Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

Kızlar şikayet edin diyorsunuz yaa hala geç kalmış sayılır mıyım ? adamı tam net tarif edemem ki çünkü en fazla uzaktan gördüm. nasıl eşgal edebilirim ? yardım edin başka canlar yanmasın ?
hayır geç kalmış sayılmazsın. onlar er ya da geç bulur.

Canım ben o korkuyla o mahalleye dahi adımımı atamam o kadını bir daha nasıl görürüm ki ?

bence onlar kadınla adam anlaşmalı ama amaçları ne?
yoksa insan o olayı yaşayıp bir daha ordan geçmez. geçip adamı görüp hala normalmiş gibi size anlatıyorsa pes. bir de hem sapık hem katil !!!
kendimi geçtim ben doğmamış çocuğumun hayatını düşünür gene gitmezdim..

Memleket dolandırıcı ,vicdansız, düzenbaz dolu.

Bana da kadında tekinsizlik var gibi geldi. Ya adam sizi bırakıp yine onun peşine düşseydi, nasıl bu kadar rahat olabilir anlamadım.

Bilmiyorum, kadın rahat anlattı biraz ama. Aklıma şu geliyor kötü bir niyeti olsa neden uyardı ki beni ? Cidden çok ama çok garipti.. Aklım hâlâ almıyor.

Crusher ; kadının rahat anlatımı , 2 kez önünüzden geçmesi , sonra sizin oturduğunuz yere patates fırlatılması ve kadının yanınıza gelip sözde sizi uyarması , danışıklı dövüş gibi duruyor.

Polisi arayıp adam sapık demeden önce durumu anlatın. Kadını bir daha görürseniz kendisinden uzak durmanızı öneririm.

Bu şekilde güven sağlamaya veya yakınlık kurmaya çalışan çeteler var malumunuz. " Genç ve yalnız bir kadın , biraz paniklerse , evine gitmek yerine nasılsa hamile kadınım zararım olmaz diye düşünüp evime gelmeyi de kabul eder belki " diye kurulmuş bir tezgah olması çok daha olası.

eger berbaer çalisyolarsa o kadin seni bulur
seni belki kadin takip etti sen adami gozlerken ne biliyorsun ?
canım dedim ya zaten hep arkama baka baka yürüdüm telaşla endişe ile. o kadını da bir daha görmedim zaten arkamda falan.

Geçmiş olsun ucuz atlatmıssın.çook tuhaf adam kadına saldırmış kaçmış falan filan aynı adamı görüyor kaçmıyor birde sana gösteriyor durumu anlatıyor adam size bakıyo adamın karısı olabilir bence ailecek sıkıntı yani

yani sadece o yeri mi söyliyim ? onlar bilir nasıl olsa işlerini ? cidden net olarak taif etmem mümkün değil.
evet ben böyle yapmanız taraftarıyım. ayrıntılı tarif değilde adamın genel fiziğini söylemeniz bile yeterli. en azından siz size düşen görevi yapmış olursunuz.

Adamın teki beni takip edecek
Sonra aynı yerde bir başkasına tuzak kuracak
Üstelik adam arabada oturacak vs...

Ben o kadının yerinde olsam ilk iş plakayı polise verir tüm emniyeti olay mahaline doldururdum.
Bu işte tutarsızlıklar var.
Bu arada siz halen adres vermemekte kararlisiniz herhalde.

çok geçmiş olsun
demek ki adam hep orada bekliyor ya birine bir şey yaparsa
bence şikayetçi olun o parkın felan adını verin polisler arada gidip baksınlar

hayır adam dibime girmedi. dedim ya çalılıklardan gizlice baktım adam oturduğum bankın yanına geldi diye. dibime kadar yaklaşmadı... sonra bende hızla uzaklaştım, adam geliyordu resmen.

Kadın seninle başka birşey konuştu mu nerede oturduğunu, o mahalleden mi olduğunu vs. Sordu mu ?

Canım ben o korkuyla o mahalleye dahi adımımı atamam o kadını bir daha nasıl görürüm ki ?
Canim korkunu anliyorum zaten demiyorumki oraya git,eger kadinda isin icindeyse,takip ettiyse seni mutlaka oturdugun civarda cikacaktir karsina,eger boyle bisey olursa diyorum hic caktirmadan madem sende magdursun gel polise gidelim diyebilirsin o anlamda soyledim..allah kimseyi kotulerle karsilastirmasin,sakin olmaya calis her turlu ihtimali goz onunde bulundurmak lazim bence en iyisi polise git canim..

Ya abartmış olmayayım ama bunlar o parka bomba falan koymak için keşif yapıyor olmasınlar seni korkutup oradan uzaklaştırmaya çalışmışlar belli.

Allah'ım cidden yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…