orada da mutlu olacağınızın garantisi yok ki ayrıca arkadasınızla aranız bile bozulabilir
bir de insan olumsuz düşünüyorsa mutsuzsa nereye giderse gitsin orada da mutsuz oluyor önemli olan düşnceyi değiştirmek ruh halini değiştirmek
Bu dönem içerisinde hep onunla beraber ders çalıştım birlikte yemek yaptık çok iyi vakit geçirdik.kendimi toplamalıyım diyerek böyle bi yola başvurdum.biz herşeyi beraber yapıyoruz zaten ama tekrar konuyu açıp açsam mı bilemiyorum
Bu dönem içerisinde hep onunla beraber ders çalıştım birlikte yemek yaptık çok iyi vakit geçirdik.kendimi toplamalıyım diyerek böyle bi yola başvurdum.biz herşeyi beraber yapıyoruz zaten ama tekrar konuyu açıp açsam mı bilemiyorum
şu açıdan yanlış.
siz fedakarlık olarak gördüğünüz şeyleri yapmışsınız çünkü karakteriniz buna müsait.
ancak o buna gerek görmüyor olabilir, kendinden taviz vermeyi (sizin ya da bir başkası için) sevmiyor olabilir.
bu noktada beklentiye girmeniz yanlış.
ömür boyu böyle insanlarla karşılaşacaksınız zaten. o yüzden kimseye ihtiyaç duymamayı öğrenmeniz lazım.
yoksa 40 tane ev de değişseniz fark etmez.
Haklınız kendinden taviz vermeyi sevmiyor.şuan kaldığım arkadaşımla psikolojim daha çok bozuluyor.evim kalıp kendimi zorlamaya çalışıyorum fakat artık yaptıkları gözüme batıyor.önceden hiç önemsemezdim onun zor zamanında hep bn destek olurdum.şimdi bn böyle iken o hep kaçıyor umursamıyor gibi
Haklınız kendinden taviz vermeyi sevmiyor.şuan kaldığım arkadaşımla psikolojim daha çok bozuluyor.evim kalıp kendimi zorlamaya çalışıyorum fakat artık yaptıkları gözüme batıyor.önceden hiç önemsemezdim onun zor zamanında hep bn destek olurdum.şimdi bn böyle iken o hep kaçıyor umursamıyor gibi
her insan farklıdır.
ama şunu unutmayın nereye giderseniz gidin üzüntünüz de sizinle gelecek.
gittiğiniz yerdeki arkadaşınızın da aynı tepkiyi verme ihtimali yüksek.