- Konu Sahibi Dindirella
-
Aaaaa irkek miymiş o?helal kız.
erkeği ifşalamış resmen :)))
Evet. İfşa olunca itiraf etmiş :))Aaaaa irkek miymiş o?
helal kız.
erkeği ifşalamış resmen :)))
patlamış mı üftade? çalışan kadın düşmanı, cehalet turnusolu, yobaz çanakçısı, ruh hastası ,üftadeeeee...sinir etti bizi aylardır, eline sağlıkYokuspokus
Evet. İfşa olunca itiraf etmiş :))
erkek üye uftade
öncelikle Mune den son ricam; bu başlığı kilitlemesin. her ne kadar da onu sevmesem de :) bu isteğimi yerine getireceğini tahmin ediyorum. Bu; burada yazdığım/yazacağım son mesaj... cevap yaz(a)mayacağım. zaten engellenmem çok sürmeyecektir... bu sitede, kalbini kırdığım kadınlar varsa...www.kadinlarkulubu.com
Kolomboculuk yapmış dedi sana.Konuyu okuyamadım, silinmiş. :/
Aklında kalan biri varsa yazsa ya merak ettim, neler demiş, açıklaması neymiş bu berbat fikirlerin?
Bana da gömmüştür kesin. :))
cilek.yagmuru nu beğenmiş.
Kolomboculuk yapmış dedi sana.cilek.yagmuru nu beğenmiş. Kadınları anlamak için girmiş buraya. Ama anlayamamış. Karısı varmış, 2 çocuğu varmış. Kendisi 41 karısı da 31 yaşında mı neymiş. Çohhhhh mutlularmış. Bi de bi tavsiye verdiydi gereksiz, hatırlamıyom.
Bu kısım unutulup giderse sevinirim. Benim için bir kara leke oldu resmen.
Kadınları anlamadım deyip kadınlara tavsiyede bulunması da akıllara zarar
Şu pek seksi profil resmin cezbetmiş olabilir mi?Erkek olupta bu kadına dibi düşmeyen yoktur herhalde
Ya nasil düzeldiniz ? Benim ailem de böyle. Erkek arkadaşım bir sey rica etse tersliyorum ben senin kölen miyim diye. Biliyorum iyi niyetli ama sanki hizmet etmiş olucam gibi geliyor. Mesela bu yakışmamış dese kıyameti koparıyorum, aynisini bir kız arkadaşım dese fikir bile alırım.Benim annem bekarken "itaat edeceğin bir koca nasip etsin Allah sana" diye dua ederdi. Çünkü kendisi ruh hastası. O kadar tiksinirdim ki bu düşünce biçiminden, bu çürümüş zihniyetten evliliğimin ilk yılları zehir oldu. Çünkü ben eşim tarafından gelen iyi niyetli bir tavsiye ya da fikir beyanını bile "ben senin kölen değilim" hiddeti ile karşıladım. Kendimi değerli kabul ettirmek adına onu değersizleştirdim. Bir yığın çatışma, huzursuzluk, lüzumsuz kavgalar ve yıpranma da cabası.
Ya nasil düzeldiniz ? Benim ailem de böyle. Erkek arkadaşım bir sey rica etse tersliyorum ben senin kölen miyim diye. Biliyorum iyi niyetli ama sanki hizmet etmiş olucam gibi geliyor. Mesela bu yakışmamış dese kıyameti koparıyorum, aynisini bir kız arkadaşım dese fikir bile alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?