- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bacım sen gibiler kaldı mı ya. Tü tü maşallah. Toplumu senin gibiler kalkındıracak.Ben beyimin ayaklarını yıkadım bile.... hizmetiniz kadar konuşun....
Kocasının ayağını yıkamayan da kendime kadınım demesin bir zahmetBacım sen gibiler kaldı mı ya. Tü tü maşallah. Toplumu senin gibiler kalkındıracak.
Çoooook.Bunları geçte kocanın hizmetlerinde eksik var mı onu söyle sen. Ona göre not biçicem
Çkle ne alaka bu ?
Buna ciddi bir cevap vericem böyle düşünen bütün kadınlara ithafen olsun.
Ben hizmet sektöründe calısıyorum, calıstıgım bölge genel anlamda egitimsiz ve alt kesim olarak nitelendirdigimiz bölge. Cocuk atesli bir sekilde geliyor, anne perisan. Baba anneyi tartaklıyor, bagırıyor senin yüzünden diye. Kadını kaale almıyor. Kadın tepki göster(e)miyor. Ben hemen adamı dışarı cıkın diye postalıyorum. Adamın bana tepkisi “peki hocam kusura bakmayın” oluyor. Adam karısına saygı duymuyor karısına bagırıyor ama beni kızdırdıgı icin benden af diliyor. Bu kadınları yine ben savunuyorum. Bu kadınların %90ı eşine hizmet etme aşkıyla yogruldugu icin tam da o üye gibi düşünüyor. Ben sadece üzülüyorum. Çünkü erkek profilleri ne yazık ki standart.
Çkle ne alaka bu ?
kocamın bana dediği ve banada çok mantıklı gelen sebep;
-evde yemek yoksa acıkınca dışarıdan sipariş verebilirim ve beraber yeriz.
-evi temizlemem dersen, temizlikçi tutabilirim ve beraber ayaklarımızı uzatabiliriz.
-çocuklara bakmam dersen, bakıcı tutabilirim. yani bu ihtiyaçları başkalarınada yaptırabilirim.
Ama beni reddedersen; bu ihtiyacımı karşılayabilecek ikinci bir insan yok bu dünyada... çünkü seninle nikahlıyım.
yani bu konuda sana mecbursam, sende bunu bana karşı kullanamazsın.
İşte ASIL KENDİME YAKIŞTIRAMADIĞIM ŞEY; sana mecbur olan birine karşı bu konuyu koz olarak kullanmaktır.
yok ben anladım zaten bir alt mesajıydı kafa zehir kızım ne diyosunCanım buymuş3 tam 1 robot yanlış alıntıladım az önce.
Kız kısmısı bu kadar akıllı olmaz aksdmkdmfkfyok ben anladım zaten bir alt mesajıydı kafa zehir kızım ne diyosun
he dinazorlarla savaşıp, et getiriyor benimki ateşi de kızla ben yakıyorum.
Mune yokmuşçasına geyik yapıyorsunKız kısmısı bu kadar akıllı olmaz aksdmkdmfkf
yaa gene en eğlenceli konuyu kaçırmışım..
kadını önce eve temizlikçi de tutarım diye ev işleri ile ilgili rahatlatan, sonra da ama bak ya pipim, pipimin ihtiyacına cevap vermezsen ona da dışardan birini mi tutayım diye manipüle eden bir koca ve bunları sevilmek sanan bir kadın..
çalışan kadını patrona hizmetçi yapan bir kadın..
çocuğuna annelik ettiğini söylemek yerine hizmet ettiğini söyleyen, böyle davrandığı için aslında çocuklarından saygı görmeyecek bir kadın..
abi kadının en büyük düşmanı yine kadın..
Tabii müşterek bir de adamlar mi yapsin yemeği ? Şu kk ne hayret ediyorum resmen kocasına bulaşık yıkatanlar falan varmış...
Konu nereden nereye gitmis ya la
Ben napiym ben benbeni beni konu sahibini
Ben cok üzülüyorum. İşçiler falan var duyuyorum. Gezmeye gidelim falan diyorlar birbirlerine. Bir gün 5 kadın oturuyoruz bize sizi de gezdirelim buraları bilmezsiniz dediler. Arkadaşım siz eşinizle gezin diyince, otursun oturduğu yerde gezme de ne işi var onun dedine yazık ki ülkemizin de demeyeceğim, dünyamızın acınası hali.. her memlekette var bu tip erkekler, tükenmiyorlar.
bu bence kadınların eğitimden mahrum bırakılmasının, vizyonsuz kalmaları için özellikle emek verilmesinin sonucu..
Erkekte çıkabilir... kadın da cıkması caiz değil şekerimNeyapsamkisimdi Peki ya kadında veya erkekte bir hastalık çıksa maazallah. Al, dağıldı gül gibi yuva.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?