• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğitim kurumlarında bile dedikodu:((

Merhabalar ...
Öncelikle Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin :anneadayı::halay:

Şu sıralar fazlasıyla takıldığım ve şahit olduğum mesele “dedikodu”...

İnsanların başka insanlar hakkında bu kadar rahat konuşabilmesini ,hayatları hakkında bu kadar RAHAT yorum yapabiliyor olmasına şaşıyoyorm ..Bu hakkı nerden buluyorlar acaba ..:duduk:sonra da hiç konuşmamış gibi canım cicim. :KK12:

Sizin hakkınızda 3,5 öğrenci için konuştukları mevzuyu keşke kendileri içinde bu kadar hassas düşünüp davransalar ..

Şu yorumlarda bizde yapıyoruz ,arada oluyor diyen arkadaşlar kabul edemiyorum ...

Yüzün yetiyorsa çık karşısına söyle ..yoksa o yokken ona ,Fatma yokken Fatma’ya geçiremezsinnnnnn..

Başka konuşacak konu bulamayan basit insanların vakit geçirme şekli :anne:
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Biliyorum seni canım çünkü sıkıntımız aynı(yumurta rezerv azlığı) burda bile neden yazı beklemedin diye yazan olmuş ogretmeniz tatilimiz çok ya,sen de biliyorsun rezerv azalınca zamanda tüketiyor acele etmek gerekiyor.
Bekleyecek zamanımız yok maalesef ben de yazın başladım ama iptal oldu kasımda ancak bitti bilmeyene anlatamazsın ki derdini bence önce kendimizi düşünmeliyiz nasıl herkes kendi çocuğunu düşünüyorsa

Allah kolaylık versin tek tavsiyem takmayın strese girmeyin konuşan konuşsun tüp bebek denedigim dönem her yerde iğne yapıyodum karnıma çünkü çoktu ve saatleri önemliydi haliyle herkes ögrendi öğrenci veli öğretmen hiç sorun degil ayıp mı.pozitif sonuç al inşallah bunun dışında hicbir seyi önemseme

Allah kolaylık versin tek tavsiyem takmayın strese girmeyin konuşan konuşsun tüp bebek denedigim dönem her yerde iğne yapıyodum karnıma çünkü çoktu ve saatleri önemliydi haliyle herkes ögrendi öğrenci veli öğretmen hiç sorun degil ayıp mı.pozitif sonuç al inşallah bunun dışında hicbir seyi önemseme
Bence de bilen bilsin önemli değil bayan arkadaşlarım biliyor tedavi olduğumu idare de mecburen öğrendi rapor izin vb açık açık yazıyor anlamışlardır herhalde biz tedavi oluyoruz sonuçta bu da bir rahatsızlık günah değil ayıp değil kafaya takıp stres yapmaya değmez herkesin ayrı bir derdi var

Back
X