Ah canım gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Şunu söyleyebilirim sadece. Annenin veya varsa ablanın hamileliği nasıl geçmiş. Bulantı kusma açısında bir öğren bakalım. Çünkü hemen hemen genetik oluyor böyle şeyler . Ben annem ve ablam gibi çok zor zamanlar geçirdim şu haftaya kadar. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Yoksa gebelikte ilk aylarda çalışmak ayrı zorken eğitim daha ayrı bir zor olur.Merhaba kızlar,
Geçenlerde konu açmıştım İTÜ de eğitime başlıycam masrafı şirket ödüyor diye. Eğitim toplam 9 haftasonu. e haftaiçi de zaten sabah 6 da kalkıyorum eve 7 de dönüyorum. Ve ben dün hamile olduğumu öğrendim :))))), daha çok yeni kese bile gözükmedi ancak 9 hafta en riskli ilk 3 aya giriyor ve ben patronumla konuşup vazmıgeçsem diye düşünmeye başladım. Zorlanır mıyım ?
Canım ablam rahattı ama annem kafamı karıştırdı zaten aşırı zormuş ilk 3 ay her kokuya kusmuş ve serumla beslenmiş. Annem beni korkuttu açıkçası . Ama arkadaşlar gönlün yok yazmış aslında çok hevesliydim ama annem gibi olup da işyerine mahçup olursam diye korktum.Ah canım gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Şunu söyleyebilirim sadece. Annenin veya varsa ablanın hamileliği nasıl geçmiş. Bulantı kusma açısında bir öğren bakalım. Çünkü hemen hemen genetik oluyor böyle şeyler . Ben annem ve ablam gibi çok zor zamanlar geçirdim şu haftaya kadar. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Yoksa gebelikte ilk aylarda çalışmak ayrı zorken eğitim daha ayrı bir zor olur.
Sizinde hayırlı olsun bu arada. Birşey sorabilir miyim ? Sizin de ilk haftalar ağrınız oldu mu kasık bel, doktora söyledim progesteron verdi vajinal bir jel. c ile başlıyor. korktum kulllanmayaAh canım gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Şunu söyleyebilirim sadece. Annenin veya varsa ablanın hamileliği nasıl geçmiş. Bulantı kusma açısında bir öğren bakalım. Çünkü hemen hemen genetik oluyor böyle şeyler . Ben annem ve ablam gibi çok zor zamanlar geçirdim şu haftaya kadar. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Yoksa gebelikte ilk aylarda çalışmak ayrı zorken eğitim daha ayrı bir zor olur.
Sizinde hayırlı olsun bu arada. Birşey sorabilir miyim ? Sizin de ilk haftalar ağrınız oldu mu kasık bel, doktora söyledim progesteron verdi vajinal bir jel. c ile başlıyor. korktum kulllanmaya
Terapiyi daha uzun soluklu alırsanız fayda görürsünüz özellikle bilişsel terapiden.Önceden ilaç kullandım 5 sene kadar , terapi de gördüm az bi miktar, şuan kendim onla yaşamayı öğrendim eskisi gibi krizlerim olmuyor ama mesela dün gece uyuyamadım , hamilelik heyecan derken. yapı gereği aşırı heecanlı biriyim malesef ve duygularımı çok yoğun yaşıyorum, bakalım :)
İşverenim eşimin yakın arkadaşı söyledik ona zaten bugun de konuşurum sonuçta kontrole çağırıyor doktor ve hafta içi gitmek durumunda kalıcam çünkü haftasonu full eğitim var.bilemedim, tam uyuma zamanlari ya.
ben o donemde araliksiz 10 sayfa kitap okuyabildigimi veya bir filmi basindan sonuna takip edebildigimi hatirlamiyorum.
sizi de caydirmak istemem ama zor olur gibi geldi.
bir de isveren acisindan egitime gonderdigi kisinin kisa sure sonra uzun sure dogum iznine ayrilmasi belki istenmeyecektir, konusmak daha mi iyi olur etik acidan bilemiyorum.
Evet vaginadan sıkılıyor ama yürümen gerek demedi bende yattım :))))))) dün ilk dozu aldım, ablam hormon sonuçta falan dedi beni ürküttü ama riske edemem yani kullanıcam oyüzden saol canımKullanmaktan neden korktun
Tutunma sıkıntısı olmasın diye vermiş
Sağlıkla kucağına al ama verilen ilacını da kullan
İçine sıkıp yürümen gereken ilaç mı o
Akşam tek seferlik
Uzun bir süre kullandım hiç bir sıkıntım olmadı 13 haftada bıraktım galiba benimki tüp bebekti garantiye almak için vermişti progesteron önemli
Maşallah size,İnş bende sizin gibi olurum :)Hamileyim ve 3.universiteme bugun kaydımı yaptirdim. Isteyince her sey basarilir
Teşekkür ederim. Benim kasık ağrılarım oldu sanki adet olacakmışım gibi ama doktor bir şey vermedi. Progesteronu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Gebelerin çoğuna veriliyor.Sizinde hayırlı olsun bu arada. Birşey sorabilir miyim ? Sizin de ilk haftalar ağrınız oldu mu kasık bel, doktora söyledim progesteron verdi vajinal bir jel. c ile başlıyor. korktum kulllanmaya
Abartmayın Allah aşkına yahu. İlk 12 hafta riskli fln değil (istisnalar haric).Merhaba kızlar,
Geçenlerde konu açmıştım İTÜ de eğitime başlıycam masrafı şirket ödüyor diye. Eğitim toplam 9 haftasonu. e haftaiçi de zaten sabah 6 da kalkıyorum eve 7 de dönüyorum. Ve ben dün hamile olduğumu öğrendim :))))), daha çok yeni kese bile gözükmedi ancak 9 hafta en riskli ilk 3 aya giriyor ve ben patronumla konuşup vazmıgeçsem diye düşünmeye başladım. Zorlanır mıyım ?
Benim hiç tutmadı yaAh canım gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Şunu söyleyebilirim sadece. Annenin veya varsa ablanın hamileliği nasıl geçmiş. Bulantı kusma açısında bir öğren bakalım. Çünkü hemen hemen genetik oluyor böyle şeyler . Ben annem ve ablam gibi çok zor zamanlar geçirdim şu haftaya kadar. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Yoksa gebelikte ilk aylarda çalışmak ayrı zorken eğitim daha ayrı bir zor olur.
Hayat bu olabilir tabi.. Bu yorumlara gülüyorum sadece :))))Abartmayın Allah aşkına yahu. İlk 12 hafta riskli fln değil (istisnalar haric).
İstifa da edersiniz siz ilerleyen dönemlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?