- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
Bende 1 sene mechandiser olarak çalıştım. Üniversite okuyordum mezun olunca mesleğime döndüm. Eğlenceli idi ama bana göre bir iş değildi . Hiç ezilmedim kimse bana üstünlük taslamadı. Çalıştığım firmada çok başarılıydım gittiğim mağazalarda her dediğim oluyordu ücretsiz teşhir, gondolbaşı, sepet falan açtırıyordum . Paletlerin üzerinde kayıyorduk çok eğleniyorduk . Sektörde tanıştığım ve Halen görüştüğüm arkadaşlarım var. Ben dolu dolu ve çok keyifli 1 yıl geçirdim. Müdürlerim geri dön ne zaman istersen dediler gidiş o gidiş bende.
Lakin geleceği var mı dersen kardeşim bu sektörde aynen böyle başladı müdür oldu . Arabası altında çok çok iyi bir maaşı var herşeyi 4 4 lük.
Ben sonradan çalıştığım kurumda onun kadar kazanmadım hiç bir zaman. 2bin liraya gözlük almadım belki aka Bir o kadar stresste yaşamadım.
Lakin geleceği var mı dersen kardeşim bu sektörde aynen böyle başladı müdür oldu . Arabası altında çok çok iyi bir maaşı var herşeyi 4 4 lük.
Ben sonradan çalıştığım kurumda onun kadar kazanmadım hiç bir zaman. 2bin liraya gözlük almadım belki aka Bir o kadar stresste yaşamadım.
Son düzenleme: