Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

Bana kadin ile adam isbirligi icindelermis gibi geldi. Oyle buyuk bir sok yasayan kadin nasil oluyor da tek basina alisverise cikabiliyor???? Yaniniza gelip adam seni gozetliyor derken kendisi bu tekrar benim pesime de duser diye hic korkmuyor..O kadar korkmus olsa olayin gectigi yere asla adimini atamaz. Bildigin travma yasamis olmasi lazim, nasil orda tekrar olabiliyor..Hele hele hamile isen birde asla boyle birsey yapamazsin. Yani kosamayacagin kacamayacagin asikar. Valla ben cok Criminal Minds, Couples Who Kill, Devil in the Details izlemis olabilirim ama o programlarda o kadin kesinlikle supheli konumunda olurdu. Hamile kadina inanilir cunku, guvenilir gelir, hic kimse de suphelenmez ki siz de suphelenmemissiniz. Ben kadina hic inanmadim. Sizi izlemedi degil mi bu kadin evinize???

O adamla kadinda bir is var. Ben olsam birkac gun oyle orda baska kilikla oturur etrafi izlerim. Polis maalesef birsey yapar mi bilmem, elinizde tam anlamiyla bir kanitiniz yok. Sonucta bir saldiriya ugramadiniz sadece suphe var. Yani polis gelse bile ne yapacak bilemedim...

Valla ben de cok paranoyak oldum. Dun kapiya bilinen bir markanin saticisi geldi. Cok yagmurluydu hava, aksam saat 8e geliyordu. Evde tekim. Az oyle kapinin esiginde durdu, ben de su anki telefon, internet ve tv abonemi degistirmek istemedigimi soyledim. Adam bir bardak su istedi, cekinerek mutfaga gittim hizlica geri dondum ama kafamda kirkbin senaryo. Adam tesekkur etti ve gitti. Ne bilim ya neyin ne olacagi belli olmuyor ki.
 

Bende inanmiyorum, dogruyu söylemek gerekirse. O hamile kadini aslinda olay daha dramatik olsun diye yazmis galiba fakat nasil bir mantik hatasi oldugunu fark edemedi. Bu olayin hic bir mantikli aciklamasi yok zaten. Velev ki kadin o deger adam ile beraber calisiyor, konu sahibini ordan kovmak ile ne eline geciyor? Ya aninda polis aransaydi?

Kisacasi, ben bu olaya inanmiyorum iste.
 
Canım bana kalırsa konuyu kapattır. Görüşleri düşünceleri aldın zaten, bundan sonrası canını sıkar, moralini bozar, kendini kötü hissettirir. Hissettirmiştir de zaten. Yine de sen bilirsin.
Canım konularını kapattırmaz yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var yazar genelde ama ben rahatsızlığından dolayı böyle olduğunu düşünüyorum
 
Ben bütün konularında aynı hisse kapılıyorum zaten o yüzeen yazdım açık açık
 
Canım konularını kapattırmaz yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var yazar genelde ama ben rahatsızlığından dolayı böyle olduğunu düşünüyorum
Bilemiyorum ki; morali bozulmuş kendini ısbatlamaya çalışıyor ve ikna edemiyor gibi geldi. Ondan dolayı kapattır konuyu dedim.
 
Ben bütün konularında aynı hisse kapılıyorum zaten o yüzeen yazdım açık açık

Ben daha önce konularini fazla okumadim ama baktim, her iki haftada konu aciyormus. Kimimizin hayati her iki hafta konu acacak kadar heycanli? Ki bu konunun gercekten hic bir tutarli yani yok.
 
aklıma bişe geldi hamile kadınla o adam orda buluşuyorlar ama bu sefer bizim kızdan dolayı buluşamadılar. kadında gitti manavdan patates aldı adama verdi kıza atsında gitsin diye ama bizim kız anlamadı tabi kadında uzaklaştırmak için böyle bir senaryo yazdı
 
Kadın izini kaybettirmiş adama ve o adamı tekrardan görünce nasıl korkmamış anlamıyorum uzaklaşmamış ordan.
Birde siz öyle konuşurken o adam anlamadı mı onun hakkında konuştuğunuzu?
Polisi aramak aklına gelmeliydi aslında, dışarıda bir sürü cocuk war...
Birde şehir semt olarak nerde oturuyorsun, söylemen mümkün mü?
 

Ben de inanmamistim. Onceki sayfalarda yazdim. Polisi niye aramiyor kimse? Oyle kolay mi?
 
Cnm vicdanin rahat etmicekse eger sikayet et ama bisey yapicaklarini sanmiyorum olan snaa olucak.
 
Arkadaşlar sizde konu sahibini baya manyak yaptınız :)
herkesin kötü dönemleri olur,bende öyle stresli ve duygusal zamanlardan geçtim ki
insanların yüzüne bakınca çok çirkin görüyordum,şeytan görmüş gibi
ama bu bir dönemdir,geçer...
öyle yoktan insan görmek zordur
o piskolojide bir insan şurda bu kadar sayfa yazmaz,saçmalamaya başlar...
iyice pişman ettiniz kızı.
 
Hayatta asla yapmayacağım şey ilgi çekmek. Ne alakası var. Başıma gelen olayı anlatamaz mıyım. Evet o sorunun tamamiyle çözüldü bitanemm. Artık o şeyler yok, bitti !!!
 
Sağol tatlım desteğin için. Binpişman oldum sayelerinde.
 
A
Canım bana kalırsa konuyu kapattır. Görüşleri düşünceleri aldın zaten, bundan sonrası canını sıkar, moralini bozar, kendini kötü hissettirir. Hissettirmiştir de zaten. Yine de sen bilirsin.
Aynen kapattırayım haklısın. Sanki bunlar kimsenin başına gelmezmiş gibi saldırıyor herkes. İnsanlık için açtım konuyu dikkat etsinler onlarında gelir herşey. Sağol bitanem okypete ye söylerim şimdi.
 
Ulaaa beni şizofren de ettiniz ya bravo yaniiiiii !!!! Şizofren insanın kadınlar kulubunde ne işi olur. Hastanede olması lazım te allam yaaaaa !!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…