hayır geç kalmış sayılmazsın. onlar er ya da geç bulur.Kızlar şikayet edin diyorsunuz yaa hala geç kalmış sayılır mıyım ? adamı tam net tarif edemem ki çünkü en fazla uzaktan gördüm. nasıl eşgal edebilirim ? yardım edin başka canlar yanmasın ?
Canım ben o korkuyla o mahalleye dahi adımımı atamam o kadını bir daha nasıl görürüm ki ?Garip olan kadin madem once takip edilmis canini zor kurtarmis guya,neden yine ayni yere geliyor hamile haliyle ne cesaret.bi yandan da diyorum hirsiz olsalardi,orda cantani veya telefonunu kapip kacabilirdi niyetleri neydi o zaman cok karisik ve tuhaf gercekten.eger disari ciktiginizda bidaha karsilasirsan o kadinla demekki bu iste bi is var,yakinlikta kurmak isteyebilir niyetleri baskaysa aman canim dikkat et gorursen kadina polise gidelim beraber sikayetci olalim de bakalim tepkisi ne olacak..
eger berbaer çalisyolarsa o kadin seni bulurCanım ben o korkuyla o mahalleye dahi adımımı atamam o kadını bir daha nasıl görürüm ki ?
yani sadece o yeri mi söyliyim ? onlar bilir nasıl olsa işlerini ? cidden net olarak taif etmem mümkün değil.hayır geç kalmış sayılmazsın. onlar er ya da geç bulur.
Bilmiyorum, kadın rahat anlattı biraz ama. Aklıma şu geliyor kötü bir niyeti olsa neden uyardı ki beni ? Cidden çok ama çok garipti.. Aklım hâlâ almıyor.
canım dedim ya zaten hep arkama baka baka yürüdüm telaşla endişe ile. o kadını da bir daha görmedim zaten arkamda falan.eger berbaer çalisyolarsa o kadin seni bulur
seni belki kadin takip etti sen adami gozlerken ne biliyorsun ?
evet ben böyle yapmanız taraftarıyım. ayrıntılı tarif değilde adamın genel fiziğini söylemeniz bile yeterli. en azından siz size düşen görevi yapmış olursunuz.yani sadece o yeri mi söyliyim ? onlar bilir nasıl olsa işlerini ? cidden net olarak taif etmem mümkün değil.
hayır adam dibime girmedi. dedim ya çalılıklardan gizlice baktım adam oturduğum bankın yanına geldi diye. dibime kadar yaklaşmadı... sonra bende hızla uzaklaştım, adam geliyordu resmen.Önce bi şeyler falan atmışlar seni bir şekilde oradan uzaklaştırmak istemiş olabilirler uzaklaşmayınca bu defa kadın girmiş devreye akıl mantık işi değil kadının tekrar aynı yere gelip seni uyarması bir de çok saçma izimi zor kaybettirdim deyip adamın dibine yine gelmesi
Canim korkunu anliyorum zaten demiyorumki oraya git,eger kadinda isin icindeyse,takip ettiyse seni mutlaka oturdugun civarda cikacaktir karsina,eger boyle bisey olursa diyorum hic caktirmadan madem sende magdursun gel polise gidelim diyebilirsin o anlamda soyledim..allah kimseyi kotulerle karsilastirmasin,sakin olmaya calis her turlu ihtimali goz onunde bulundurmak lazim bence en iyisi polise git canim..Canım ben o korkuyla o mahalleye dahi adımımı atamam o kadını bir daha nasıl görürüm ki ?
Allah'ım cidden yaa.Crusher ; kadının rahat anlatımı , 2 kez önünüzden geçmesi , sonra sizin oturduğunuz yere patates fırlatılması ve kadının yanınıza gelip sözde sizi uyarması , danışıklı dövüş gibi duruyor.
Polisi arayıp adam sapık demeden önce durumu anlatın. Kadını bir daha görürseniz kendisinden uzak durmanızı öneririm.
Bu şekilde güven sağlamaya veya yakınlık kurmaya çalışan çeteler var malumunuz. " Genç ve yalnız bir kadın , biraz paniklerse , evine gitmek yerine nasılsa hamile kadınım zararım olmaz diye düşünüp evime gelmeyi de kabul eder belki " diye kurulmuş bir tezgah olması çok daha olası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?