Eğitim araştırmada tüp bebek ücreti

Mirac440

Ümitvar olmak gerek...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
914
1.213
43
Arkadaşlar resmi nikaha 2ay sonra 3yıl olacak. Raporum yok. Üniversite hastanesinde de özeldeki gibi parayla mı tüp bebek veya aşılama tedavisi ücretleri aynı mıdır?

Raporunuz yoksa özeldekiyle aynı hatta fazla bile oluyor üniversite hastaneleri herşeyi araştırma yoluna giriyor süreci uzatıyor masraf artıyor

Raporunuz yoksa özeldekiyle aynı hatta fazla bile oluyor üniversite hastaneleri herşeyi araştırma yoluna giriyor süreci uzatıyor masraf artıyor
Evet araştırcaz falan dediler. Sürecin uzadığını biliyordum da maliyetinden haberim yoktu sağolun

Arkadaşlar resmi nikaha 2ay sonra 3yıl olacak. Raporum yok. Üniversite hastanesinde de özeldeki gibi parayla mı tüp bebek veya aşılama tedavisi ücretleri aynı mıdır?
Üniversite hastanesinde raporlu 6 bine yaptirdim. Doktor secimim doçent olduğu için doktora 2500 odedim buda 6 binin hocalardan degilde poliklinikten herhangi birini de tercih edebiliyorsunuz ozamn doktor ücreti yok. Raporsuzda 10 bin diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…