Ayrıl niye dert ediyorsun bu bölümü okumadan knce bilmiyor muydunda şimdi dert ediyorsun anlamadımmörşlük ne bilmiyorum
ayy bibi öldürüyorsun beni yorumlarınla sen çok yaşa emiEğitimli okumuş patron bulmak zor kendi işinizi yapıcaksınız o zaman okumuş patron olursunuz hem
Kendinize uygun meslek nedir?
Hiç bir insanla iletişim halinde olmayacağınız bir meslek mi? Zira anlattığınız insanlar her meslekte var ve olmaya devam edecek.
Ilk ise basladigim zaman ulkenin bambaska bir yuzuyle karsilasmistim , ne aile cevremde ne kendi cevremde gormedigim insanlarla dolmustu etrafim :)Doğru söylüyorsunuz her yerde var bunlardan ama benim başımda daha çok var.
Bu cevabı tek geçerimIlk ise basladigim zaman ulkenin bambaska bir yuzuyle karsilasmistim , ne aile cevremde ne kendi cevremde gormedigim insanlarla dolmustu etrafim :)
Ilk gun evde agladigimi hatirliyorum adamin teki geldi bana bacim dedi , o ne demek diye :)) saka diil gayet ciddiyim , resmen fanusta buyumusum
Zamanla alistim , bende onlara abi demeye basladim falan , insanlarin egitimsiz olabilecegini ama gonullere bakmak gerektigini ogrendim
Simdi 40 yasindayim bazen esnafla falan konusmalarima esim sasirir , nasil anlasiyorsun boyle iyi der
Ve 40.senemde ogrendigim yegane sey insanlarin egitimsizligi degil esas sorun cehaletleri , pis fikirleri ve kara kalpleri
Boylelerinde uzak durun ama sirf egitimsiz diye iyi kalpli insanlari yermeyin
Insanlarin icine bakarak yapin ayrimi
Acaba yeni olduğunuz için mi böyle? Belki de zamanla sizi tanıyıp hareketlerine çeki düzen verirler. Şu da bir gerçek ki her sektörde bu tip insanlar var. Dik durması gereken biziz.
Ilk ise basladigim zaman ulkenin bambaska bir yuzuyle karsilasmistim , ne aile cevremde ne kendi cevremde gormedigim insanlarla dolmustu etrafim :)
Ilk gun evde agladigimi hatirliyorum adamin teki geldi bana bacim dedi , o ne demek diye :)) saka diil gayet ciddiyim , resmen fanusta buyumusum
Zamanla alistim , bende onlara abi demeye basladim falan , insanlarin egitimsiz olabilecegini ama gonullere bakmak gerektigini ogrendim
Simdi 40 yasindayim bazen esnafla falan konusmalarima esim sasirir , nasil anlasiyorsun boyle iyi der
Ve 40.senemde ogrendigim yegane sey insanlarin egitimsizligi degil esas sorun cehaletleri , pis fikirleri ve kara kalpleri
Boylelerinde uzak durun ama sirf egitimsiz diye iyi kalpli insanlari yermeyin
Insanlarin icine bakarak yapin ayrimi
Eger kastettiginiz cehalet , taciz , kaba davranislar vs ise bu her meslekte var zatenMesele eğitim değil aslında bu sadece bir genelleme.
Burda bir yorum okumuştum 'insanlar sizin onlara izin verdiğiniz gibi davranır' kendimi ezdirmemeye çalışıyorum ezmeye çalışana tepki gösteriyorum lakin konu uzamasın diye alttan alıyorum. Bugün farklı bir firmanın amiri olan kadın bana sesini yükseltmemesi gerektiğini öğrendi ama ben böyle şeylere alışık değilim. Tartışmayı uzatmaya meyilli birisine karşı kendimi tutamayabilirim böyle öküz gibi insanlarla uğraşmak sinirlerimi yıpratıyor. Kendi üstüm bana bağırıp çağırsa önemsemem çünkü iş stresi ve biz bir şekilde iletişim kurup anlaşıyoruz. Bir haftalık eğitimim yeni bitti ilk kez yalnız çalışmaya çıktım bu olaydan üstüme bahsetmedim.
Marketlerde markalarin reyonlarini kontrol ediyorMörşlük ne ola ki
Bak gece gece bişey daha öğrendim.Marketlerde markalarin reyonlarini kontrol ediyor
Yani benim bildigim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?