- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
polıse sıkayet etmelı kadını adamı ıyıce tarıf etmelı hamıleyım de kosaşmadım da korkudan beslenıyor bu tıpler adam takıp etmemısse bıle kadın takıp etmıstır hamıle falan da degıldır adamın karısı bıle olabılır dunyanın cıvısı cıktı yaaa parkta bıle oturamıycazBence de, kadını bir daha görürsen sakın konuşma uzaklaş yanından
Bilmiyorum, kadın rahat anlattı biraz ama. Aklıma şu geliyor kötü bir niyeti olsa neden uyardı ki beni ? Cidden çok ama çok garipti.. Aklım hâlâ almıyor.Ama bu çok mantıksız geldi bana... Kadına daha önce saldırmaya kalkıyor, kadın da o adamın orada olduğunu bilerek tekrar 2 defa önünden geçiyor ya da katil ve sapık olduğunu biliyor ama polis çağırmayı bile akıl edemiyor vs. Ya da siz polisi arayıp eşgal bildirmediniz mi ? kusura bakmayın ama hiç inandırıcılığı yok bu hikayenin. Yani yanlış anlama ama o kadında da bir tuhaflık sezdim ya adamla işbirliği vardı da sizi başka yöne çalışıyordu gibi bişey geldi aklıma.
o kadın yalan soyluyor sana ısbırlıgı ıcınde olabılırler amacları ne bılemem ama hamıle kadın o adamdan zar zor kurtulmus ama orda oldugunu bıldıgı halde ıkı defa yanına gelıyor senı uyarıyor nasıl cesaret edebılır eger doga ustu bırsey yasamadıysan kadın adamla ısbırlıgı ıcınde bence o kadına da dıkkat et
vallaha yaaa ben kımseye guvenmıyom yaa yanı dızılerde olur ya hanı kadın aslında öldurulup bı kenara atılmıstır ruhu da gelıp kızı uyarır sonra ortadan kaybolur ama su durumda mantıklı olan kadın adam beraber calısıyordogruu yaa hic aklima gelmedi boyle olabilecegi,ya asil kadin takip ettiyse dediginiz gibi cok celiskili,belki isbirligi yaptilar adam orda gizlendi kadinda magdur rolunu oynadi,sonrada kadin takipe almis olabilir seri polisiye dizilerine donduk yahuu
Olabilir valla karısı da olabilir, artık sapkın bir çift mi,çete elemanları mı bilinmez, bir de bu park çocuk parkı mı konu sahibi polise şikayet et eşgallerini bildirpolıse sıkayet etmelı kadını adamı ıyıce tarıf etmelı hamıleyım de kosaşmadım da korkudan beslenıyor bu tıpler adam takıp etmemısse bıle kadın takıp etmıstır hamıle falan da degıldır adamın karısı bıle olabılır dunyanın cıvısı cıktı yaaa parkta bıle oturamıycaz
Garip olan kadin madem once takip edilmis canini zor kurtarmis guya,neden yine ayni yere geliyor hamile haliyle ne cesaret.bi yandan da diyorum hirsiz olsalardi,orda cantani veya telefonunu kapip kacabilirdi niyetleri neydi o zaman cok karisik ve tuhaf gercekten.eger disari ciktiginizda bidaha karsilasirsan o kadinla demekki bu iste bi is var,yakinlikta kurmak isteyebilir niyetleri baskaysa aman canim dikkat et gorursen kadina polise gidelim beraber sikayetci olalim de bakalim tepkisi ne olacak..Bilmiyorum, kadın rahat anlattı biraz ama. Aklıma şu geliyor kötü bir niyeti olsa neden uyardı ki beni ? Cidden çok ama çok garipti.. Aklım hâlâ almıyor.
Yani böyle birşey başıma gelse Allah korusun o adamın başka birini izlediğini görsem o kızı uyarmak yerine polisi arardım hem kendim şikayetçi olurdum hem kızı kurtarmış olurdumbir de anlamadığım bu adam bu kadını daha önceden takip etmiş kovalamış ama kadın hala o adamın gözünün önünden korkmadan defalarca geçiyor.madem canını daha önce zor kurtardın kaç. ve adam bir şey yapmıyor. Açıkçası ilginç geldi bana. Ay ben öyle bir şey yaşayacağım bir de adamı üstüne ikinci kez görücem uçarak kaçardım.
canım ama eğer ikisi çete falan olsaydı. adam beklerdi beni zaten, e nasıl olsa eninde sonunda kalkacağım oradan. peki neden çete olsalar kadın uyarsın ki ? cideen çok tuhaf bir olay yaşadım hala aklım almıyor.Ama bu çok mantıksız geldi bana... Kadına daha önce saldırmaya kalkıyor, kadın da o adamın orada olduğunu bilerek tekrar 2 defa önünden geçiyor ya da katil ve sapık olduğunu biliyor ama polis çağırmayı bile akıl edemiyor vs. Ya da siz polisi arayıp eşgal bildirmediniz mi ? kusura bakmayın ama hiç inandırıcılığı yok bu hikayenin. Yani yanlış anlama ama o kadında da bir tuhaflık sezdim ya adamla işbirliği vardı da sizi başka yöne çalışıyordu gibi bişey geldi aklıma.
adam hem sapık hem katil ama hala polise şikayet edilmemiş. biraz bilinçli olmak lazım Allah korusun çevremizden birisinin başına bir iş açsa vicdan azabı çekeriz.Yani böyle birşey başıma gelse Allah korusun o adamın başka birini izlediğini görsem o kızı uyarmak yerine polisi arardım hem kendim şikayetçi olurdum hem kızı kurtarmış olurdum
vallaha yaaa ben kımseye guvenmıyom yaa yanı dızılerde olur ya hanı kadın aslında öldurulup bı kenara atılmıstır ruhu da gelıp kızı uyarır sonra ortadan kaybolur ama su durumda mantıklı olan kadın adam beraber calısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?