eğitim düzeyi farkı

aslında yüksek lisans doktora mantıken cok fark olmaması lazım ama kompleks durumu oluşuyor sanirim
Evet yinede her aşamada fark etmesekte bir seviye atlıyoruz hayata dair teorik bilgi yanında ve yaşadıklarımız kültür oluşturuyor. Başta sorun etmiyor gibi gozukulsede zamanla fark oluyor. Çevren değişiyor kafa yapın değişiyor diploma dışında oluşan bir kültür bu nasıl ki Van'da mühendislik okumak bana gore Robert koleji edemiyor her iki taraftaki öğrenci profilini biliyorum çünkü diploma dışında gerçekten bir iş yapıldıysa fark oluşuyor.

Evet yinede her aşamada fark etmesekte bir seviye atlıyoruz hayata dair teorik bilgi yanında ve yaşadıklarımız kültür oluşturuyor. Başta sorun etmiyor gibi gozukulsede zamanla fark oluyor. Çevren değişiyor kafa yapın değişiyor diploma dışında oluşan bir kültür bu nasıl ki Van'da mühendislik okumak bana gore Robert koleji edemiyor her iki taraftaki öğrenci profilini biliyorum çünkü diploma dışında gerçekten bir iş yapıldıysa fark oluşuyor.
iki tarafından da dert etmemeis lazım birde . biri kendinden aşağı görünce yada diğeri komplekse girince esas sorun

merhaba uzun zamandır bir konuyu merak ediyordum sormak istiyorum
ilerde eşler arasında eğitim düzeyi farkı olur mu? üniversite mezunu kadın ve lise mezunu erkek arasında.
Üniversite derken olayı biraz açmak gerek acikogretim işletmede üniversite Hacettepe tıp ta
Eğer ilkine yakınsa çok sorun olmaz bence çok isterse erkek birsuru bölümde uzaktan falan bitiriliyor. Yok kadın tıp bitirdi bunlara kalmadı gitti uzmanlığını okudu erkek hala lise mezunu devam evet bence sorun olur eğitim kişilere ne kattı o önemli. Olan

Back
X