ego savaşı ve patlamaa

dilera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
37
2
86
İzmir
arkadaşlar merhaba,
kafam o kadar karsıkıkki..aşkta gurur yapılır mı sizce..
mantık ve duygularım kavga ediyor şuanda..sevdiğimle zorlu bir ilişki yaşıyoruz..2 yıldırda beraberiz..kendi zaten son derece özgüveni olan,kızların peşinden koştuğu biri..ve ben bunu bildigimden içimden deli gibi kıskansamda ona hiç belli etmiyorum.. o da hiç belli etmezken son 2 aydır kıskançlık belirtileri görüyorum..bir yandanda beni kıskandırmaya çalışıtıgın farkediyorum ama yinede belli etmiyorum..son 2 haftadır bir gerginlik yaşıyoruz ve görüşemiyoruz derken dün patlamayı yaşadık.. bana paat die sen arkadaslarınla oturmayı hakediyorsun bugun gorusmeyelim dedi ve teli kapattı.. bu lafı çok içerledim..bu nasıl bir egodur..
ama bakıyorum..zorlu ilişkinin temeli ego savaşımız zaten..bi yandan aramak istiyorum bir yandanda özür dileyene kadar hiç birşey yapma diyorum..offf...sıkıştım kaldımmm

canım ne olduda sana böle bişe söledi aranızda ne geçti tam olarak anlatırsan daha ii yorum yapmak isterim sana.

nerde olduğumu sordu dışardayım dedim..nerdesin dedi..semtin adını verdim..kimlerlesin dedi..arkadaşlarımlayım dedim :) biliyorum bunlasr çok sinir bozucu cvplar..sinirliydim ona..o da seni alayım gibi birşey dedi..ama kurdugu cümle kelimler olarak saçmaydı..bende dalga geçtim cümle kurmasıyla ve bunun üzerine gelişti o laf..ama öncesinde bende ona çok kızgındım..ikimizde çok inatçıyız..offf

inat mı tek sorun. bana pek öyle gelmedi sempatiksalakcinni

iyi bir patlamadan sonra ayrılık kapıda akannehir

savaşla ilişki sürer mi?

işte biz hep böyleyiz...bir patlıyoruz..geri çekiliyoruz..sonra barısıyoruz..bu olayın zemininde yine ego problemi var..birimiz yelkenleri indirsek.....

asıl sebep ne? bunu düşünün bence

birbirinize söylemediğiniz ama içten içe var olan tavırlarından haz etmeme,gıcık olma,sevmeme...

kıskandığını belli etme bence... o da kıskansın... seni tamamen elinde hissetmesin... ama saygı da duyun birbirinize... özür dilemesini sağlayabilirsin... seni farkında olmadan kızdırmış olabilirim ama senin yaptığın saygısızlıktı... gibi bir mesaj belki yazabilirsin... o zaman özür dilemesi gerektiğini düşünecektir...

nerde olduğumu sordu dışardayım dedim..nerdesin dedi..semtin adını verdim..kimlerlesin dedi..arkadaşlarımlayım dedim :) biliyorum bunlasr çok sinir bozucu cvplar..sinirliydim ona..o da seni alayım gibi birşey dedi..ama kurdugu cümle kelimler olarak saçmaydı..bende dalga geçtim cümle kurmasıyla ve bunun üzerine gelişti o laf..ama öncesinde bende ona çok kızgındım..ikimizde çok inatçıyız..offf

bu cevapların neresi sinir bozucu? arkadaşlarla olmak erkeğe inat mıdır, hayatın bir parçası diye biliyordum ben. bence sen inatçı değilsin. onun suyuna gide gide sen olmaktan çıkmışsın artık.

iki taraftan biri mutlaka alttan amalı ikiinatçıyla ilişki sürmez ama haklıysan bence arama o seni arasın

burada olan biteni anlatmak o kadar zorki aslında..sorun arkadaslarımla olmam değil..ben hep gorusurum onlarla..o da kendı arkadaslarıylada gorusur. sorun kimlerle oldugumu soylememem..birşeyleri gizliyormus gibi gozukmem.. bizdeki sorun benim onun suyuna gitmekten ote..bugune kadar onun suyuna hiç gitmemem..egolar burada çatışıyor işte..

Back
X