greek muziği nasıl dinleyebilirim araştırdım bıraz ama bulamıyorum![]()
googleye düğün giriş müziği diye yaz ilk çıkan linkte pasta şarkıları kısmında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
greek muziği nasıl dinleyebilirim araştırdım bıraz ama bulamıyorum![]()
nişan da çok ağır olmaz diye düşündüm bende biraz araştırmıştım salonda olacağı için senden başka senden başka füsün önal da çok ama greek müzik daha çok hoşuma gitti sanatçı adını bilmiyorum aslında pasta müziği idi ben giriş yaptım herkes çok beğendi çünkü alkış sesleri daha çok oluyor cıvıl cıvıl girmiş oluyorsun nasıl tarif edeyim ki sana özelden mesaj atabiliyrsan at tarif edeyim yerini oradan alırsın
merhaba.ben de greek müziği çok beğendim.fakat bulamıyorum.ne yazsam bulabilirim ya da nerde ?bana da yardımcı olur musunuz?şimdiden teşekkürler
çok güzelmiş kızlar bayılldımmmm..bütün ömrümüz bu alkısları hakedıcek başarılarla geçsin![]()
pink martini-amado mio
eydie gorme- historia de un amor.... buda fena değil.. çok hareketli değil ama uygundur.. tavsiye ederim
hemen bakıyorum)
Frank Sinatra I love you baby kesinlikle bu!!!!
super!!!
hatta daha once deneyen bir ciftin videosunu da izleyebilirsiniz burdan. harika olmus ama bu video yaa!!!
ipek&tufan dugun belgesel
Türkiye de böyle düğünler yapılıyormuydu bir ara çılgın düğün diye paylaşım sitelerinde dolaşan bir video vardı ordada nedimeler falan dans ediyordu önden ondan etkilenmişler yüksek ihtimal ama çok eğlenceli ya paylaşım için teşekkürler