı kapattır konuyu dedim.Canım konularını kapattırmaz yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var yazar geneldeama ben rahatsızlığından dolayı böyle olduğunu düşünüyorum
Ben bütün konularında aynı hisse kapılıyorum zaten o yüzeen yazdım açık açık
Bende inanmiyorum, dogruyu söylemek gerekirse. O hamile kadini aslinda olay daha dramatik olsun diye yazmis galiba fakat nasil bir mantik hatasi oldugunu fark edemedi. Bu olayin hic bir mantikli aciklamasi yok zaten. Velev ki kadin o deger adam ile beraber calisiyor, konu sahibini ordan kovmak ile ne eline geciyor? Ya aninda polis aransaydi?
Kisacasi, ben bu olaya inanmiyorum iste.
Cnm vicdanin rahat etmicekse eger sikayet et ama bisey yapicaklarini sanmiyorum olan snaa olucak.Ya tatlım iyi hoşta. peki polise haber vermezsem ya başka canlar yanarsa ne olacak ? o adamı gördükten sonra oradan hızlıca uzaklaşıp gizlice bir yerde anında ihbar etmeyi düşünüyorum planım var 2 üst yorumda yazdım tatlım bir bak istersen. tek çözüm bu.. :/
Hayatta asla yapmayacağım şey ilgi çekmek. Ne alakası var. Başıma gelen olayı anlatamaz mıyım. Evet o sorunun tamamiyle çözüldü bitanemm. Artık o şeyler yok, bitti !!!Canım kırılma ama ben inanmıyorum bu yazdıklarına sen belirli aralıklarla konu açıyorsun bunuda ilgi çekmek için yaptığını düşünüyorum kendini yanlız hissediyorsun çünkü ilgi istiyorsundr a gittinmi sen ay sonu gidicem diyordun
Sağol tatlım desteğin için. Binpişman oldum sayelerinde.Arkadaşlar sizde konu sahibini baya manyak yaptınız :)
herkesin kötü dönemleri olur,bende öyle stresli ve duygusal zamanlardan geçtim ki
insanların yüzüne bakınca çok çirkin görüyordum,şeytan görmüş gibi
ama bu bir dönemdir,geçer...
öyle yoktan insan görmek zordur
o piskolojide bir insan şurda bu kadar sayfa yazmaz,saçmalamaya başlar...
iyice pişman ettiniz kızı.
Aynen kapattırayım haklısın. Sanki bunlar kimsenin başına gelmezmiş gibi saldırıyor herkes. İnsanlık için açtım konuyu dikkat etsinler onlarında gelir herşey. Sağol bitanem okypete ye söylerim şimdi.Canım bana kalırsa konuyu kapattır. Görüşleri düşünceleri aldın zaten, bundan sonrası canını sıkar, moralini bozar, kendini kötü hissettirir. Hissettirmiştir de zaten. Yine de sen bilirsin.
Allah korusun yuhh ne şizofreni yok daha neler !!!!Konu sahibi sizofrenmis tedavi oluyormus sanirim. Canim buraya konu acmak iyi gelmez. Tedavine dikkat et.
canim oyle yazmissin ya profilineAllah
Allah korusun yuhh ne şizofreni yok daha neler !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?