Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

Bence de, kadını bir daha görürsen sakın konuşma uzaklaş yanından
polıse sıkayet etmelı kadını adamı ıyıce tarıf etmelı hamıleyım de kosaşmadım da korkudan beslenıyor bu tıpler adam takıp etmemısse bıle kadın takıp etmıstır hamıle falan da degıldır adamın karısı bıle olabılır dunyanın cıvısı cıktı yaaa parkta bıle oturamıycaz

Çok büyük geçmiş olsun ama hamile bayanın da hem başına gelip hem şikayet etmemesi hem de yine aynı serinkanlılıkla size onu söylemesi tuhafıma gitti ya .
Ne bileyim hiç mi yine korkmadı bana da musallat olur gene diye.

Allahım ne günlere kaldık.Bari siz ihbar edin o parkın civarında demek ki hep adam polisler devriye vs. gezerler belki. Çocuklara da aynı şeyi yapmayacağı ne malum.

Bilmiyorum, kadın rahat anlattı biraz ama. Aklıma şu geliyor kötü bir niyeti olsa neden uyardı ki beni ? Cidden çok ama çok garipti.. Aklım hâlâ almıyor.

dogruu yaa hic aklima gelmedi boyle olabilecegi,ya asil kadin takip ettiyse dediginiz gibi cok celiskili,belki isbirligi yaptilar adam orda gizlendi kadinda magdur rolunu oynadi,sonrada kadin takipe almis olabilirseri polisiye dizilerine donduk yahuu

bir de anlamadığım bu adam bu kadını daha önceden takip etmiş kovalamış ama kadın hala o adamın gözünün önünden korkmadan defalarca geçiyor.madem canını daha önce zor kurtardın kaç. ve adam bir şey yapmıyor. Açıkçası ilginç geldi bana. Ay ben öyle bir şey yaşayacağım bir de adamı üstüne ikinci kez görücem uçarak kaçardım.

dogruu yaa hic aklima gelmedi boyle olabilecegi,ya asil kadin takip ettiyse dediginiz gibi cok celiskili,belki isbirligi yaptilar adam orda gizlendi kadinda magdur rolunu oynadi,sonrada kadin takipe almis olabilirseri polisiye dizilerine donduk yahuu
vallaha yaaa ben kımseye guvenmıyom yaa yanı dızılerde olur ya hanı kadın aslında öldurulup bı kenara atılmıstır ruhu da gelıp kızı uyarır sonra ortadan kaybolur ama su durumda mantıklı olan kadın adam beraber calısıyor

Olabilir valla karısı da olabilir, artık sapkın bir çift mi,çete elemanları mı bilinmez, bir de bu park çocuk parkı mı konu sahibi polise şikayet et eşgallerini bildir

Bilmiyorum, kadın rahat anlattı biraz ama. Aklıma şu geliyor kötü bir niyeti olsa neden uyardı ki beni ? Cidden çok ama çok garipti.. Aklım hâlâ almıyor.
Garip olan kadin madem once takip edilmis canini zor kurtarmis guya,neden yine ayni yere geliyor hamile haliyle ne cesaret.bi yandan da diyorum hirsiz olsalardi,orda cantani veya telefonunu kapip kacabilirdi niyetleri neydi o zaman cok karisik ve tuhaf gercekten.eger disari ciktiginizda bidaha karsilasirsan o kadinla demekki bu iste bi is var,yakinlikta kurmak isteyebilir niyetleri baskaysa aman canim dikkat et gorursen kadina polise gidelim beraber sikayetci olalim de bakalim tepkisi ne olacak..

çok geçmiş olsun canım büyük bir beladan kıl payı kurtulmuşsun. Allah düşmanımızın başına vermesin

Yani böyle birşey başıma gelse Allah korusun o adamın başka birini izlediğini görsem o kızı uyarmak yerine polisi arardım hem kendim şikayetçi olurdum hem kızı kurtarmış olurdum

canım ama eğer ikisi çete falan olsaydı. adam beklerdi beni zaten, e nasıl olsa eninde sonunda kalkacağım oradan. peki neden çete olsalar kadın uyarsın ki ? cideen çok tuhaf bir olay yaşadım hala aklım almıyor.

Önce bi şeyler falan atmışlar seni bir şekilde oradan uzaklaştırmak istemiş olabilirler uzaklaşmayınca bu defa kadın girmiş devreye akıl mantık işi değil kadının tekrar aynı yere gelip seni uyarması bir de çok saçma izimi zor kaybettirdim deyip adamın dibine yine gelmesi

O kadına nasıl güvenebildiniz hamile hali ile nereye kaçıyor kimse mi görmüyor hayırdır demiyor ?

Ortak çalışıyor da olabilirler direk polise ikisini de belirttin kimciler neciler çıkar ortaya

Ayrıca o kadın senle diyaloğa girmeye çalışabilir yolda görüp canım nasıl oldun diye dikkat et soğukkanlı ol polise haber ver

Yani böyle birşey başıma gelse Allah korusun o adamın başka birini izlediğini görsem o kızı uyarmak yerine polisi arardım hem kendim şikayetçi olurdum hem kızı kurtarmış olurdum
adam hem sapık hem katil ama hala polise şikayet edilmemiş. biraz bilinçli olmak lazım Allah korusun çevremizden birisinin başına bir iş açsa vicdan azabı çekeriz.

Kızlar şikayet edin diyorsunuz yaa hala geç kalmış sayılır mıyım ? adamı tam net tarif edemem ki çünkü en fazla uzaktan gördüm. nasıl eşgal edebilirim ? yardım edin başka canlar yanmasın ?

herkes aynu soylemis
bende bu iste bi bit yenigi var

$ayet ben hamile olsam boyle bi olay basimdan geçmis olsa, o adamin orda oldugunu bile bile uç kere geçmem oradan
ban sen ne diyorsun bi daha o parkin deil mahallenin yanindan bile geçmem diyorsun
o bide hamile bunu yapmasi akil almaz bisey

bence o kadini bi daha gorursen dikkatli ol,konusma hemen uzaklas yanindan
ne bileyim kapini bakmadan açma, telefona falan dikkat et
yasadigin olay çok garip
polise hala gidebilirsin, ege rbuna benzer olay aysandiysa daha once mutlaka haberleri vardir
ki bi daha takip edilirsen evini bilmesin diye sokakarda dolasma direk karakola git

crusher sen degıl de baskası olsa hıkaye yazıyor derdım ama hıkaye atmadıgına ınanıyorum hersey olabılır kötu nıyetlı olsaydı benı nıye uyardı dıye dusunme belkı oyle yaklaşarak userıne bısey yapıstırdı ya da kendısıne guvenmenı sagladı bu sekılde söyleyıp senı korkutmak ıstemıyorum ama mutlaka gıt polıse bıldır kadını da adamı da zaten bunlar ceteyse polıs bılıyordur tanıyordsur bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…