Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

geçmiş olsun ama kadın da bana pek tekin gelmedi.
hem korkup kaçmış hem de adamın tekrar göz hizasında bulunuyor.
neden cepten hemen 155 aramamış, işte bu adam beni korkuttu şimdi aynısını başkasına yapıyor diye.
keşke siz arasaydınız.

Hamile kadın neden şikayet etmemiş. Yada siz beraber polisi arasaydiniz. Neden gelmiş yine parka .Bu sıcakta kimsenin olmadığı parkta senin ne işin var. Ilginc.
Daraldım evde otura otura saat 8 de kalkan insanım bir çıkıp temiz hava alayım dedim. ayrıca orası serin bir yer onun için oraya gitmek istedim.

Kadın şikayetçi olmamış mı bu adamdan? Tekrar saldıracağını bile bile neden tek başına alışverişe gitmiş ki?
aynen elinde alışveriş poşetleriyle o adamın etrafında ne işi var ki hamile hamile

ben bana saldıran insanı uzaktan görsem hemen kaçarım korkarım görmesinden

Belki de şüphelenmemiz gereken adam değil de kadındır. Zira adamın kendisini takip ettiğini bildiği halde neden polise ihbar etmeyip hala orda 2 tur atacak rahatlığa sahip oluyor kafamı kurcaladı.

Aynen bencede madem başına böyle bi olay geldi neden hla o parkta dolaşıyor o kısım beni de düşündürdü

çok geçmiş olsun, yazdınız mı bilmiyorum ama sormak istedim. hangi il/ilçe acaba. orada oturanlar daha bir dikkat ederler.

Burcu diğer konunu ben de okudum merak edip, doktora gittin mi ? O iki ses yani kadın ve erkek sesleri şimdi de görünerek beynin sana bir oyun oynamış olsbilir mi ? Beyin kimyası bu canım bunda çekinecek gocunacak birşey yok doktora gittiysen ya da gideceksen bu olaydan da bahset olur mu ?

Polisi neden aramıyorsunuz? Herkese rahatsızlığım geçti diyorsunuz fakat bu kolay geçebilecek bir konu değil ki. Acaba sizde bunların hayalürünü olmasından korktuğunuz için mi aramıyorsunuz? Eğer gerçekse şuan yaptığınız çok vicdansızca. Park diyorsunuz. Orda küçücük çocuklar oynuyor. Küçük bir çocuk çok kolay bir şekilde kandırılabilir. Eğer gerçekse ve böyle bir olay yaşanırsa umarım vicdanınız rahat eder. Daha ne diyelim.

Hamile kadin sapikla sorun yasamis.ve o sapigi görüp iki defa karsisindan gecip seni uyarıyor .garip bir şey. ben olsam o sapigi görür görmez kacarim..baska biriyle gecen bir adamla seni uyarirdim.yada yaklasmadan seslenirdim.polisi arardim fln.kadinda cesaret varmış. iyi yapmis geçmiş olsun.

Yazmayayım dedim ama .. O konuyla bu konu çok ayrı değil düşünürsen.
Seni aslında varolmayan iyi niyetli güzel sesli bir kadın iyi yönde ,kötü sesli bir adamda sürekli seni kendine zarar vermen için yönlendirmiyor muydu ? Ben mi yanlış hatırlıyorum.. Bence siz acilen bir doktora başvurun.. Bu illaki şizofren olduğunuz anlamına gelmez ki . Her insan zaman zaman ruhsal bunalımlar içerisine girebilir .
Yanlış anlamayın ama konu çok tutarsız ve düşündürücü. Bir sonraki konuyla birleştirince de inanılası güç..

daha önce 40 kişi daha sormuş ama cidden niye polisi aramadınız? yani burda mahallenizdeki parka gitmeyin başınıza bir şey gelmesin diye sosyal sorumluluğunuzu yerine getiriyorsunuzya. polise ihbar edip o adamı yakalatsaydınızda parka sizden sonra giden kadınların başına bir şey gelmeseydi... yani daha verimli olmaz mıydı? hiç anlam veremedim..
ben geçen gün balkonda oturuyordum bir paket servis elemanı çığlık ata ata bağıra bağıra siteye girdi ama akli dengesi yoktu belliydi. ve ünlü bir markanın elemanı. önce polisi aradım sonra güvenliği sonra şirketi. nolur ne olmaz birine zarar verir diye.

bi oncekini konunu okudum simdi, o konyu daha oncede okumsuutm ama sen oldugunu bilemedim birden
o zamanda demistik sana dr a gittinmi hiç ?

Başka kadınlara zarar vermeyi geçtim o Park'ta küçük çocuklar olacak. Ya onlara bir şey olsa? Bence konu sahibide hayalürünü olmasından korktuğu için polisi aramıyor.

Başka kadınlara zarar vermeyi geçtim o Park'ta küçük çocuklar olacak. Ya onlara bir şey olsa? Bence konu sahibide hayalürünü olmasından korktuğu için polisi aramıyor.
evet az önce eski konusunu okudum. iyiliğe yönlendiren bir kadın sesi ve kötülüğe yönlendiren bir kadın sesinden bahsetmiş. bu da sanki o seslerin vücut bulmuş hali. çünkü konuda mantıksız çok detay var.

Bende öyle düşündüm. Yargılamak kesinlikle istemiyorum çünkü kız bir sorununu paylaştı diye şizofreni diyemeyiz. Ama konu çok tutarsız, birde polisi aramıyor. Aklıma başka bişey gelmiyor malesef

Cnm iki konunuda okudum bu konun biraz tutarsiz ve eski konunuda goz onune alinca biraz supheleniyo insan.
Ama eger gercekse cok gecmis olsn basina cok kotu seyler gelebilirdi bence olaya poliside karistirma her ne kadr vicdan vs deselerde daha sonra o adam seni bulup sana zarar verebilir aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…