- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi aypare ackerman
İnsanın kendini geliştirmesi ile alakalı bir konu çünkü ortalıkta üniversite mezunu andavarlar ile dolu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cunku sahısın bakıs acısı sığ ondan olmuyordu bır umıt belkı degısmıstır duzelmıstır ıyı olur dıye donuyordun ama yasayarak gormen ıyı oldu en azından neden olmadıgını bılıyorsun bosverteşekkür ederim Nisan❣❣❣ inşallah mutlu olalım güzel şeyler bulsun bizi.. zaten kendime şunu diyorum her şeyin bir sebebi var hayatta iyi veya kötü her şey bir amaca hizmet ediyor. biraz da işi kadere atıyorum , kaderde olacak olan olur Allah hayırlısını versin her zaman her serde var bir hayır :)) hep ayrılınca barisiyordum aynı sebeplerden ama bak gördüm ki sonuç yine aynısı :)
sizin adınıza sevindim mutluluğunuz daim olsun. lise terk de olsa kendini geliştirmiş adam demek ki. saygı sevgiden bir tık daha önde bence.
Kapesese önemli, genel kültürü belli ediyor bi kere. Tabu oynarken de avantaj. Avokadoyu Amerikan armudu diye anlatabilirsin mesela.
kesinlikle olur istisnalar vardır o da bizleri bulmaz muhtemelen:)merhaba uzun zamandır bir konuyu merak ediyordum sormak istiyorum
ilerde eşler arasında eğitim düzeyi farkı olur mu? üniversite mezunu kadın ve lise mezunu erkek arasında.
Ben uni mezunuyum esim ilkokul mecburen ben ona ayak uydurmaya çalıştım pişman değilim asla ama biraz zor yani o bu durumu kapatmak için sürekli beni ezikledi kavga edince tabi ben cahilim sen ogretmensin oldu ama sevgi herşeyi kapattı bende sadece biraz sabır taşı olmak lazım tabi karşındakine göre de değişir bu durum ama söyle sadece onun psikolojisi o şekildeydi görgü olarak falan hiç hissetmedim hatta benden Iyi ama aşağılık psikolojisi herşeyi batiriyomerhaba uzun zamandır bir konuyu merak ediyordum sormak istiyorum
ilerde eşler arasında eğitim düzeyi farkı olur mu? üniversite mezunu kadın ve lise mezunu erkek arasında.
İstediği kadar olmaz densin oluyor arkadaşım. O kadar çok şahit oldum ki bu olaya. Ve birbirlerini çok seven anlayışlı insanlar arasında bile oldu. Aileler bile problem ediyor bir süre sonra. Davul bile dengi dengine diye boşuna dememişlermerhaba uzun zamandır bir konuyu merak ediyordum sormak istiyorum
sanırım bunu tanıdıkça anlarizBenim fikrimce evlilikte ne kadar cok ortak nokta, denklik olursa o kadar iyi. Egitim durumunun kesinlikle sorun olacagini dusunuyorum hele ki karsinizdaki cahil bir tipse aman aman.
bazi yorumlarda da okudum cevremden de duydugum sacma bir arguman var: okumus ama adam olamamis birisindense okumamis ama iyi birisi olsun diye.
Benim karsima cikan adaylardan bazilari sozde universite mezunu ama insanliktan bir hayli uzak kimselerdi. Ama burdan okumuslar boyle demekki ben en iyisi okumamis biriyle tanisip evleniyim diye birsey cikarmadim. Hem okumus hem iyi insan vasfinda olanlarin olduguna inaniyorum. Hic bir kadin standartini dusurmemeli hakettiginden daha azina razi olmamali.
aslında yüksek lisans doktora mantıken cok fark olmaması lazım ama kompleks durumu oluşuyor sanirimKesinlikle fark ediyor yüksek lisansla doktora bile fark ediyor ilerde başka sorunlar doğuruyor eğitim seviyesi yükselen daha iyi maaş vs alıyor bu da çiftte sorun doğuruyor benzer şeyleri konuşabilecegin ve mümkünse eşit kalitede eğitim şart
Kesinlikle böyle düşünmuyorum üniversiteye gitmeden de kendisini mis gibi yetiştirmiş gormüş insanlar var. Bir değil iki üniversiteye gidipte hâla erkek kuaförüne gitmiceksin gibi şeyler söyleyen insanlar var. Bu tamamen karakter meselesi bence.merhaba uzun zamandır bir konuyu merak ediyordum sormak istiyorum
Bence lise mezunu da olsa iyi bi işi varsasorun olmaz ama yoksa sorun olur..ben üni mezunu eşim lise mezunu ama eğitim olarak değil de iş olarak fark olduğu için zamanında sıkıntılar yaşadık..merhaba uzun zamandır bir konuyu merak ediyordum sormak istiyorum