Egitim duzeyi farki evlilikte sorun olur mu

ne yazık ki ülkemizin de demeyeceğim, dünyamızın acınası hali.. her memlekette var bu tip erkekler, tükenmiyorlar.
bu bence kadınların eğitimden mahrum bırakılmasının, vizyonsuz kalmaları için özellikle emek verilmesinin sonucu..

Çkle ne alaka bu ?

1- Egitim düzeyi önemli ama genelde kadin daha egitimliyse sorunlar daha fazla oluyor (çoğunluktan bahsediyorum istisnalar kaideyi bozmaz)
Ama erkek daha egitimliyse kadinlar bunu cogunlukla tolere edebiliyor. O yüzden kendinize güvenin ondan asagida degilsiniz istedikten sonra siz de dil öğrenir onun seviyesine yaklasabilirsiniz ki zaten sohbet ederken sorun yasamiyorsaniz egitim vb durumlari takmaya gerek yok
2- Adamın sevgilisi varken size gelmesi zsten etik degil
3- bence bunca ısrarın sebebi size aşık
Tabii daha iyisini bulamadığı, sizi tanıdığı icin guven vermeniz ve güvenli alan olarak sizi görmesi de ihtimaller dahilinde

Ben zaten anlamadim "hizmet ediyorum" demenin neresi daha iyi veya ego ile ne alakasi var bunun. Sahsen hizmet kelimesini daha cok kurumlarla, sirketlerle felan bagdastiriyorum. Mesela hastane saglik hizmeti verir felan. Yani asil ego baskalarina kendi bakis acini empoze etmek degilmidir? Isteyen hizmet etsin, isteyen ailesine iyi davransin. bazen evlerinen bereketini artirdiklarini söylüyorlar. Evin icinde herkes esit ve mutlu olduktan sonra farki ne

Ben cok üzülüyorum. İşçiler falan var duyuyorum. Gezmeye gidelim falan diyorlar birbirlerine. Bir gün 5 kadın oturuyoruz bize sizi de gezdirelim buraları bilmezsiniz dediler. Arkadaşım siz eşinizle gezin diyince, otursun oturduğu yerde gezme de ne işi var onun dedi karımı cok seviyorum annemin altını temizliyor dedi bir gün başkası.... ve bunlar bizi el üstünde tutuyor :) yüzümüz düşse hocam bir problem mi var diye darlıyorlar. Ülkemin karanlık yüzü bu da ne yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…