Egitim duzeyi farki evlilikte sorun olur mu

Konu çok başka yerlere gidiyor mesela dizilerde hep zengin şirket sahibi biri fakir sıradan birine aşık oluyor ve bu diziler reyting rekorları bile kırıyor ama adı üstüne dizi gerçek hayatta aynı şeyler oluyor mu bilmiyorum bence eğitim düzeyi çokta fark olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz ama siz kendinizi zaten onun yanında küçümsüyorsanız bu iş olmaz diye düşünüyorum en iyisi bunları bize soracağına onunla açık açık konus

Aaaaa irkek miymiş o?
Evet. İfşa olunca itiraf etmiş :))

Konuyu okuyamadım, silinmiş. :/
Aklında kalan biri varsa yazsa ya merak ettim, neler demiş, açıklaması neymiş bu berbat fikirlerin?
Bana da gömmüştür kesin. :))

Konuyu okuyamadım, silinmiş. :/
Aklında kalan biri varsa yazsa ya merak ettim, neler demiş, açıklaması neymiş bu berbat fikirlerin?
Bana da gömmüştür kesin. :))
Kolomboculuk yapmış dedi sana. cilek.yagmuru nu beğenmiş. Kadınları anlamak için girmiş buraya. Ama anlayamamış. Karısı varmış, 2 çocuğu varmış. Kendisi 41 karısı da 31 yaşında mı neymiş. Çohhhhh mutlularmış. Bi de bi tavsiye verdiydi gereksiz, hatırlamıyom.

Kendisini ne kadar büyük bir keşiften sayıyorsa beni de büyük kaşiflerden birine benzeterek laf sokma çabasına girmiş demek yine.

Gelip arada burayı okuyorsa yazayım kendisine:
Seni ifşalamak için itinalı ve efor gerektiren bi takip gerekmedi, o kadar tek düze ve kof bi sivriliğin var ki, değil 1-2 üyelik, farklı 10 üyeliğin olsa yine ifşalanırsın sen, insanın aklında kalacak türden bi gerizekalılık barındırıyor çünkü yorumların.

Bu kısım unutulup giderse sevinirim. Benim için bir kara leke oldu resmen.

Kadınları anlamadım deyip kadınlara tavsiyede bulunması da akıllara zarar

Şu pek seksi profil resmin cezbetmiş olabilir mi? Erkek olupta bu kadına dibi düşmeyen yoktur herhalde

Uftada ve kaleli erkek üyeymiş kendisi itiraf etti ama burada yazan olmamış, halende kadınları anlamadım demiş itirafından sonra
Anlamak istemeyen anlamaz empati duygusu gelişmemişse oda onun kusuru ama erkek milleti empati özürlü

Ya nasil düzeldiniz ? Benim ailem de böyle. Erkek arkadaşım bir sey rica etse tersliyorum ben senin kölen miyim diye. Biliyorum iyi niyetli ama sanki hizmet etmiş olucam gibi geliyor. Mesela bu yakışmamış dese kıyameti koparıyorum, aynisini bir kız arkadaşım dese fikir bile alırım.

Boşanma eşiğine gelince düzeldim ajsjsj. Tabi sebep bu değil düzelmeme ama sürekli ailem gibi olmadığımı ispat etme çabasında olduğumu fark ettim. Bu da fazlasıyla ergenlik kokan bir durumdu. Bir şekilde olmamışlığın alametiydi. Haklı olma uğruna mutlu olmayı unuttum ki asıl istediğim mutluluktu. Ailem gibi olmadığımı zaten biliyordum, birilerinin bilmesine gerek olmadığını fark ettim. Bir de annelik var tabi. Oğluma böyle bir anne olmak istemedim. Düzeldim.

Evlilik içinde eşimin herhangi bir durum karşısında fikir belirtmesinin ya da istemediğini söylemesinin beni kısıtlamak, üstümde hakimiyet kurmak olmadığını, bilakis evliliğin tam da böyle bir şey olduğunu anladım. Karşılıklı birbirimize fikir sorup söylemeli, bir karar alırken ben değil bizi düşünmeli vs. Ne bileyim işte öyle yapmanı istemiyorum demesi zorbalık değilmiş bunu anladım. Ben o kadar bıkmıştım ki ayıptan, kız kısmından, elalemden, günahtan, zorbalıktan. Önyargılıydım pipili müdahalesine.

ZOR oldu ama aştım. Emin ol böylesi daha kolay. Oturup konuşmak, orta yolu bulmaya çalışmak, onun da fikrini dinleyip yapmak istediğini bağırmadan söylemek. Daha az yoruluyor insan.

Ana konu hakkinda fikrimi belirtmek isterim:

Esimle cogu huylarimiz farklidir: O sportiftir ben hic sevmem sporu, o halk muzigi sever ben bati, o aksiyon filmleri sever ben romantik. Birlikte film izlemeye bayilir ama ben hep yarisinda uyurum. O namazlarini duzenli kilar, ben ihmal ederim. O et sever, ben kiyamam hayvanlara. O sakin ve kibardir, ben bazen ipin ucunu kacirir cekilmez biri olurum. O kendi halindedir (saf? ben asiri sosyal.

Hicbir zaman birbirimizi yargilamadik ve yermedik bu farkliliklardan dolayi. Cunku hep konustuk. Beklentilerimizi de kizginliklarimizi da konusarak ifade ettik. Belki ne alaka diyeceksiniz ama ben bunu egitime ve calisan insanlar olmamiza bagliyorum. Yani hayat tecrubelerimiz denk. anlayacaginiz ayni olmak sart degil ama ayni frekansta olmak sart. Bunda da egitim buyuk rol oynuyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…