- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Tanıdığım doktor bi abim vardı ilköğrenimini mezunu bir kadınla evlendi ve kadını bir sürü kurslara gönderdi onu meslek sahibi etti vs şuan herkes hanım diye hitap ediyor . Ve evlilikleri gayet güzel . Bence önemli olan iyi okul değil de kendini iyi geliştirebilmek diplomata takılma . Sende öğren bi sürü program var yabancı dil öğreten .Bir konu daha acilmis bu sekilde benimki de ustune geldi ama...
Benim cocuklugumdan beri tanidigim bir adam var.bu adam hep sevgili olmak istedi ama istediginde bi kiz arkadasi vardi ayrilacakti,istemedim
Sonra geldiginde ben nisanlanmistim.
3.defa geldiginde gururunu da kirdim.
Fakat 4.ye geldi bu adam ve gorusmek ve evlenmek istiyor.yaslar 36 ikimizinde sorum su her seyi ayrintili anlatamam taniyan cikar diye.bu adam 6 yane yabanci dil biliyo ve ailesi onemli bir aile.cok iyi bir okuldan mezun.asiri derecede kulturlu bi adam.benim ailem memurdu.ben de siradan bi insanim.bi ozelligim yok yanisacma mi dusuncem bilmiyorum neden israrla bu kadar beni istiyor yillardir onu da bilmiyorum.sizlerin dusuncesini merak ettim.
ben ortaokul mezunuyum. eşim yüksek lisans. ve eşim bana; şimdi yeniden tercih imkanım olsa yine seni tercih ederdim diyor. neden deyince verdiği cevap; saflık...Bir konu daha acilmis bu sekilde benimki de ustune geldi ama...
Benim cocuklugumdan beri tanidigim bir adam var.bu adam hep sevgili olmak istedi ama istediginde bi kiz arkadasi vardi ayrilacakti,istemedim
Sonra geldiginde ben nisanlanmistim.
3.defa geldiginde gururunu da kirdim.
Fakat 4.ye geldi bu adam ve gorusmek ve evlenmek istiyor.yaslar 36 ikimizinde sorum su her seyi ayrintili anlatamam taniyan cikar diye.bu adam 6 yane yabanci dil biliyo ve ailesi onemli bir aile.cok iyi bir okuldan mezun.asiri derecede kulturlu bi adam.benim ailem memurdu.ben de siradan bi insanim.bi ozelligim yok yanisacma mi dusuncem bilmiyorum neden israrla bu kadar beni istiyor yillardir onu da bilmiyorum.sizlerin dusuncesini merak ettim.
Tabii canımmm herkesi reddedip en az mezuniyeti arıyorlar. Artık ilköğretim mecburi, şanslarına okuma yazma bilmeyen olsa onu bulacaklar. Artık y. lisanslı kızlar şanslarına küssün, okumayacaklardıYukarıdaki yorum üzerine evet bazı erkekler saf ve özgüvensiz seviyor.
zaten özgüvenli ve saf olmayan kadınlar da onları bekliyor kollarını açmış : ))
Ayrılmadan gelmiş 1.de puanım sıfır. Adamı beğenmedim.
Hahshdjd evde kalma sebebimi buldum şuan aydınlandık yine şükür bugün de.Tabii canımmm herkesi reddedip en az mezuniyeti arıyorlar. Artık ilköğretim mecburi, şanslarına okuma yazma bilmeyen olsa onu bulacaklar. Artık y. lisanslı kızlar şanlarına küssün, okumayacaklardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?