Küçük bir ilde yaşıyorum ve burda halk eğitimden yaptirdim kaydımı ilgili değiller oraya kadar gitsem boş döneceğimi düşünüyorum eski devlet dairelerindeki memurlar gibi baştan savma cevap veriyorlar sınır oluyorumAöf ofislerinden Detaylı bilgi alabilirsiniz.
Eğitim'in tabi ki yaşı yok.
Tamam bakayim instagramda vardır umarimSosyal medyada bunlarla ilgili sayfalar var diye biliyorum.Eklerseniz yardımcı olurlar.Ya da Aöf bürosunu arayabilirsiniz.
Link alabilir miyim sizden öğrenci işlerine girdim sadece ders notları sınav sonuçları gibi seçenekler var yanlış yere mi giriyorum anlamadimKuzenimin açık öğretim olayı ile ben ilgileniyorum; velisi gibi birşeyim yani. :)
Sınav için ders seçme gibi bir durum yok ki. Sistemde bu dönem için ne kadar dersiniz varsa; hepsine gireceksiniz.
Sınava giriş belgesi var. Çıktı alıyorsunuz sistemden. Yeri saati ve sizin bilgileriniz var. Tekrar kontrol edin.
Tabii egitimin yasi yok normal üniversitede koca adam muhasebe bölümü okuyordu yasi 45 idi suan mezun olmustur.. bi üni arkadasta kadin 38 yasinda oda ikiz cocuklari var hem okuyor hem calisiyordu annesi kocasi ailesi destek oluyordu oda isletme bölümü okuyordu bence okumanin yasi yol hic utanma uyanmissin ya baslamisken asla pes etme biz heo karsilasiriz bizden büyük olanlari sasiriyorduk ama düsünce alistik kendileri icin gelistiriyor bu hayat icinMerhaba Hanimlar Açıköğretime ortaokul icin kayıt yaptirdim. 8 aralıkta ilk sınavın var ama sınava giriş belgesi gerekiyormu yoksa kayıt belgemle girmem yeterli mi bilmiyorum. Giriş belgesi için sisteme girdim ama hiçbir şekilde bulamadım. Nasıl yapılacağı konusunda bilgisi olan var mı?
Ve sınava gireceğim dersleri seçmek için ne yapacagimi da bilmiyorum
Tabii egitimin yasi yok normal üniversitede koca adam muhasebe bölümü okuyordu yasi 45 idi suan mezun olmustur.. bi üni arkadasta kadin 38 yasinda oda ikiz cocuklari var hem okuyor hem calisiyordu annesi kocasi ailesi destek oluyordu oda isletme bölümü okuyordu bence okumanin yasi yol hic utanma uyanmissin ya baslamisken asla pes etme biz heo karsilasiriz bizden büyük olanlari sasiriyorduk ama düsünce alistik kendileri icin gelistiriyor bu hayat icin
Pardon basliga okuyarak cevap verdim
Tebrik ederim okumaya devam ettiğiniz için :)
Başarılar
Gırıs belgesi sımdı cıkmaz sınava uc dort gun once bellı oluyor kımlık kartı ve gırıs belgesi lazım dersler de ortaokulda nasıl bilmiyorum ama lise de kayıt yapıldıktan sonra secılıyor sız secmedıysenız otomatik olarak secim yapılıyor
"Yok" demeye geldim :) azminizden ötürü tebrik ederim, derslerinizde başarılar dilerim.
Sorunu çözmüşsünüz ama kamu sınavlarında görev almış biri olarak benim size nacizane birkaç tavsiyem olacak.
1. Gireceğiniz sınavla ilgili tüm kurallar, belgeler vs. bir kılavuzla size anlatılır. Siz de kendini eğitmeye niyetlenmiş biri olarak üşenmeden bu kılavuzu okuyarak işe başlayın. Kılavuzda olmayan bir bilgi olursa o zaman sosyal medyadan soruşturursunuz. Kılavuzda yazılan şeyler bu gruplarda sorulunca ben çok sinir oluyorum şahsen. Kılavuzu okuyacak kadar bile bu işi ciddiye almıyorsan ne işin var burada diyorum. Bu sizin ciddiyetinizi gösterir.
2. İnanın o diploma önemli olduğu kadar önemsiz de... Sadece sınavları geçmeye değil, hangi diplomayı alacaksanız o derecenin sizden beklenen yükümlülüklerini yerini getirmeye bakın. Dolu dolu bir öğrenci olun. Sınav geçmek için değil, o eğitim derecesinin gereklerini yerine getirmek, öğrenmeniz beklenen şeyleri öğrenmek için çalışın. Böylelikle hem sınav kaygısı yaşamazsınız hem de daha yüksek bir motivasyonla çalışırsınız.
3. Öğrenmenin yaşı olmadığı gibi sınırı da yok. Sadece size verilenleri değil, fazlasını da öğrenmeye çalışın. Farklı kaynakları okuyun, araştırın.
Başarılar dilerim :) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?