Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

kız yok daha neler o şeylerden bir şekilde kurtuldum rabbime şükür. hayatımda hiç, yaşamadığım olayı yaşamış gibi şey yaptığım olmadı. yani %100 gerçek bitanem :))

Hayatım o psikolojim gitti. artık gayet sağlıklı bir insanım. cidden mümkün olsa o konuları sildirmek isterim :)

O korkuyla endişeyle aklıma gelmedi ki bitanemm benimm :))b ama emin ol ki gerçek :) ben zaten iç ses sorunu yaşıyordum. öyle etrafta hayal olarak şeyleer yada halüsilasyon gormuyorum. hiç de görmedim zaten. tek sorunum iç sesti. Ama Allah yardım etti öldürdüm onları bitanemm öldürdümmm :) artık içimde gömülüler hiç merak etme :))

cnm bnm yaa neler yaşamış sin artk evden dsari ckmya korkar oldum burada fecii dklat et krndne bdha ckma ALLA o kadndan da razi olsun

Ayy kızlar imdattt !! hayalperest değilim, halüsülasyon kesinlikle hayatımda hiç görmedim. tek sorunum iç sesti. Allah'ım yardım etti. öldürdüm onları :))) konu gerçek yani beynim hikaye yazmadı :))) hem şizofren olsam kadınlar kulübünde ne işim var ?? :)) Allah korusun demesi bile zor yaa. sizde şak diye yapıştırdınız şizofren damgasını. :)) böyle yaparak insanların beni yanlış tanımasına sebebiyet veriyorsunuz :)) hiç mi başımıza gelen olayı konu olarak açmayalım bdv de ?? :)) lütfen yapmayın :)) saygılar :))

cnm bnm yaa neler yaşamış sin artk evden dsari ckmya korkar oldum burada fecii dklat et krndne bdha ckma ALLA o kadndan da razi olsun
Gerçekten Allah razı olsun. Allah gönderdi resmen. Benim o banktan kalkmam ile o adamın arabanın yanından çıkması bir oldu. neyse ki hızlı adımlar attım. off ne güç bela bir gün atlattım. umarım artık herkes daha dikkatli olur. o kişinin giyimi düzgün diye şüphe etmemezlik etmeyin kızlar, temkinli olun. takım elbise ile bile olabilirler. çünkü sırf dikkat çekmemek ve amaçlarına ulaşmak için !!! aman dikkat kardeşlerim !!!

yuh be ne sizfreni kzi akil hastasi yapcksnz nerdyse :) basndn gecen olayi anltnca sizfrnmi olunuyormus

verolmis sadakan varms o kadn ckms karsna aynen temz giytorlar dikkat cekmesnler die ne gunlere kaldik ya insan evnden ckmaya korkar oldu vallaha ALLAHim yardmcmz olsun

Hayatımmm bak bunu söylemekten inan ki bıktım geçmiş sayfalarda söyledim O sesleri öldürdüm. Şuan artık psikolojisi yerinde %100 sağlıklı bir insanım. keşke elimde olsa da o geçmiş konuları silsem :)))

yuh be ne sizfreni kzi akil hastasi yapcksnz nerdyse :) basndn gecen olayi anltnca sizfrnmi olunuyormus
Ayyy sonunda anlayışlı biri çıktı :)) artık %100 SAĞLIKLI, PSİKOLOJİSİ TAMAMEN NORMAL VE SAĞLIKLI BİR İNSANIMMMM !!!!!! O İÇ SESİ ÖLDÜRDÜMMMM !!! :))))) NEYSE BU KONU İLE İLGİLİ KONU AÇACAĞIM ARTIK BDV DE :))) BENİ BUNA ZORLUYORSUNUZ :)) AYOL İNSANLAR BENİ YANLIŞ TANIYOR BAKSANA YAA :))) DELİ OLDUK SAYELERİNDE :)))

verolmis sadakan varms o kadn ckms karsna aynen temz giytorlar dikkat cekmesnler die ne gunlere kaldik ya insan evnden ckmaya korkar oldu vallaha ALLAHim yardmcmz olsun
çok sağol bitanemmm benimm :))

Çok geçmiş olsun fakat bana o bayan pek inandırıcı gelmedi. Hamile olup olmadığı ne malum belki de rol icabı hamile şeysi taktı. Madem adamdan çok korktu adamın sapık ve katil olduğunu biliyor orada kaçması ve yok olması gerekirken neden 2 kere göz önünde bulunup sizi uyarıyor ? İnsan orada korkar. Yada gider polisi arar adamı anlatıp sizi kurtarırdı.
Adam bu hamile kadını takip etti, peşinde oldu kadın bunu da biliyor. Kadın sizin yanınıza gelirken adam sinirlenip o hamile bayanın peşinden gitmez miydi ?

Aklınız varsa, o parka tekrar gidin derim ama parkın içine girin demiyorum. uzaklardan kılık değiştirin ve gidin o parkı gözetleyin. Adama bakın sağa sola. Parkta birilerin olup olmadığına mümkün olduğunca iyi gözetleyin. Hamile kadın ve adam hala parktaysa bu bir planlanmış bir sahnedir. Ama sadece adam varsa, evinize dönün. Ertesi gün tekrar gözetleyin. Polise başvurun.

Aslında şimdi herkes şikayetçi ol diyor ,, e haklılar tabi insanlık görevimi yapmam lazım başka canlar yanmasın ! yarın oraya dediğin gibi daha farklı kılıkla hatta türban falan giyiniyim, ya tek başıma ya da gizlice bir arkadaşımı alıyım yanıma.. baktım o adam orada. anında polisi arayım ?? en iyi çözüm bu. beni Allah kurtardı. Allah'ıma şükürler olsun.. şimdi bende vatandaşlık görevimi yapmalıyım. dediğimm gibi yarın aynı saatlerde gideceğim oraya. ne yapacğımı biliyorum. sağol bitanem.

Başka kadınlara zarar vermeyi geçtim o Park'ta küçük çocuklar olacak. Ya onlara bir şey olsa? Bence konu sahibide hayalürünü olmasından korktuğu için polisi aramıyor.
hayır hayal ürünü değil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ya tatlım iyi hoşta. peki polise haber vermezsem ya başka canlar yanarsa ne olacak ? o adamı gördükten sonra oradan hızlıca uzaklaşıp gizlice bir yerde anında ihbar etmeyi düşünüyorum planım var 2 üst yorumda yazdım tatlım bir bak istersen. tek çözüm bu.. :/

Gercekten ürkütücü hamile kadin baya bi kafa karistirici, yani bende hamileyim ama inan bi kücük cocuktan bile kosarak kacamazdim, bu kadin koca adamdan nasil kacmis kurtulmus. Banada isbirligi var gibi geldi. Ilk aklima gelen evet belki adam seni takip edicekti ama sen farkedip yönünü degistirip daha sonradan evin yolunu tutsan bu seferde o kadin pesinde olacakti, nasilsa sana güveni sagladi onu tekrar görsen bile süphelenmezdin

Allah Allah madem çok korkmuş evinin öğrenilmesini istememiş orda olduğunu bildiği halde iki kere geçmiş? çok ilgin. pek inanmadım nedense kadına.

Canım çok geçmiş olsun. Önceden olsa takardım kulağıma kulaklığı akşam 10 gibi yürüyüşe çıkardım. Son 1senedir başıma gelenlerden sonra gündüz bile korkar oldum. Temkinli olmakta yarar var ama bir taraftanda kısıtlanmış oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…