Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

hayır adam dibime girmedi. dedim ya çalılıklardan gizlice baktım adam oturduğum bankın yanına geldi diye. dibime kadar yaklaşmadı... sonra bende hızla uzaklaştım, adam geliyordu resmen.
Onu mecazi kullandım kadın adamın orada olduğunu bile bile baya bi durmuş ben bırak durmayı o sokaktan bir daha geçemezdim .

Ah benim akılsız kafammm. neden demedim ki gel canım hazır adam orada sen de mağdur olarak bende mağdur olarak buradayız hadi ihbar edelim diye. şimdi içime büyük bir pişmanlık oturdu

eger berbaer çalisyolarsa o kadin seni bulur
seni belki kadin takip etti sen adami gozlerken ne biliyorsun ?
Benimde aklima bu geldi zaten isin icindeyse bulacaktir,cikacaktir karsisina diyorum ama yinede kesinllikle polise gidilmesi lazim..

geçmiş olsun. şikayetçi olun. eşgalini polise anlatın,nerde gördüğünüzü falan. yarın -öbür gün başka kadına da yapar yoksa. başkasına da yazık olur...
takip edip evi öğrenmediğinden emin misiniz?

karsina çikarsa kadin polise gittim de , gitmediysende gittim de ama git kesinlikle

Ayy benim aklıma daha korkunc bir sey geliyor ama dillendiremiyorum malesef.
lütfen söyleyin, her görüş benim ve bizim için çok önemli. Bu konuyu da korktum, başkaları korkmasın başka canlar yanmasın diye, bilinçlenelim gözümüzü açalım diye açtım.

Ah benim akılsız kafammm. neden demedim ki gel canım hazır adam orada sen de mağdur olarak bende mağdur olarak buradayız hadi ihbar edelim diye. şimdi içime büyük bir pişmanlık oturdu

Pişmanlık duyma o an ki ruh haline bağlı olarak aklına gelememiş ama bir daha bu tür olayla da soğukkanlılığını bozma dediğim gibi o kadın yarın öbür gün karşına da çıkabilir dikkat et. Ayrıca şmdi karakola gidip olayı anlatabilirsin böyle çalışan çete vari oluşum varsa da size de söylerler

Evet eminim. çünkü her saniye arkama sağa sola baktım. ama ne o adam vardı ne de o kadın. onun için eminim.

Kadın neden iki kere geçti yanından acaba... arkadan bayıltcaktı ama cesaret edemedi de. böyle bir yalan mı uydurdu. Sizi korkutup sadece dikkatinizi adama vermenizi sağlayıpta gizliden sizi takip etmiş olmasın. Siz adama odaklanmışsanız. Kadını farketmemiş olabilirsiniz. evden çıkarken yanınıza biber gazı gibi birşeyler alın ne olur ne olmaz. ve polise gidin. hem kadını tarif edin hem adamı. ikisindende kuşkulandığınızı söyleyin. patates atılıyor ve kadının elinde alışveriş poşetleri belki kadın attırdı dikkatini dağıtıp uygun bi anı kollamak için .. aklıma neler neler geliyor.. Yada Adam polis ne bilim kadın bombacı yada şüpheli felansa kadını takip ediyorsa adam. kadında şüpheyi üstünden atmak için böyle bir yalan söyleyebilir. Sizi penikletmek için... adam sapıksa neden ilk yanından geçtiğinde söylemedi... adamda gizliden takip etmiş olabilir. görevi icabı. oluyor ya böyle olaylar. neler neler geldi aklıma.. dikkat et kendine

MERAK ETTIM ne olaki

lütfen söyleyin, her görüş benim ve bizim için çok önemli. Bu konuyu da korktum, başkaları korkmasın başka canlar yanmasın diye, bilinçlenelim gözümüzü açalım diye açtım.

İnan duymak istemeyeceğin şeyler canım. Diğer bir konunla ilgili. Cok büyük ihtimalle saçmalıyorum bana bakma sen.

Uzulme canim hic bisey icin gec degil,once bi sakinles sonrada cik en yakin karakola ihbar et yanliz gozun etrafta olsun hic bi ayrintiyi kacirma insallah bizim tahmin ettigimiz gibi degildir de kimse cikmaz karsina..canim benim hic degilse ihbar etde baska canlar yanmasin,once allaha sigin sakin korkma,uzerine duseni yap bak nasil rahatlicaksin..allah yardimcin olsun

ya iyide hikayede birşeyler eksik gibi, o kadın madem o adamdan kaçtı gitti o adamın orda olduğunu bile bile niye iki defa geçti hadi diyelim markete gitti yolunu niye değiştirmedi tekrar aynı yolu kullandı ?yada ilk geçtiğinde niye size birşey söylemedi?

İyi ki o anda aklınıza böyle bir fikir gelmemiş. Şayet olayın tamamı düşündüğüm gibi bir tezgah ise ; kadının oracıkta sancısı tutar , sizin de elinize kolunuza yapışıp " ne olur beni bırakma , kimsem yok , korkuyorum , hastaneye beraber gidelim " derdi. Size yaşatacağı panikle kendinizi bir otomobilde kadın ve tezgahın içindeki adamlarla bulabilirdiniz.

Çok geçmiş olsun. Her söylenen sözü mutlak doğru kabul etmeyin ve bu tarz durumlar da soğukkanlı olmaya çalışın.

Oncelikle gecmis olsun. Aklima 2 sey geldi. Parkta sadece siz mi oturuyordunuz? Baska kimse var miydi? Eger yoksa bu hamile kadinla gizlenen sapigin o parkta baska niyeti olup sizi ordan gondermek icin uydurduklari bir yalan olabilir. Mesela ikisi sevgilidir cevrede kimse gormesin isterler opusup koklasacaklardir veya uyusturucu ticareti tarzinda biseyler olabilir.

İkincisi o kadinla adam yine isbirlikci kadin seni eve gitmemen icin uyarmis baska kuytu yerlere gitseydin belki adam hedefledigi amaca ulasacakti.

Yani her halukarda o ikisi isbirlikciydi.

Insallah adam yerine kadin seni takip etmemistir canim.

Allah korusun herkes bilinçlenmeli yaa. Artık nasıl ne yapacağız bilmiyoruz topluca. heryer böyle pisliklerle doldu. artık herhangi bir parka bile nasıl giderim bilmiyorum bu korkuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…