Madem o kadar kolay bu insanlar neden bu kadar abartıyor mus :)
Kesin kazanmami istemiyorlar
Bide gececeğim bölüm hukuk olucak belki ondan hukuk diyorlardir.
Coook teşekkür ederim canım :)
İnan bana sen cok heveslendiriyorsun :)
Dediğim gibi yapicam umarım hukukkkkkk olacak
Okul derslerinin önemi olduğunu bilmiyodum mesela, doğru dürüst derse bile girmedim bu sene, demek ki onlara önem vermem gerekiyomus
Avukat mesleğini bende dahil olmak üzere bütün cevrem benim icin biçilmiş kaftan olarak görüyoruz
:) Yani şöyle önemli eğer okulundan güzel bir puan gelirse ki bölüm birincisine 80 geliyordu sanırım sınıfın genelinin üstündekilere 70 orta durumdakilere 60larda, en kötüsüne de 50 küsür geliyordu diye hatırlıyorum.
Okuldan iyi puan gelirse sınavda çözeceğin soru sayısı azalır. He sen yine iyi net çıkarırsan puanın daha çok artar.
Ama okuldan 50 küsür gelirse sınava daha sıkı sarılman gerekir. Yani okuldan iyi puan gelmesi bi'nevi sınavı 1 adım önde başlamak gibi. Benim 70 küsür gelmişti. Bölüm birincimiz de yerleşemedi buarada... Sana şimdi bölümde ilk üçe girmen gerek yoksa zor diyenler olur diye söylüyorum
Artık o sistemi değiştirdiler .Bu seneden itibaren diploma derecesine göre puanlar belirleniyor.ÖBP uygulanıyor=)
kızlaarrr ben bi de ön lisans kpss ye girmiştim 71.95 yapmışım
şimdi adliyede zabıt katipliğineyetiyor diye duymuştum.
bilgisi olan var mı
bi de eğer yetiyorsa ne yapayım çalışayım mı adliye de hem okuyup hem çalışmak
nasıl olur ki adliye de
Merhaba arkadaşlar.
Ben şuan İstanbul Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu'nda okuyorum 2 yıllık ve 1. sınıfım.. Adalet lisesini okudum ve sınavsız geçiş yaptım buraya.
Bu üniversiteyi 2 yıllık bitirirsem Adliye'de Zabıt Katibi oluyorsun, tabi ki DGS ile Hukuk a geçişte var ama bildiğim kadarıyla Dgs sınavı çok zor.
Ben avukat olmayı isterdim ama hem DGS ile zor olacak hem de avukat olup iş yapabilmek için geniş bir çevre lazım..
Ben şimdi diyorum ki bu sene YGS'ye hazırlanayım bu arada sözelim iyi sayısala kafam basmıyor..
2 yıllık veya 4 yıllık iletişim olibilir, psikoloji olabilir rehber öğretmen olabilir o tarz bölümleri kazansam hem şuan okuduğum 2 yıllık okula hemde kazınrsam başlayacağım yeni üniyi ikisini aynı anda okuyabilir miyim?
Çünkü bu 1 seneminde boşa gitmesini istemiyorum..
Bugün tirabrı ile karar aldım,
Hem ygs'ye hemde DGs ye çalışmaya başlıcam Ygs de istediğimbölüm gelirse okuycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?