EĞİTİM FARKI SORUN ÇIKARTIR MI ?

bitti zaten 2. görüşme sonrası.
eğitim seviyesinden mi bilmiyorum ama hiç bir konuşmamız neticelenmiyordu.
mesela bir konu açıyordum bir noktaya kadar konuşuyor ve ne yazık ki düşünceleri delillere dayalı olmuyordu. delillden kastım bir şey konuşunca kendi savunduğunuz konuda bir kaynak gösteririz yada geçmiş tecrubeler vs bunlar yoktu bu konuda konuşmak istemiyorum ile neticeleniyordu ne yazık ki
ve hangi konuyu konuşmak için açtımsa hepsi askıda kaldı :))
İsabet olmuş
Eğitim farkı dediğimiz o işte zaten

Böyle dusunmeniz bile bu işin olmayacağı anlamına gelir ben İstanbul'da dereceyle okul kazandım formasyonum var eşim ortaokul mezunu ve bunu bir kere bile düşünmedim kaldı ki sizde on lisans mezunusunuz yanlış anlamayın beni artık bu ülkede lisans mezunlarına bile değer verilmiyoken kendinizi fazla kasmayın derim
eğitimden kastım kendini geliştirmek bunu belirtmiştim yazımda. eşiniz demek ki sizinle eşit bilgi birikime sahip ki uyumu yakalamışsınız mutluluğunuz daim olsun

eğitimden kastım kendini geliştirmek bunu belirtmiştim yazımda. eşiniz demek ki sizinle eşit bilgi birikime sahip ki uyumu yakalamışsınız mutluluğunuz daim olsun
Burda kendinizle celisiyosunuz işte başta farketmedim kendi söyledi dediniz şimdide geliştirmekten bahsediyorsunuz demekki sizin aradığınız kendisini geliştirmek değil diploma bu arada teşekkür ederiz

bitti zaten 2. görüşme sonrası.
eğitim seviyesinden mi bilmiyorum ama hiç bir konuşmamız neticelenmiyordu.
mesela bir konu açıyordum bir noktaya kadar konuşuyor ve ne yazık ki düşünceleri delillere dayalı olmuyordu. delillden kastım bir şey konuşunca kendi savunduğunuz konuda bir kaynak gösteririz yada geçmiş tecrubeler vs bunlar yoktu bu konuda konuşmak istemiyorum ile neticeleniyordu ne yazık ki
ve hangi konuyu konuşmak için açtımsa hepsi askıda kaldı :))
O zaman önünüze bakma vaktiymis. Yolunuz baktınız açık olsun

Merhaba hanımlar;

Biri ile tanıştırıldım. ön lisans mezunuyum. o ilkokul mezunu. ben ömür boyu okumayı öğrenmeyi isteyen biriyim. hatta mesleğim dışı eğitimler alıp kendimi geliştiriyorum sürekli.
inanılmaz kibar görgülü nezaket sahibi bir insan. eğitim durumunu sormak aklıma dahi gelmedi kendiliğinden söylemese asla anlamazdım.
ben muhasebeciyim o usta
merak ettiğim bu şekilde evlenip ileride sorun yaşayan var mı ?
sorun olur canımcım☺️

İlkokul mezunu olmak cahil, başarısız demek değil. Çok küçük yaşlarda iş hayatına atılmak zorunda kalıp ilkokul mezunu olarak müdür vasfına yükselen insanlar tanıdım. Ayrıca film zevki, kitap okuma alışkanlığı eğitimle olacak bir şey değil. İlkokul mezunu bir insan da gayet iyi bir film zevkine ve kitap okuma alışkanlığına sahip olabilir kişinin kendisiyle ilgili bu.
Ben çok yanlış buluyorum insanları belli kalıplara sokmayı veya içi boş sebeplerle dışlamayı.
Ha deseydiniz ki adam çalışmıyor etmiyor o zaman tamam ama diğer türlü eğitimle kültür karıştırılıyor bana göre. İkisi çok farklı şeyler. Düzgün bir insanı ilkokul mezunu diye küçümsemek yanlış. Sevseniz böyle bir konu açmazdınız.

Back
X