- Konu Sahibi avratkineavrat
nereden başlasam inanın bilmiyorum anlatmaya..aklım karışık..kendime ne iyi gelecek bilmiyorum seçim yapacağım konusunda..arkadaşlar ben üniversite mezunuyum erkek arkadaşım ise ortaokul..ailem ve çevremdeki bir sürü insan bana yakıştıramıyor onu..yani o dışlanmıyor sadece eğitim farkı tek sorun..ben üniversite okumuşum dengimi bulmam gerekirmiş..ilk başlarda "ben koca bulayım diye değil geleceğim için okudum" derdim takmazdım fakat etkileniyorum duyduklarımdan artık..ailem çok önemli fakat o çok iyi bir insan yani çok iyi anlaşıyoruz tek problem ve farkımız şu eğitimimiz işte..o destek oluyor.bu kültür farkından o da etkileniyor ama tek kelime etmiyor daha bana yardım etmeye çalışıyor..etkilendiğimi oda biliyor ve beni kaybetmekten çok korkuyor..hiç arkadaşım yok zaten kimseye birşeyimi anlatamıyorum olumsuz şu fark konuşmalarındanda etkilenince beynim duruyor artık..içime kapandım iyice.yani ayrılmaya sırf bu yüzde boyunmu eğmeliyim yoksa bunun yolu çözümü varmıdır??yani anlaşıpta sırf dengim değilmiş diye bırakmalımıyım..ne düşüneyim,napayım bilmiyorum..çok sıkıldım artık anlaşılamamaktan..erkek arkadaşım ben ağzımı açıp tek kelime etmeden kalktı açıktan lise okuyor şuanda ve askerde kendisi şuan..yani bize yazık değilmi..
(
((bu arada çok sık gelemiyorum sık cevap veremez yada teşekkür edemezsem yanlış anlaşımak istemem..şimdiden yardım edenede eleştirenede teşekkür ederim herkesin düşüncesine saygım var))

((bu arada çok sık gelemiyorum sık cevap veremez yada teşekkür edemezsem yanlış anlaşımak istemem..şimdiden yardım edenede eleştirenede teşekkür ederim herkesin düşüncesine saygım var))